פתיחת קובץ אקסס דרך VB

הנושא בפורום 'פורום תוכנות מייקרוסופט אופיס' פורסם ע"י ארי4791, ‏13/5/19.

  1. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    347
    תודות :
    15
    נקודות:
    19
    האם יש קוד כדי לפתוח קובץ אקסס מקובץ אקסס אחר?
    תודה רבה מאוד
     
  2. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,698
    תודות :
    575
    נקודות:
    124
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    מה המטרה בזה?
    יש מספר דרכים, הדרך הנכונה תלויה בסיבה לפתיחת הקובץ השני.
     
    אייקוד מודה על התגובה.
  3. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    347
    תודות :
    15
    נקודות:
    19
    כמה תוכנות שונות של אותו עסק, אני רוצה רק שיהיה אפשרות לפתוח את הקובץ ישירות מאקסס.
     
  4. אייקוד

    אייקוד משתמש פעיל פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏28/7/13
    הודעות:
    94
    תודות :
    109
    נקודות:
    49
    עיסוק:
    פיתוח תוכנה
    קוד:
    Dim MyAccess As Object
        Set MyAccess = CreateObject("Access.Application")
        MyAccess.Visible = True
        MyAccess.OpenCurrentDatabase ("C:\fileName.accdb")
     
    ארי4791 ו-הסכת ושמע מודים על התגובה.
  5. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    347
    תודות :
    15
    נקודות:
    19
    עובד מעולה, תודה.
    עוד שאלה אחת האם יש דרך לקרוא בקוד למאקרו שהפעיל את הקוד?
    יש לי כמה תוכנות באותו תיקייה ואני רוצה במקום לכתוב מאקרו נפרד לכל תוכנה, לכתוב פעם אחת ובסוגריים להכניס משתנה שיכנס שם השם של המאקרו שהוא יהיה השם של התוכנה.
    יש איך לעשות את זה?
    שוב תודה
     
  6. אייקוד

    אייקוד משתמש פעיל פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏28/7/13
    הודעות:
    94
    תודות :
    109
    נקודות:
    49
    עיסוק:
    פיתוח תוכנה
    אם הבנתי נכון אתה מתכוון לזה
    קוד:
    docmd.RunMacro
     
  7. FullTime

    FullTime משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏2/1/13
    הודעות:
    2,402
    תודות :
    430
    נקודות:
    140
    תכתוב את הקוד שהביאו לך למעלה ככה ,
    קוד:
    sub openAccessFlle(strPath)
    Dim MyAccess As Object
       Set MyAccess = CreateObject("Access.Application")
       MyAccess.Visible = True
       MyAccess.OpenCurrentDatabase (strPath)
    end sub
    ותקרא לו ככה:
    קוד:
    openAccessFlle("נתיב הקובץ")
     
  8. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    347
    תודות :
    15
    נקודות:
    19
    עובד
    תודה
     
  9. ארי4791

    ארי4791 משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏28/3/17
    הודעות:
    347
    תודות :
    15
    נקודות:
    19
    יש קובץ אחד שהוא לא מוכן לפתוח לי (הוא כאילו נפתח ומיד נסגר)
    זה הקובץ של הבסיס נתונים של התוכנה שפותחת.
    האם בגלל שזה כאילו פתוח ברקע הוא לא יכול לפתוח את זה? והאם יש דרך כן לפתוח?
    תודה רבה מאוד
     
  10. דב פליי

    דב פליי משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏18/12/17
    הודעות:
    220
    תודות :
    161
    נקודות:
    49
    שלום

    אני לא מצליח לבצע את הקוד הנ"ל הוא כותב לי שגיאה,

    אשמח לעזרה [אם מישהו יכול בקובץ דוגמא זה מאד יעזור לי]

    יש אפשרות לפתוח גם קובץ שנעול עם קוד?

    תודה רבה


    ללא שם.png
     
  11. חגי פאהן

    חגי פאהן עימוד ספרים מעמד ספרים

    הצטרף:
    ‏29/3/15
    הודעות:
    1,529
    תודות :
    2,174
    נקודות:
    271
    עיסוק:
    מנקד, מעמד ומתכנת
    דף הבית:
    סגור על זה שהקובץ סגור? (אם הוא נפתח ברקע אז אולי עדיין רואים אותו במנהל המשימות?)
    אפשר לפתוח קובץ עם סיסמה, כמובן צריך את הסיסמה, ומוסיפים password=1234
     
    דב פליי מודה על התגובה.
  12. דב פליי

    דב פליי משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏18/12/17
    הודעות:
    220
    תודות :
    161
    נקודות:
    49
    הוא סגור, הפונקציה כן פותחת את אקסס אבל כשהיא מנסה לפתוח את קובץ האקסס היא מוציאה את השגיאה הנ"ל
    קוד:
    password=1234
    באיזה שורה להוסיף אחרי הפתיחה מיד? [אני לא יכול לבדוק כי הפונקציה לא מגיעה לשלב הזה]

    תודה רבה
     
  13. דב פליי

    דב פליי משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏18/12/17
    הודעות:
    220
    תודות :
    161
    נקודות:
    49
    אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הנ"ל
    זה חשוב לי

    תודה גדולה מראש למי שיעזור
     
  14. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,698
    תודות :
    575
    נקודות:
    124
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    @דב פליי לא מקובל לרכוב על אשכול שפתח מישהו אחר, התכבד נא ופרסם אשכול משלך.
     
    FullTime ו-דב פליי מודים על התגובה.
  15. Yaron31

    Yaron31 משתמש חדש

    הצטרף:
    ‏9/6/19
    הודעות:
    3
    תודות :
    0
    נקודות:
    2
    בבקשה עזרה יש לי טופס לקוחות הייתי מעוניין בפקד של תיבה משולת לבחור את הנושא כגון שם פרטי שם משפחה והתיבה טקסט לחיפוש את השם פרטי הוא שם משפחה הרצוי בקוד הוא ביטוי
    תודה
     
  16. moishy

    moishy משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏26/12/11
    הודעות:
    1,698
    תודות :
    575
    נקודות:
    124
    עיסוק:
    יועץ נישואין, מדריך חתנים
    מיקום:
    רכסים
    פתח בבקשה אשכול חדש.
    https://www.prog.co.il/forums/פורום-תוכנות-מייקרוסופט-אופיס.9/create-thread