• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

שימו לב ❣ פרוג 2025 • כל העדכונים

הודעה חשובה ממערכת האתר!!

אהבתם?

• אהבתי!

• אמשיך לגלוש בעיצוב הישן

• אנסה שבוע להתרגל

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

אוראל סולטן

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
זה יעזור רק לאחד שמרענן כל כמה דקות את האתר, ורואה את כל ההודעות כשהם ההודעה האחרונה..
אני מתכוון שתהיה אפשרות כזאת גם לראשונה וגם לאחרונה.
אבל לכן אני תומך בהצעה של @נבחר שיהיה אפשרות לראות למטה את שאר ההודעות על ידי חיצים קטנים של ימין-שמאל בצדדים.

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
לא יודעת אם כבר כתבו את זה, אבל יש משהו שקצת מפריע לי.
אם יש אשכול חדש שעוד לא עשו לו לייקים- לא מופיע הכפתור של הלייק.
יהיה יותר נחמד אם יוכלו ללייק גם מבחוץ :)
תודה!!
1734389617903.png
1734389629896.png

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום

סשה

משתמש צעיר
משהוא שלי מפריע ואשמח אם ישתפר
אם יש אשכול שאני עוקבת אחריו שאני אוכל בראש האשכול לשנות תמיד אם ישלח למייל או לא
כרגע אני צריכה לבטל מעקב ולעשות מעקב מחדש כדי לשנות
(ועוד משהוא פעם יכולתי לראות את כל האשכולות שאני עוקבת אחריהם, עכשיו אני לא מוצאת את זה)
תודה על העיצוב החדש ממש נוח

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L

שמעון לוינזון

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מה הכוונה אתר חרדי?
זו מסעדה בבני ברק, בהכשר הרב לנדא. אתר המסעדה פתוח בכל הסינונים שבדקתי.

בכל מקרה, מה הקשר לאשכול דנן?
זה רשת של מסעדות שיש להם סניף חרדי
וכנראה אצל רוב הסינונים חסום התמונות אבל אצלי קרתה איזה תקלה שהתמונות לא נחסמו,
[כבר דיברתי עם מחלקת פירסום, והם בדקו וראו שצדקתי וזה בטיפול]
סליחה פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה [רציתי רק לפנות להנהלה]

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

העולם נחלק לשתי קבוצות. הכלבויניק, וכל השאר..
סקרנים לדעת איך זה בא לידי ביטוי? אז יאללה קדימה לסיור קצר מאחורי הקלעים...

כשהשנה התקרבה לסיומה,
@הכלבויניק (או כמו שחברי פרוג קוראים לו מאחורי גבו, "מעצב ללא הפסקה"..) הכריז כהרגלו לצוות המשרד,
"זהו חברים, הפעם פרוג לא יהיה סתם אתר – הוא יהיה חוויית חיים! בלי קשר לחיים דיקמן"...
הוא כחכך בגרונו והוסיף בפאתוס:
"אנחנו הולכים להדהים את המשתמשים בעיצוב מהפכני שלא היה מעת בריאת העולם"...

יונתן, המתכנת הראשי, שאל בזהירות:
"הכלבויניק, בלי לבאס, זה באמת רעיון נהדר, אבל... למה באנר נע עם אנימציה של פיל רוקד?"

הכלבויניק הביט בו במבט חד,
"כי פיל רוקד מעביר מסר של קלילות ואלגנטיות. זה פסיכולוגיה בסיסית, יונתן!"
יונתן הנהן בראשו בכבדות של פיל.. זה הבוס שלו, טיפוס כזה שלא יודע מה זו מנוחה. אפילו כשהכיסא הסתובב לרגע, הוא ניסה לשדרג את הפונקציונליות שלו עם כפתור סיבוב טורבו...
אז הוא שתק וקדימה לעבודה.

לא עברו יומיים והכלבויניק קפץ לאולפן בעיניים נוצצות:
"המצאתי משהו גאוני! משתמשים יוכלו להחליף את צבע האתר לפי מצב הרוח שלהם! כחול - רגוע. אדום - עצבני. ירוק - מקובע"....

שירה, המעצבת גרפית, הרימה עיניים מהמסך.
"ומה אם מישהו במצב רוח קודר?" שאלה את הבוס המהפכני..

הכלבויניק חייך חיוך זדוני.
"שירה זה באמת קל! נשלב ערפל דיגיטלי ומוזיקה של צפרדעים בלילה גשום"...
הצוות, שמזמן כבר הבין שאין טעם להתווכח, התחיל לעבוד במרץ. עיצוב חדש? יאללה. גרפיקה מתקדמת? למה לא.
וב@משך שבועות עמלו על ערכת עיצוב חדשה. פיצ'רים חדשים נוספו, כפתורים עוצבו, וחוויית הגלישה עברה לפחות עשר מהפכות בשבוע אחד.

היה גם מקרה שהכלבויניק בא עם פיג'מה למשרד, עם חיוך מאוזן לאוזן.
"תקשיבו, הלילה חלמתי על כפתור מיוחד בשם 'אני לא מבין איפה אני', מה דעתכם חברים? הברקת המאה לא?!... ספק שאל ספק קבע.
"מה ייעודו?" ניסה @פרוגמטי הפרגמטי לקרקע בשאלה מתקילה את הדמות המפוג'מת שנחתה במשרד כמו חוצן חיוור...
"נו באמת, לא ברור לך מה תפקידו? להחזיר משתמשים לדף הבית אחרי שהתבלבלו...!"
פרוגמטי נאנח, והכלבויניק רץ ליונתן המתכנת, לבדוק שהבין אותו בלי להתבלבל....

ביום ההשקה, הכל היה מוכן. הכלבויניק המרוגש שהפעם עלה על חליפת יוקרה.. ביקש לחגוג את הרגע הקרב ובא..
"שירה תביאי את הקברנה סובניון שנת 1025.. מהמדף העליון, על חשבוני..". אמר בנדיבות אופיינית.
הוא נעמד מול המסך הראשי במשרד, לחץ על הכפתור הגדול שסימן את העלאת "העיצוב הכי טוב בהיסטוריה של העיצובים", וצעק:
"פרוג 2025 – לכבוש את העולם!"
שמפניות נפתחו, ובלונים התפוצצו..

הקהילה געשה. מאות תודות הומטרו על הפוסט שלו שהיה עמוס במידע,
ונראה שהוא הצליח לשלב בו כל תכונה אפשרית חוץ ממתכון לסופגניית שוקולד....

אבל אז התחילו להגיע התגובות בקצב מסחרר.
תגובה ראשונה: "וואו, עיצוב מדהים! אבל איפה הכפתור לכניסה לפורום? נעלם לי מתחת לגלריית הפיל הרוקד."
תגובה שנייה: "מגניב ממש! אבל אפשר לכבות את צלילי הצפרדעים שנשמעים כשמעבירים עכבר על פוסט?"
תגובה שלישית: "הצילו, עזרה! איך אני חוזר לעיצוב הישן? כפתור 'אני לא מבין איפה אני' לא עובד!"
תגובה רביעית: "תודה על העיצוב החדש, אבל פיל עם מטריה מתבוסס בשלולית מלאה בצפרדעים (ברררר..) זה חלק מהעיצוב?!"

הצוות הביט בעינים כלות בכלבויניק שהצטנף בפינה. פרוגמטי ושירה לחששו ביניהם, "אמרנו לו שזה לא רציני"...
אבל הכלבויניק מהר חזר לעצמו.. גירד בראשו וניסה להרגיע: "כנראה פספסנו כמה דברים קטנים"...

"קטנים?!" יונתן המתכנת כמעט נחנק. "אני לא מצליח להיכנס לפורומים מהטלפון שלי! הפיל רוקד גם על כפתור 'כתבו תגובה'!"...
מרגע לרגע הדברים הסתבכו.. מה שלא השאיר ברירה לכלבויניק להוריד הילוך.. להתיישב מול המסך ולכתוב הודעה לחברי פרוג:

"חברים יקרים, אנחנו עכשיו בתקופת הרצה. נשמח לשמוע תובנות, הערות, ופידבקים. ובעיקר, אם מישהו יודע איך עוצרים פיל רוקד, אנחנו נשמח לעזרה. תודה על התמיכה וההשתתפות הפעילה!"

הצוות נאנח, אבל הכלבויניק כבר נפנה להתרגש מהפיתוח החדש: עיצוב 2026 – עכשיו גם עם צ'יוואווה מתעטש!...
"שירה נשאר משהו מהקברנה סובניון 1026?"....

תתחדשו!
gamma-logo-black.5914e71f.png

Gamma - פלטפורמת ליצירת תוכן דיגיטלי​

מהי Gamma?​

Gamma היא פלטפורמה חדשנית ליצירת תוכן דיגיטלי - מצגות, מסמכים ודפי אינטרנט - המשלבת מהירות, עיצוב מקצועי, ושימוש בבינה מלאכותית (AI). הפלטפורמה מתאימה לכל משתמש, בין אם יש לו רקע קודם בעיצוב ובתוכן ובין אם לא, ומאפשרת עבודה יעילה וחסכונית בזמן. הפלטפורמה מציעה חוויה אינטואיטיבית שמשלבת כלי עיצוב מתקדמים יחד עם אלגוריתמים ליצירת תוכן מותאם אישית.

אם אתם מחפשים כלי שמשלב מקצועיות, יצירתיות ואינטראקטיביות - Gamma היא הפתרון עבורכם! המערכת מאפשרת לכל אחד ליצור תוכן באיכות גבוהה, להימנע מעיכובים ובעיות עיצוב, ולהתמקד במסר ובמטרה העיקרית של התוכן.

יתרונות​

• מהירות: יצירת תוכן מתקדם תוך דקות בלבד, עם ממשק שמקצר את תהליך היצירה ומאפשר חווית עבודה זורמת וחסכונית בזמן.
  • עיצוב מקצועי: הפקת תוכן מרשים גם ללא רקע בעיצוב. התבניות מוכנות מראש, והעיצוב מותאם אוטומטית לסוג התוכן המיועד.
  • תמיכה מלאה בעברית: כולל אפשרות להתאמות עימוד ושפה בצורה מותאמת לכתיבה מימין לשמאל, כך שהתוכן ייראה מקצועי גם בעברית.
  • שיתוף פעולה בצוות: ניתן לשתף את התוכן עם חברי צוות ולעבוד יחד, תוך הגנה על התוכן באמצעות סיסמה.
  • ניתוח אינטראקציות: מעקב אחרי ביצועי התוכן שלכם באמצעות כלי ניתוח מובנים, כך שתוכלו לדעת איך התוכן שלכם מתפקד, מי צפה בו ומה הייתה רמת המעורבות.

למי מיועדת?​

• אנשי שיווק ותוכן - שצריכים ליצור תוכן במהירות ובאיכות, עם יכולת להתמקד במסר ולא בעיצוב.
  • מורים וסטודנטים - שמחפשים לייצר מצגות ולמידה חווייתית עם כלים שיעזרו להעביר את המסר בצורה חזותית ומרשימה.
  • בעלי עסקים קטנים - שרוצים לייצר חומרי שיווק מרשימים מבלי להיעזר במעצב גרפי, ובכך לחסוך כסף וזמן.
  • אנשי מקצוע ומנהלים - שרוצים ליצור תוכן מקצועי להצגת נתונים ורעיונות מול לקוחות או צוותים.
  • כל מי שרוצה תוכן מרשים בקלות ובמהירות - בין אם מדובר בהצגת רעיון חדש, בהצגת תוצאות או ביצירת חומרי שיווק.

מה Gamma מציעה?​

יצירת תוכן בעזרת AI​

Gamma מסייעת בכתיבת תוכן, בבחירת עיצובים וביצירת תמונות מותאמות אישית באופן אוטומטי. פשוט הכניסו רעיון או טקסט, ו-Gamma תייצר עבורכם מצגת, מסמך או אתר מעוצב בתוך שניות. המערכת מבינה את צרכי המשתמש ויודעת להתאים את התוכן לצרכים שלכם על בסיס ההנחיות שסיפקתם.

תבניות מוכנות מראש​

מאגר עשיר של תבניות מעוצבות המאפשר התאמה אישית לצרכים שלכם, כך שהתוכן יהיה מותאם למותג שלכם בצורה ייחודית ומקצועית. ניתן לבחור מבין מגוון רחב של תבניות - מעיצוב מינימליסטי ועד ססגוני - ולהתאים את הצבעים והאלמנטים לתוכן שאתם יוצרים.

הוספת מדיה ואינטראקטיביות​

Gamma מאפשרת הוספת גלריות, טבלאות, תרשימים וסרטונים בצורה דינמית וקלילה להעשיר את התוכן. תוכלו להוסיף אלמנטים אינטראקטיביים כמו קישורים, כפתורים וגרפיקה מותאמת אישית, מה שהופך את התוכן ליותר מושך ומרהיב עין.

ממשק ידידותי​

הממשק פשוט ונוח לשימוש, כך שכל משתמש יכול להתמצא בו בקלות. ניתן לשנות את סגנון העיצוב של כל התוכן בלחיצה אחת בלבד, מה שמאפשר גמישות מלאה בתהליך היצירה. בנוסף, הממשק מספק כלים לארגון תוכן בצורה אוטומטית, כך שתוכלו להיות בטוחים שכל עמוד ייראה טוב.

שיתוף ותמיכה בשיתוף פעולה​

אפשר לשתף את הפרויקטים עם חברי צוות ולעבוד יחד על תוכן, כולל הגנה באמצעות סיסמה לצפייה מוגנת. המערכת מאפשרת שיתוף התוכן באינטרנט בצורה קלה ומהירה, עם קישורים שיכולים להיות מוגנים בסיסמה או מוגבלים לצפייה לקבוצה מסוימת של אנשים.

מעקב אחרי אינטראקציות​

כלי ניתוח ואנליטיקות מאפשרים לעקוב אחרי האינטראקציות וההשפעה של התוכן שיצרתם. תוכלו לקבל נתונים על צפיות, זמן שהייה, ושיעור מעורבות המשתמשים. זה מאפשר לשפר את התוכן בצורה מתמשכת ולוודא שהוא מגיע לתוצאות המצופות.

כיצד לעבוד עם Gamma?​

התחלת עבודה​

Gamma מציעה שלוש דרכים להתחיל:

1. הדבקת טקסט קיים - העתקת תוכן מוכן כמו הערות או מתווים והמרתן לתוכן דיגיטלי מעוצב.
  2. יצירה עם AI - הזנת שורת הנחיה אחת ויצירת תוכן אוטומטי המותאם אישית לצרכים שלכם. הכלי משתמש בבינה מלאכותית כדי להבין את הכוונה שלכם ולהפיק תוכן שמתאים בדיוק.
  3. ייבוא קובץ או URL - העלאת קבצים מסוג PowerPoint, Word, PDF, או אפילו קישור URL להמרה ישירה לתוכן דיגיטלי מעוצב ומוכן לשיתוף.

1732813811459.png

התאמה אישית​

לאחר בחירת הפורמט הראשוני, ניתן לשנות עיצוב, לשלב תמונות, ולערוך את התוכן לפי הצורך. המערכת תומכת בייבוא טקסט מעוצב כ-Markdown, וכן בהוספת תמונות שנוצרו בעזרת AI. אתם יכולים לבחור אילו אלמנטים להוסיף ואיך לארגן את התוכן כך שהוא יתאים בדיוק למסגרת הרצויה.

תבניות עיצוב​

בחרו מתוך מגוון תבניות עיצוב מרהיבות והתחילו בקלות. כל תבנית מותאמת לסוגי תוכן שונים - בין אם מדובר במצגת עסקית, מסמך מידע או אתר אינטרנטי. התאימו את התבנית למותג שלכם בעזרת צבעים, גופנים ואלמנטים גרפיים מותאמים אישית.

עריכה ושיפור​

הוסיפו טקסטים, גלריות, טבלאות ותרשימים. שנו את מבנה הפרויקט והתאימו אותו לצרכים שלכם. ניתן לשלב מדיה חיצונית, לשנות סגנונות ולבצע עריכות מתקדמות כדי לשדרג את התוכן ולהתאים אותו למטרות שלכם.

פורמטים לתצוגה​

Gamma מציעה שלושה פורמטים לתצוגה: מצגת, מסמך או דף אינטרנט - לבחירתכם. כל פורמט מתאים לצרכים אחרים - מצגת להצגת רעיונות, מסמך להצגת מידע ודף אינטרנט לשיתוף תוכן אונליין. תוכלו לעבור בין הפורמטים בקלות כדי לוודא שהתוכן מתאים לצרכים שלכם.

שמירה ושיתוף​

שמרו את התוכן בפורמטים כמו PDF, PowerPoint או PNG. אפשר לשתף את התוכן באופן מקוון באמצעות קישור לצפייה. שיתוף זה מאפשר לכם להפיץ את התוכן בקלות רבה יותר, ולוודא שכל מי שצריך גישה יקבל אותה - בין אם מדובר בעמיתים לעבודה או בקהל הרחב.

1732814550639.png1732814995814.png1732814976631.png

תוכניות ותמחור​

תוכנית חינמית (Free): התוכנית ללא עלות ואינה דורשת כרטיס אשראי. כוללת 400 קרדיטים בהרשמה, יצירת עד 10 כרטיסים, ייבוא וייצוא בסיסי של קבצים ויצירת אתרים (בגרסת בטא). מתאימה למתחילים שרוצים להתנסות בשירות.

תוכנית Plus: בעלות של $10 לחודש (בחיוב שנתי יורד ל- $96), התוכנית כוללת יצירת תוכן ללא הגבלה, עד 15 כרטיסים, 10,000 אסימוני AI לכל הפעלה, תמיכה בעדיפות גבוהה, יצירת תמונות מתקדמות והסרת תג "Made with Gamma".

תוכנית Pro: במחיר $20 לחודש (בחיוב שנתי יורד ל- $180), מציעה את הכלים המתקדמים ביותר, כולל יצירת עד 30 כרטיסים, 25,000 אסימוני AI לכל הפעלה, יצירת תמונות פרימיום, דומיינים מותאמים אישית, ניתוחים וגופנים מותאמים, והגנה על תוכן בסיסמה.

להתנסות:​

Gamma - יצירת תוכן בבינה מלאכותית

הרשמה דרך הקישור כאן, תקבלו 200 קרדיטים נוספים במתנה. (גם אני אקבל קרדיטים נוספים - תודה על התמיכה!).
אחרי הרישום וקבלת הקרדיטים ניתן להיכנס לקישור זה: Gamma - בעברית והממשק יהיה בעברית.

אשמח לשמוע מכם: איך השתמשתם? ואיך הייתה החוויה שלכם?
רוצים לשדרג את הבית שיהיה לכם כיף ונח בו
אבל לא מתאים לכם עכשיו להשקיע סכומי עתק ושעות ארוכות?
רוצים בית מושלם אבל אין לכם כח ללכלוך ובניה?

ב
עיצוב המהיר תוכלו לממש את כל החלומות
ולצאת עם תכנית מלאה לבית מעוצב ונח יותר
בזמן קצר ביותר ובעלות מינימלית, כשגם החלק היישומי מותאם לתקציב ונח ליישום

אז מה זה בעצם העיצוב המהיר?

פגישה שבה ניתן לעצב חדר או סלון

או לתת שדרוג למראה ולהרגשה בבית

(ואת האמת? ניתן להגשים בו כמעט כל חלום...)

במהלך הפגישה נעצב קירות מעניינים על גבי ההדמיה אותה אכין מראש, עוד לפני הפגישה

ונעבור על כל הבית, לבדוק מה חשוב לשנות

ואיך ניתן בקלות לשדרג.

אחרי הפגישה תקבלו ממני סיכום של כל מה שדיברנו בפגישה

כולל תמונות מההדמיות, רשימת קניות וחנויות.

וכדי שהתוצאות יגיעו למקסימום שלהן,

הפגישה האחת השתדרגה ל-2 פגישות!

אחרי הפגישה הראשונה

אתם מקבלים שלושה ימים לבחון את הדברים

לשקול ולהחליט אם אתם רוצים שינויים מהעיצוב שהוצע בפגישה

לברר עלויות (כי יש סיכוי לא קטן שזה יגרום לכם לשנות את דעתכם...)

ואחרי 3 ימים אנחנו עורכים פגישת זום של שעה

בפגישה תציבו את כל הפרטים על הבירורים שערכתם

נעשה שינויים בהתאם

והסיכום אותו תקבלו אחרי הפגישה השנייה יעזור לכם לממש את החלום!

מי שחולם על בית מעוצב מושלם, בול לטעמם, במינימום זמן והשקעה

עכשיו זה הזמן

ו-איך לא?

עם הטבה מיוחדת רק עד סוף שנת המס

350 שח הנחה על חבילת עיצוב מהיר!

אז למה אתם מחכים??

התקשרו עכשיו

והחלום שלכם יתגשם

0534151533

פינת ישיבה_Page_2.jpg

רוצה מתנה ענקית בחינם? הגרלה בלי השקעה בכלל?

אם היית זוכה בעיצוב מהיר במתנה

מה היית בוחרת לעצב בה?

חדר? סטיילינג לבית? עיצוב קירות ותקרה?

שתפו אותנו פה באשכול

ואולי תזכו בעיצוב מהיר לגמרי במ-ת-נ-ה

*סגרתם (במבצע הנ"ל) על עיצוב מהיר וזכיתם בהגרלה?
קבלו את כספכם בחזרה
*ההגרלה תערך בין המגיבים באשכולות פה, בפורום חכמת נשים ובפורום איש את רעהו

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה