נכתב ע"י חישוקים;1794862:תודה ענקית!
זה מצויין שאת ככה זמינה
נכתב ע"י hbecker;1794880:זה סייעתא דשמיא שיש לך כי לא תמיד אני רואה מיד...במקרה עכשיו המחשב נמצא לידי והוא פתוח אז אני רואה כשקורה שם משהו....
נכתב ע"י EC;1868808:איזה מכסים את מחפשת?
2 ארוכות או 3 קצרותבקר,
עוגת הכל בו כמה זה מתחלק לתבניות אנגליש קייק?
טורט גבוה ועשיר.מה מתקבל בעצם? סוג של טורט עשיר?
רוצה להכין.
ואגב, כדאי להעביר להפסקת אוכל.
אם כבר הקפיצווגת "כל בו" [על שם זה שאפשר לזרוק לתוכו מה שרוצים]
1 ו 3/4 כוסות סוכר
5 ביצים שלימות
קורט מלח
1 כוס שמן
4.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 ו -1/4 כוסות מים
3 כפות קקאו
6 כפות סוכר
1 כוס שוקולד צ'יפס מעורב חום ולבן
סירופ מייפל
מקציפים [בוו רגיל לא בלון של הקצפה] ביצים שלימות עם סוכר ומלח במשך כ-7 דקות עד שמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה.
יצא לך נמוך ודחוסאם כבר הקפיצו
יש סיכוי שזה ילך בלי הקצפה
(רק אם מטרפה)??
יצא מעולה!!פותחת אשכול חדש כי הקודם כבר "מפוצץ" [גם ממני...] בתקווה שלא יכעסו כאן עלי.
מכירים את זה שהמקפיא מלא בעוגות- שכבות, שוקולד, חמאת בוטנים וכל מיני עוגות עשירות למיניהם ואת בקריזה דוקא לעוגה קלילה כזו, לא מדי כבדה ופשוטה דווקא?
אז זה מה שקרה אצלנו בערב יום כיפור. "יש משהו יותר קליל" "משהו שלא יעשה לנו כבד בצום" "עוגה קלילה לארי הצום"???
אז בשעה 13:00 בערב יום כיפור הכנתי את המשהו הזה. עוגה קלה, פשוטה ומאוד מאוד טעימה.
אודה כי המתכון הזה הוא פרי פיתוח שלי אבל אני ממש ממליצה לנסות כי הוא באמת יוצא מעולה ואין מה לפקשש בו.
אז על מה אני מדברת?
עוגת "כל בו" [על שם זה שאפשר לזרוק לתוכו מה שרוצים]
1 ו 3/4 כוסות סוכר
5 ביצים שלימות
קורט מלח
1 כוס שמן
4.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 ו -1/4 כוסות מים
3 כפות קקאו
6 כפות סוכר
1 כוס שוקולד צ'יפס מעורב חום ולבן
סירופ מייפל
מקציפים [בוו רגיל לא בלון של הקצפה] ביצים שלימות עם סוכר ומלח במשך כ-7 דקות עד שמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה.
מוסיפים בזרם דק תוך כדי הקצפה 1 כוס שמן.
מערבבים בכלי:
4.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החומרים היבשים [קמח וא. אפיה] לסירוגין עם 1 ו 1/4 כוסות מים.
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
מפזרים מחצית מתערובת הקקאו עם הסוכר ומפזרים מחצית מהשוקולד צ'יפס.
מכסים בזהירות ביתרת הבלילה. שוב מפזרים קקאו וסוכר ושוקולד צ'יפס. שופכים מבקבוק סירופ המייפל פסים באלכסון לאורך העוגה [המייפל ישקע בתוך העוגה באפיה ויהפוך אותה לנימוחה...] מפזרים קצת שקד מולבן גרוס [לא חובה]
אופים ב 180 מעלות בערך שעה או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. פורסים אחרי שמתקרר.
כאמור- הכנתי בערב יו"כ. אכלו ממנו כל אחד פרוסה אחת לפני החג ולא נעים לומר...עכשיו נותרו בתבנית רק 5 פרוסות [פרסתי ל 35 פרוסות....] והתבקשתי להכין שוב לשבת...
"נכון יש המון במקפיא אבל לא כזו..."
צפה בקובץ המצורף 1025919
וכאן הבן שלי ביקש את העוגה הזו לסיום בחיידר, אבל באישיים:
צפה בקובץ המצורף 1025920
ואגב, עכשיו בתנור יש ריבועי קואקר עם שוקולד שהעליתי מתכון שלהם לפני ר"ה ומחר נעלה תמונה לכל מי שביקשה [באישי בקשו ממני כמה] וגם פאי תפוחים מ...רסק מוכן בקופסת שימורים. יאמי....
וואו איזה גובה!
הכנתי אתמול, יצאה מעולה ממש, עסיסית רכה וטעימה!!עוגת "כל בו" [על שם זה שאפשר לזרוק לתוכו מה שרוצים]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכח
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: