עוגת מספרים אנא עזרתכן/ם

אלישבע57

משתמש פעיל
הכנתי בצק לעוגת מספרים בדיוק לפי המתכון והבצק כאילו דביק אחרי ההקפאה וא"א לעבוד איתו
שמתי עוד בהקפאה לכמה דקות ועדיין דביק
האם הבעיה באמת במזג אויר שמאוד חם לכן בהתחלה הוא טוב ואז נהיה מאוד מהר דביק כי הוא התחמם וצריך לעבוד איתו קר?
תודה רבה
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
הכנתי בצק לעוגת מספרים בדיוק לפי המתכון והבצק כאילו דביק אחרי ההקפאה וא"א לעבוד איתו
שמתי עוד בהקפאה לכמה דקות ועדיין דביק
האם הבעיה באמת במזג אויר שמאוד חם לכן בהתחלה הוא טוב ואז נהיה מאוד מהר דביק כי הוא התחמם וצריך לעבוד איתו קר?
תודה רבה
תנסי להוסיף קמח
 

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
תרדדי בין 2 ניירות אפיה,
שימי את המספר (עדיף מנייר אפיה)
כך תוכלי לאפות איתו ולא תצטרכי להסיר.(אפשר להסיר בקלות אחרי כמה דקות אפיה).
 

עובדת על המידות

משתמש מקצוען
ממליצה לך לרדד בין2 ניירות אפיה, ברגע שהגעת לעובי הרצוי תסירי את העליון ותחתכי לפי הצורה/ המספר, אז את מרויחה שהבצק כבר על נייר ובעזרתו את מעבירה לתבנית.
 

אלישבע57

משתמש פעיל
תנסי להוסיף קמח
הוספתי
תרדדי בין 2 ניירות אפיה,
שימי את המספר (עדיף מנייר אפיה)
כך תוכלי לאפות איתו ולא תצטרכי להסיר.(אפשר להסיר בקלות אחרי כמה דקות אפיה).
רידדתי וב"ה הצלחתי להוריד את הנייר
ממליצה לך לרדד בין2 ניירות אפיה, ברגע שהגעת לעובי הרצוי תסירי את העליון ותחתכי לפי הצורה/ המספר, אז את מרויחה שהבצק כבר על נייר ובעזרתו את מעבירה לתבנית.
כן בזכותך כך עשיתי

אבל הבצק הדביק במקפיא לשכבה השנייה של הספרה
איך לעשות אותו שלא יהיה דביק?
שמתי קמח, מרדדת בין שני דפי אפייה
ועדיין שאני רמימה דף אחד הוא דביק
כמה זמן זה אמור להיות בתנור?
 

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
ולכן כתבתי שתשימי מספר מנייר אפיה ותכניסי יחד לתנור,
כך ישאר חלק מלמעלה בלי המשיכות של הבצק שיכולות להיווצר במידה ותורידי את המספר.
 

עורכת וידיאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אני מכינה בצק כמו במתכון ומוסיפה מלאאאאאא קמח וזהו מרדדת ואופה ממילא העוגה לא טעימה.... (רי'ץ....)
ואגב חשוב מאוד להזהר על העוגיות האלה. תמיד הן נשברות לי.....
להכין ישר על המשטח שבו את הולכת לשים את העוגה כי אחרת את מסתכנת ברצפת מטבח מלאה בשברי עוגה יפה לשעבר...
פה נניח (נכון לא שמים לב? הלוואי...)
1693744666470.png

1693744945166.png
 

עורכת וידיאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
בכללי זה המתכון של הבצק:
ולקצפת אני שמה על כל ארבע ריץ' פודינג אחד
צנטר עיגול. ואין לי תמונות של עוגות אחרות לא עם פירות מלמעלה...
אבל אוהבת נורא לקשט מלמעלה באריזות סוגרות של בונבונים. שוקולדים. אוראו. לוטוס. וכל הדברים הטעימים. וליומלדת אז כל הג'לים שיש בחנות..... יאמי
 

אלישבע57

משתמש פעיל
אני מכינה בצק כמו במתכון ומוסיפה מלאאאאאא קמח וזהו מרדדת ואופה ממילא העוגה לא טעימה.... (רי'ץ....)
ואגב חשוב מאוד להזהר על העוגיות האלה. תמיד הן נשברות לי.....
להכין ישר על המשטח שבו את הולכת לשים את העוגה כי אחרת את מסתכנת ברצפת מטבח מלאה בשברי עוגה יפה לשעבר...
פה נניח (נכון לא שמים לב? הלוואי...)
העוגה אמורה לצאת טעימה!
אני מכינה אותה לשבת כי היא מאוד טעימה!
אני גם מוכרת כאלה
תקפיאי את הבצק עוד זמן.
אני הקפאתי אותו חצי שעה ויצא בצק מעולה
באותו יום היה יום חם כמה שהקפאתי הוא פשוט נמרח מרוב חום
בכללי זה המתכון של הבצק:
ולקצפת אני שמה על כל ארבע ריץ' פודינג אחד
צנטר עיגול. ואין לי תמונות של עוגות אחרות לא עם פירות מלמעלה...
אבל אוהבת נורא לקשט מלמעלה באריזות סוגרות של בונבונים. שוקולדים. אוראו. לוטוס. וכל הדברים הטעימים. וליומלדת אז כל הג'לים שיש בחנות..... יאמי
אני אישית מעדיפה פירות א. יותר בריא
ב. אם יש אריזות סגורות זה מוריד מהשואו של העוגה שפותחים ואא להתנפל על הפרוסה
ג'לים נשמע רעיון מעניין...
יש לך תמונה מעניין לראות
זה לא מוזיל מהעוגה?!
 

עורכת וידיאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אני אחפש לך עוד מעט תמונה.
וזה מוזיל בהחלט מהעוגה אם זה עוגה לבר מצווה
אבל אם זה סתם יומולדת אז אין יותר יאמי מזה!
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אני הכנתי עוגת מספרים פרווה בצורת טבעת לשבת שבע ברכות
זילפתי קרם פטיסייר בייתי שהכנתי
קישטתי בדובדבנים שהזהבתי, קוביות מנגו
ורבעי פרוסות קיווי
 

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני מכינה בצק כמו במתכון ומוסיפה מלאאאאאא קמח וזהו מרדדת ואופה ממילא העוגה לא טעימה.... (רי'ץ....)
ואגב חשוב מאוד להזהר על העוגיות האלה. תמיד הן נשברות לי.....
להכין ישר על המשטח שבו את הולכת לשים את העוגה כי אחרת את מסתכנת ברצפת מטבח מלאה בשברי עוגה יפה לשעבר...
פה נניח (נכון לא שמים לב? הלוואי...)
וואו, אין לי מושג איך יש לך עצבים להכין את העוגה הזאת - אם היא לא טעימה.
תחליפי מתכון, או שתתחילי להמציא בעצמך - אבל שיצא לך טעים.
אם את אופה את הבצק - לא עד שמשחים, אלא רק מזהיב - הוא פחות נשבר.
ולגבי הקרם, את יכולה להוסיף לריץ' - חלב, במקום מים. וכמה כפות גבינה ואב' פודינג וניל.
ולפני שאת מתחילה לזלף - תטעמי. ותוסיפי מה שאת חושבת, כיד הדמיון והטעם שלך.
ורק כשזה טעים לך, תתחילי לזלף.
 

chani2006

משתמש מקצוען
הנה המתכון שלי.
הכי פשוט.
הכי טעים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה