• פרוג למען העצמאים!

    כפורום העצמאים והעסקים הקטנים המוביל בציבור החרדי, אתר פרוג נרתם לעזרתכם. בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והשפעתו על המשק, נגרמים נזקים כלכליים לעצמאים רבים אשר מתמודדים עם מחסור בלקוחות. לכן החלטנו להושיט לכם יד ואנו מעניקים לכם, חברי האתר היקרים, את מערכת הפרסום העצמאית שלנו ב30% הנחה!!!

    למימוש ההטבה, אין צורך בהקלדת קוד קופון, פשוט פרסמו!

    לתשומת לב! המבצע עד חג הפסח

    למעבר ליצירת קמפיין >>>
     
    להתייעצות ועזרה בין חברי הפורום >>>
     
    לחבילת פוש לעסקים לחץ כאן >>>
     

פתיחת קובץ אקסס דרך VB

ארי4791

משתמש רשום
האם יש קוד כדי לפתוח קובץ אקסס מקובץ אקסס אחר?
תודה רבה מאוד
 

moishy

משתמש מקצוען
מה המטרה בזה?
יש מספר דרכים, הדרך הנכונה תלויה בסיבה לפתיחת הקובץ השני.
 

ארי4791

משתמש רשום
כמה תוכנות שונות של אותו עסק, אני רוצה רק שיהיה אפשרות לפתוח את הקובץ ישירות מאקסס.
 

ארי4791

משתמש רשום
עובד מעולה, תודה.
עוד שאלה אחת האם יש דרך לקרוא בקוד למאקרו שהפעיל את הקוד?
יש לי כמה תוכנות באותו תיקייה ואני רוצה במקום לכתוב מאקרו נפרד לכל תוכנה, לכתוב פעם אחת ובסוגריים להכניס משתנה שיכנס שם השם של המאקרו שהוא יהיה השם של התוכנה.
יש איך לעשות את זה?
שוב תודה
 

אייקוד

משתמש פעיל
פרסום וקופירייטינג
אם הבנתי נכון אתה מתכוון לזה
קוד:
docmd.RunMacro
 

FullTime

משתמש מקצוען
עובד מעולה, תודה.
עוד שאלה אחת האם יש דרך לקרוא בקוד למאקרו שהפעיל את הקוד?
יש לי כמה תוכנות באותו תיקייה ואני רוצה במקום לכתוב מאקרו נפרד לכל תוכנה, לכתוב פעם אחת ובסוגריים להכניס משתנה שיכנס שם השם של המאקרו שהוא יהיה השם של התוכנה.
יש איך לעשות את זה?
שוב תודה
תכתוב את הקוד שהביאו לך למעלה ככה ,
קוד:
sub openAccessFlle(strPath)
Dim MyAccess As Object
   Set MyAccess = CreateObject("Access.Application")
   MyAccess.Visible = True
   MyAccess.OpenCurrentDatabase (strPath)
end sub
ותקרא לו ככה:
קוד:
openAccessFlle("נתיב הקובץ")
 

ארי4791

משתמש רשום
יש קובץ אחד שהוא לא מוכן לפתוח לי (הוא כאילו נפתח ומיד נסגר)
זה הקובץ של הבסיס נתונים של התוכנה שפותחת.
האם בגלל שזה כאילו פתוח ברקע הוא לא יכול לפתוח את זה? והאם יש דרך כן לפתוח?
תודה רבה מאוד
 

דב פליי

משתמש פעיל
שלום

אני לא מצליח לבצע את הקוד הנ"ל הוא כותב לי שגיאה,

אשמח לעזרה [אם מישהו יכול בקובץ דוגמא זה מאד יעזור לי]

יש אפשרות לפתוח גם קובץ שנעול עם קוד?

תודה רבה


ללא שם.png
 

חגי פאהן

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
עיצוב גרפי
אני לא מצליח לבצע את הקוד הנ"ל הוא כותב לי שגיאה,

אשמח לעזרה [אם מישהו יכול בקובץ דוגמא זה מאד יעזור לי]

יש אפשרות לפתוח גם קובץ שנעול עם קוד?
סגור על זה שהקובץ סגור? (אם הוא נפתח ברקע אז אולי עדיין רואים אותו במנהל המשימות?)
אפשר לפתוח קובץ עם סיסמה, כמובן צריך את הסיסמה, ומוסיפים password=1234
 

דב פליי

משתמש פעיל
סגור על זה שהקובץ סגור? (אם הוא נפתח ברקע אז אולי עדיין רואים אותו במנהל המשימות?)
אפשר לפתוח קובץ עם סיסמה, כמובן צריך את הסיסמה, ומוסיפים password=1234
הוא סגור, הפונקציה כן פותחת את אקסס אבל כשהיא מנסה לפתוח את קובץ האקסס היא מוציאה את השגיאה הנ"ל
קוד:
password=1234
באיזה שורה להוסיף אחרי הפתיחה מיד? [אני לא יכול לבדוק כי הפונקציה לא מגיעה לשלב הזה]

תודה רבה
 

דב פליי

משתמש פעיל
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הנ"ל
זה חשוב לי

תודה גדולה מראש למי שיעזור
 

Yaron31

משתמש חדש
בבקשה עזרה יש לי טופס לקוחות הייתי מעוניין בפקד של תיבה משולת לבחור את הנושא כגון שם פרטי שם משפחה והתיבה טקסט לחיפוש את השם פרטי הוא שם משפחה הרצוי בקוד הוא ביטוי
תודה
 

moishy

משתמש מקצוען
בבקשה עזרה יש לי טופס לקוחות הייתי מעוניין בפקד של תיבה משולת לבחור את הנושא כגון שם פרטי שם משפחה והתיבה טקסט לחיפוש את השם פרטי הוא שם משפחה הרצוי בקוד הוא ביטוי
תודה
פתח בבקשה אשכול חדש.
https://www.prog.co.il/forums/פורום-תוכנות-מייקרוסופט-אופיס.9/create-thread
 

לוח דרושים

למעלה