שמנת של 32% ומעלה. היא טובה אך דורשת יותר פעולות לייצוב מריצ'.את מדברת על שמנת מתוקה להקצפה שהיא לא טובה?
וכמה זה קופסת פודינג יש לי פשוט את החבילה הגדולה
קופסת פודינג שווה בערך ל3 כפות גדושות.
שמנת של 32% ומעלה. היא טובה אך דורשת יותר פעולות לייצוב מריצ'.את מדברת על שמנת מתוקה להקצפה שהיא לא טובה?
וכמה זה קופסת פודינג יש לי פשוט את החבילה הגדולה
אפשר מעוגת ספוג.דחוף,
האם יש אפשרות לעשות עוגת מספרים יציבה (אפילו פחות טעימה)
ללא מרגרינה??
תודה,אפשר מעוגת ספוג.
אינני מכירה מתכון לבצק פריך לעוגה זו ללא מרגרינה או חמאה.תודה,
האם זה הרעיון היחיד שקיים?
פשוט לי מידי..
אפשר להכין את הבצק מהלילה לבוקר? ז"א לילה במקרר?מתכון שאני מכינה.
הכנתי גם עם בנות בחוג שאי מעבירה בבית.
יוצא מעולה.
גם טעים.
לבצק פריך:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס שקדים טחונים [עדיף מולבנים]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה
1ביצה
קורט מלח
מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר ומרגרינה
מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק אחיד.
עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח
מניחים את הספרה או הצורה שהדפסנו על ניר אפיה מקומח
חותכים את הבצק בסכין חד מסביב. באותו אופן חותכים את הספרה השניה או הצורה השניה
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להשחמה קלה. במספר גדול או צורה גדולה האפיה יכולה לקחת יותר זמן.
שימו לב שלא ישרף.
מכינים קרם: מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
מזלפים עיגולים על חלק אחד של הצורה/ספרה ומניחים בעדינות את החלק השני מעל. שוב מזלפים עיגולים או כוכבים ומקשטים.
תמונות שהבנות בחוג הכינו.
לא נגעתי.
הכינו לבד.
צפה בקובץ המצורף 595777
צפה בקובץ המצורף 595778
[עוגה אישית]
את הבצק אפשר להכין מראש, אבל לא לשמור יותר מדי זמן במקרר לא אפוי כי הוא יהיה קשה לרידוד.אפשר להכין את הבצק מהלילה לבוקר? ז"א לילה במקרר?
איך זולף פה הריץ? ללא צנתר?
תודהאת הבצק אפשר להכין מראש, אבל לא לשמור יותר מדי זמן במקרר לא אפוי כי הוא יהיה קשה לרידוד.
רצוי לאפות את המספרים ולהקפיא בזהירות. ואז לזלף על המספרים הקפואים.
הבנות זילפו [מה שבתמונה] בעזרת צנטרים עם חור עגול.
אפשר גם פשוט לחורר קצה שקית זילוף עם קרם, אבל חשוב שהחור יהיה עגול
בכל סופר,איפה קונים אבקת שקדים? במחילה על הבורות...
אפשר מעוגת ספוג.
וואוו מהמם!!!! מאיזה בצק עשית? עם שקדים או בצק פריך רגיל?
היי הני,מתכון שאני מכינה.
הכנתי גם עם בנות בחוג שאי מעבירה בבית.
יוצא מעולה.
גם טעים.
לבצק פריך:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס שקדים טחונים [עדיף מולבנים]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה
1ביצה
קורט מלח
מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר ומרגרינה
מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק אחיד.
עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח
מניחים את הספרה או הצורה שהדפסנו על ניר אפיה מקומח
חותכים את הבצק בסכין חד מסביב. באותו אופן חותכים את הספרה השניה או הצורה השניה
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להשחמה קלה. במספר גדול או צורה גדולה האפיה יכולה לקחת יותר זמן.
שימו לב שלא ישרף.
מכינים קרם: מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
מזלפים עיגולים על חלק אחד של הצורה/ספרה ומניחים בעדינות את החלק השני מעל. שוב מזלפים עיגולים או כוכבים ומקשטים.
תמונות שהבנות בחוג הכינו.
לא נגעתי.
הכינו לבד.
צפה בקובץ המצורף 595777
צפה בקובץ המצורף 595778
[עוגה אישית]
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: