חלבי עוגת גבינה ללא אפיה

מירי בו

משתמש פעיל
שלום, אין לי תנור חלבי, ומתחשק לי להכין עוגת גבינה ללא אפיה, אבל משהו ברמה, אשמח לרעיונות תודה
 

ישועת השם

משתמש פעיל
עוגת פירמידה מביסקויטים,שמנת מתוקה,אינסטנט וניל,גבינה וחלב.
נראית מרשימה.
צריכה מתכון?
 

ניחוחות

משתמש מקצוען
עוגת גבינה בציפוי שוקלד לבן
טעימה מפנקת ונראית מדהים
בסיס:
שרוול ביסקוויטים
כפית קפה נמס
ממיסים את הקפה בקצת מים רותחים ו3/4 בוס חלב
טובלים את הביסקוויטים בקפה ושוטחים בתבנית בינונית
מלית:
500 גרם גבינה
2 שמנת מתוקה
חבילת פודינג וניל
2 סוכר וניל
4 כפות סוכר
להקציף את השמנת עם הפודינג
בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים
לאחד את הקצף עם התערובת בעדינות
למרוח על הבסיס ולהקפיא
רק שקפוא היטב להכין את הציפוי
ציפוי
200 גרם שוקלד לבן
כפית קפה נמס
כפית חלב
להמיס בבן מארי בזהירות שלא ישרף
ולצפות את העוגה
בהצלחה עוגה טעימה וממכרת
 

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הבסיס:
פירורי עוגיות מלמעלה ומלמטה
להקציף 2 שמנת (250 מ"ל)
להוסיף גבינה (250 מ"ל)
חצי כוס חלב
חבילת פודינג
סוכר וניל

טעמים:
אפשר להוסיף כך, רק להוסיף 3 כפות סוכר

אפשר לחלק את הבלילה (לא חייבים עם סוכר) ל-2
לחלק אחד להוסיף 2 חבילות שוקולד חלבים חום
ולחלק השני שוקולד חלבי לבן
וליצור שתי שכבות

אפשר לשחק גם עם טעמי פירות
השבוע הכנתי שוקולד לבן עם טעמי פירות (יחד עם השוקולד)
בערך כוס פירות קפואים טחונים (תות או מנגו או פירות יער)

טעים קפוא.

מכינה בקופסאות שקופות כאלה עם מכסים מחוברים
יוצא 3 קופסאות קוטר 20 ס"מ גובה 7 ס"מ (בערך בערך....)
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בסיס:
2 כוסות קמח
1 חמאה-מחמאה-נטורינה-מרגרינה
1 ביצה
1 שקיק א.אפיה
1 כף תמצית וניל
1/2 כוס סוכר

לעבד לבצק רך, לחלק ל- 2/3 +1/3, את החלק של 2/3 לשטוח בתבנית עיגול 26 ואת היתר להניח בתבנית אינגליש
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 20 דק', (את הגוש צריך לאפות מעט יותר, עד 5 דק' נוספות)

מלית:
1 שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר - להקציף לקצפת יציבה,
להוסיף להדרגה -
750 גר' גבינה לבנה רכה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אינסטנט פודינג ריבת חלב
לצקת מלית על העוגה האפויה, לפורר מעל את הגוש האפוי עד לכיסוי מלא.
 

yankele13

משתמש חדש
אפשר בעיקרון לעשות את השכבה של הגבינה עם השמנת מתוקה בלי להקציף אבל יוצא פחות טעים
 

מפרל

משתמש מקצוען
יש מתכון של חלי ממן:
מערבבים חבילה פודינג עם כוס חלב ומשאירים כמה דקות להסמכה מוסיפים שתי קופסאות גבינה ושלוש כפות סוכר ומערבבים היטב.
מסדרים בתבנית שכבות של ביסקוויטים טבולים בחלב ותערובת הגבינה.
 

חברים

משתמש פעיל
בסיס:
2 כוסות קמח
1 חמאה-מחמאה-נטורינה-מרגרינה
1 ביצה
1 שקיק א.אפיה
1 כף תמצית וניל
1/2 כוס סוכר

לעבד לבצק רך, לחלק ל- 2/3 +1/3, את החלק של 2/3 לשטוח בתבנית עיגול 26 ואת היתר להניח בתבנית אינגליש
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 20 דק', (את הגוש צריך לאפות מעט יותר, עד 5 דק' נוספות)

מלית:
1 שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר - להקציף לקצפת יציבה,
להוסיף להדרגה -
750 גר' גבינה לבנה רכה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אינסטנט פודינג ריבת חלב
לצקת מלית על העוגה האפויה, לפורר מעל את הגוש האפוי עד לכיסוי מלא.
אפשר להקפיא? האם נחתך יפה ומרשים להגיש לאורחים?
 

יוניקורן

משתמש מקצוען
אפשר להכין בסיס של עוגת רולדה (חום או לבן)
למרוח מעל כיד הדמיון: שוקולד לבן מומס / שוקולד חום מומס/ ממרח פסקזמן/ריבת חלב/ רוטב תותים וכו'
להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, לערבב עם גבינה לבנה, מוסיפים סוכר/פודינג וניל לפי המתיקות הרצויה
מורחים על הרולדה ומגלגלים
אפשר לקשט גם עם שוקולד מומס, לצפות בכדורי קליק, תלתי שוקולד, ועוד....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה