עוגות/עוגיות עוגת שוקולד ציפס "משקרת"

רוגעל'ה חם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מתכון לעוגת שוקולד ציפס משקרת
ולמה היא נקראת "משקרת"
כי כולם חושבים שלקח הרבה זמן להכין אותה אבל ממש לא!!





מצרכים (תבנית בגודל בינוני):

3 כוסות קמח
1 ורבע כוסות סוכר
100גר מרגרינה
חצי כוס שמן
3 ביצים
1 קצפת צימחית
1 א.אפיה
1 סוכר וניל
חצי חבילת שוקולד ציפס

אופן ההכנה:

שמים בקערת מיקסר קמח סוכר מרגרינה ושמן ומערבבים עד לקבלת פירורים
מפרישים מהקערה כוס בצק
מוסיפים את שאר המוצרים מלבד השוקולד ציפס (אמור לצאת בלילה כמו של עוגת טורט)
מפזרים את השוקולד ציפס מלמעלה
ומעל זה את הפרורים
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות

והנה לפניכם עוגת 3 שכבות בקערה אחת

בתאבון!!

ניסיתי למצוא את המקור למתכון ולא מצאתי
רק מצאתי שבשף הלבן הם מפרסמים את המתכון בנוסח חלבי - לא ניסיתי אף פעם


https://chef-lavan.co.il/קינוחים/עוגות/עוגות-שוקולד/עוגת-שוקולד-ציפס-משקרת-הכי-קלה-שיש/
 

קינוח חלבי

משתמש רשום
יש אפשרות להכין מרגרינה ביתית
חצי כוס שמן+חצי כוס מים רותחים!
3 דקות במעבד מזון, תחליף מצוין למרגרינה הקנויה,
כמות זו מקבילה למרגרינה שלימה,
(כמובן מתאים לעוגות ביתיות ולא לעוגות לאירוע שרוצים לחתוך מדויק לבר....)
 

רוגעל'ה חם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מה סדר השכבות שאת שמה בתבנית?
בלילה, שוקולד ציפס ובסוף פרורי בצק?
כי בתמונה מהלינק ששלחת נראה שהסדר הפוך - פרורי בצק, שוקולד ציפס ואז בלילה.
בלילה, שוקולד ציפס ובסוף פרורי בצק
כתבתי שלא מצאתי את המקור למתכון
זה רק מתכון דומה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה