ציליאק עוגת מספרים ללא גלוטן

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אפשר להמיר את הקמח הרגיל לקמח שקדים כולו או לקמח אחר ללא גלוטן?
או לחילופין אם יש למישהו מתכון טוב עבורי אשמח...
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אפשר להמיר את הקמח הרגיל לקמח שקדים כולו או לקמח אחר ללא גלוטן?
או לחילופין אם יש למישהו מתכון טוב עבורי אשמח...
אפשר ויוצא מעולה. מלכתחילה אין בזה הרבה קמח, כי יש קמח שקדים. לא כדאי להמיר הכל לקמח שקדים, יצא טעם של עוגה פסחית.
אני המרתי לתערובת הרגילה שאני ממירה בה קמח חיטה בעוגות. 1/3 קמח אורז, 2/3 קמח קונדיטור. אם יש קמח כרגיל או תמי או דומיו, זה אפילו יותר טוב.
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אפשר להמיר את הקמח הרגיל לקמח שקדים כולו או לקמח אחר ללא גלוטן?
או לחילופין אם יש למישהו מתכון טוב עבורי אשמח...
הכנתי אתמול עוגת מספרים ללא גלוטן
יצא פצצה
שמתי קמח כרגיל במקום .
והנה ה"טעימות"
נשאר לי מהבצק אז הכנו כמה עוגיות על מקל.
יצא מושששששש
ממליצה לנסות
 

קבצים מצורפים

  • IMG_6061.JPG
    IMG_6061.JPG
    2.2 MB · צפיות: 67
  • IMG_6068.JPG
    IMG_6068.JPG
    1.9 MB · צפיות: 65
  • IMG_6076.JPG
    IMG_6076.JPG
    1.7 MB · צפיות: 48
  • IMG_6080.JPG
    IMG_6080.JPG
    1.2 MB · צפיות: 59

שרה X

משתמש רשום
איור וציור מקצועי
הכנתי אתמול עוגת מספרים ללא גלוטן
יצא פצצה
שמתי קמח כרגיל במקום .
והנה ה"טעימות"
נשאר לי מהבצק אז הכנו כמה עוגיות על מקל.
יצא מושששששש
ממליצה לנסות
מבורכת יש לך אפשרות לכתוב מתכון מסודר ולפרסם אותו באשכול המתוקים שפתחתי?\
תודה!
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
@שרה X

מצורף לך המתכון בבקשה
אני שמתי חמאה והמרתי לקמח כרגיל.

לבצק פריך:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס שקדים טחונים [עדיף מולבנים]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה
1ביצה
קורט מלח

מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר ומרגרינה
מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק אחיד.
עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח
מניחים את הספרה או הצורה שהדפסנו על ניר אפיה מקומח
חותכים את הבצק בסכין חד מסביב. באותו אופן חותכים את הספרה השניה או הצורה השניה
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להשחמה קלה. במספר גדול או צורה גדולה האפיה יכולה לקחת יותר זמן.
שימו לב שלא ישרף.
מכינים קרם: מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
מזלפים עיגולים על חלק אחד של הצורה/ספרה ומניחים בעדינות את החלק השני מעל. שוב מזלפים עיגולים או כוכבים ומקשטים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה