לא יכולה לענות לך על כל השאלות.
אבל- אני עשיתי מטבח צפני 7 שנים, כבר לא כל כך חדש אבל נראה חדש.
מה כן? אל תתפתי לקחת משהו שהוא בשיא הסטייל והאופנה היום כי בעוד שנה או שנתיים זה כבר פסה וחבל.
אני עשיתי משהו קלאסי, צבעים שתמיד ילכו.
לעומתי- חברה עשתה משהו בשחור לבן עם שילובים של כל מיני אלמנטים וצבעים והיום המטבח שלה ממש לא אופנתי.
שלי נשאר באופנה תמיד כי הקלאסי צמיד נשאר באופנה.
במטבח המקורי שלי הבשרי והחלבי היו צמודים זה לזה עם הגבהה של שיש כהפרדה.
כשעשיתי מטבח הפרדתי לחלוטין בין הבשרי לחלבי- העברתי ל-2 צדדים-
כך הרווחתי גם הפרדה מלאה וגם עוד שיש בצד הבשרי [שזה אצלי הצד העיקרי]
מה עוד?
נקודות חשמל הוספתי גם בצד החלבי החדש כי יש לי קומקום חלבי וקומקום בשרי וכך גם אפשר לחבר טוסט/מצנם או כל דבר אחר.
יש לי ארון פינתי ובמקום מתקן מסתובב שהוא בזבוז של שטח עשיתי מדפים בשתי וערב כך שהגישה נוחה לכל חלקי הפינה מצד אחד ואידך אין בזבוז של מקום.
מגירות גדולות לסירים. רצוי עם הפרדה או מגירה בתוך המגירה למכסים [תובנה של אחרי שלא עשיתי כזה...]
אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לענות.