דרוש מתכון פצפוצי שוקולד

saralulu

משתמש מקצוען
מחפשת את המתכון כבר שנים!!! לפצפוצי שוקולד טעימים שתמיד נגמרים מהר מרוב שהם טעימים ומתפצפצים בפה, מעדיפה בלי חמאת בוטנים ולא מתפורר.
אשמח מאד למתכון מנצח!

תודה רבה!
 

אנדרומדה

משתמש צעיר
כתיבה ספרותית
דווקא שוקולד? יש לי מתכון פצצה של פצפוצים בטעם קפה
טעימים שתמיד נגמרים מהר מרוב שהם טעימים ומתפצפצים בפה
מתחסל אצלנו...
1 מרגרינה
2 כפות קפה נמס
1 ושליש כוס סוכר
3 כפות דבש
100 גרם חלוה
מרתיחה עד להסמכה ומוסיפה את הפצפוצים (7 או 8 כוסות, תראי תכמות שיוצאת לך)
ממש ממליצה!
בהצלחה!
 

saralulu

משתמש מקצוען
דווקא שוקולד? יש לי מתכון פצצה של פצפוצים בטעם קפה

מתחסל אצלנו...
1 מרגרינה
2 כפות קפה נמס
1 ושליש כוס סוכר
3 כפות דבש
100 גרם חלוה
מרתיחה עד להסמכה ומוסיפה את הפצפוצים (7 או 8 כוסות, תראי תכמות שיוצאת לך)
ממש ממליצה!
בהצלחה!
יש לי מתכון ממש דומה עם אותם חומרים שגם אצלנו מתחסל תמידדד
וזה באמת טעיםם
בא לי לגוון ולכן אני מחפשת פצפוצים חומים.
 

אנדרומדה

משתמש צעיר
כתיבה ספרותית
יש לי מתכון ממש דומה עם אותם חומרים שגם אצלנו מתחסל תמידדד
וזה באמת טעיםם
בא לי לגוון ולכן אני מחפשת פצפוצים חומים.
איך זה? מתכון ממש אהוב פה..
5 כפות קקאו
8 כפות דבש או סילאן
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
200 גרם חלווה
זה כמות שמספיקה ל4 או 5 כוסות... תראי כבר כמה יוצא לך ותכפילי כמויות לפי הצורך
בהצלחה!
 

פורום שכר

משתמש רשום
שוקולד מריר
חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
פצפוצים
ממיסים את השוקולד והחמאת בוטנים, הכל לפי העין והמתיקות,

בערך 2 חפיסות ו 4 כפות חמאת בוטנים עם 3 כוסות פצפוצי אורז / אפשר יותר לפי הטעם

המתכון הכי טעים
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
מתכון מנצח, בעיני:
4 כוסות פצפוצי אורז
4 כוסות פירורי ביסקוויטים
4 חב’ שוקולד מריר (400 גרם)
חב’ טחינה גולמית (500 גר’)

ממיסים שוקולד וטחינה על אש קטנה, מוסיפים פצפוצים ופירורים, מערבבים היטב.
שוטחים בתבנית גדולה, מקפיאים.
אפשר לקשט, לפני ההקפאה, בחלבה מגורדת או מסולסלת.
חותכים לקוביות קטנות.
 

saralulu

משתמש מקצוען
איך זה? מתכון ממש אהוב פה..
5 כפות קקאו
8 כפות דבש או סילאן
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
200 גרם חלווה
זה כמות שמספיקה ל4 או 5 כוסות... תראי כבר כמה יוצא לך ותכפילי כמויות לפי הצורך
בהצלחה!
ברוך שכיוונת...
איזה גודל הכוס? ובדיוק קיבלתי מחברה מתכון דומה רק עם מרגרינה שכאן אין.
שמים במנג׳טים או שאפשר לשטוח ולחתוך אחר-כך לקוביות?
 

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
מתכון מנצח, בעיני:
4 כוסות פצפוצי אורז
4 כוסות פירורי ביסקוויטים
4 חב’ שוקולד מריר (400 גרם)
חב’ טחינה גולמית (500 גר’)

ממיסים שוקולד וטחינה על אש קטנה, מוסיפים פצפוצים ופירורים, מערבבים היטב.
שוטחים בתבנית גדולה, מקפיאים.
אפשר לקשט, לפני ההקפאה, בחלבה מגורדת או מסולסלת.
חותכים לקוביות קטנות.
תודה!
אבד לי,
באמת מעולה!
 

אנדרומדה

משתמש צעיר
כתיבה ספרותית
ברוך שכיוונת...
איזה גודל הכוס? ובדיוק קיבלתי מחברה מתכון דומה רק עם מרגרינה שכאן אין.
שמים במנג׳טים או שאפשר לשטוח ולחתוך אחר-כך לקוביות?
שמחה שעזרתי!
כוס חד פעמית רגילה,
ותשימי איך שבא לך, זה לא באמת משנה.
אני גם מזלפת מעל שוקולד לבן, סתם שיוסיף צבע.
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
בלי מרגרינה ובלי שמן? ממש מצוין.
כמה יוצא מהכמות?
האם חיבים פרורי ביסקויטים?
 

ריקי שחור

משתמש מקצוען
בלי מרגרינה ובלי שמן? ממש מצוין.
כמה יוצא מהכמות?
האם חיבים פרורי ביסקויטים?
אני משערת שאת שואלת על המתכון שהעליתי.
אכן בלי שמן ומרגרינה, אבל לא חף משומן- חלקו ממקור טוב ובריא.
פירורי הביסקוויטים מוסיפים מאד למרקם, אבל לדעתי אין בעיה לשים במקומם עוד פצפוצי אורז, רק להקפיד לדחוס את התערובת בתבנית וליישר, כך שיהיה נח לחתוך.
(אני לא זוכרת בדיוק את הכמות. נראה לי תבנית ח"פ גדולה, אבל ייתכן שיותר.)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אכן בלי שמן ומרגרינה, אבל לא חף משומן- חלקו ממקור טוב ובריא.
זה בעצם הבסיס של כל המתכונים האלו.
המסת שוקולד עם שומן והוספת פירורים או פצפוצים (אורז/בסקוויט/קורנפלקס)
השומן יכול להיות שמן/מרגרינה ויכול להיות בריא כמו שאמרת - טחינה/חמאת בוטנים, או סתם נותן טעם כמו לוטוס.
אני נצמדת לעיקרון הזה וככה מאלתרת בכל פעם לפי הטעם או המלאי.
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
אני משערת שאת שואלת על המתכון שהעליתי.
אכן בלי שמן ומרגרינה, אבל לא חף משומן- חלקו ממקור טוב ובריא.
פירורי הביסקוויטים מוסיפים מאד למרקם, אבל לדעתי אין בעיה לשים במקומם עוד פצפוצי אורז, רק להקפיד לדחוס את התערובת בתבנית וליישר, כך שיהיה נח לחתוך.
(אני לא זוכרת בדיוק את הכמות. נראה לי תבנית ח"פ גדולה, אבל ייתכן שיותר.)
תודה ריקי.
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ממליצה מאד להוסיף בייגלה טחון (לא טחון לאבקה, אלא לחתיכות קטנות)
מוסיף טעם, קראנצ'יות ועניין
 

יוו

משתמש פעיל
מתכון קלאסי,טעיםםםם ותמיד מצליח,
כאחת שלא מחבבת ח.בוטנים, יכולה לומר שזה ממש מוצלח
למרות השפע.
המתכון המקורי אצלי הוא עם קורנפלקס, כמובן אפשר להמיר:
כחצי חב' קורנפלקס
2 חפיסות שוקולד מריר
2\1 כוס דבש
כוס ח.בוטנים
2-3 כפות מים

בסיר גדול-להמיס את כל החומרים על אש נמוכה , לכבות אש ולהוסף
לתוך הסיר את הקורנפלקס\פצפוצים , לערבב.
לעיתים אני מניחה אותם בתוך מנז'טים ובוזקת מעל סוכריות
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה