בזמן האחרון הילדים שלי אוכלים רק פיתות
למה רק פיתות? כי זה מה שהם אוהבים?
אז העיקר שיאכלו!
לחם עדיף גם מבחינה תקציבית...
בזמן האחרון הילדים שלי אוכלים רק פיתות
זה בדיוק מה שחשבתיאני יודעת שלחם רגיל הוא מקמח אחיד קרי קמח שלא עבר הלבנה.
אם אתן זוכרות פעם היה לחם לבן לא פרוס, הוא היה מקמח לבן.
קמח לבן בבית, זה גם קמח שעובר הלבנה והשבחה, אז זה גם לא הכי בריא.
פיתה היא מקמח לבן שכן עובר הלבנה.
בפיתה אין כמעט שמן [נאמר לי במאפיה]
לא בטוחלחם עדיף גם מבחינה תקציבית...
זה נכון אבל זה תקף הן ללחמניה ביתית והן ללחם קנוי.לא משנה כמה, גם אם הוא יאכל גם בבוקר וגם בערב לחמניה, זה לא מה שיהפוך אותו לשמן.
וגם לגבי הרגלי אכילה, להרגיל את הילד לחשוב על שומן וסוכר, אני בטוחה שלא טוב.
ילד צריך לאכול טוב, ולהיות שבע ורגוע.
כל עוד זה בגדר אוכל אמיתי, ולא ביסקויטים ופריכיות. זה מעולה לו.
למרות שבילדותי אכלתי כל יום לארוחת הבוקר לחמניה קנויה, אין לי בעיות היום... (עברו מאז משו כמו 20 שנה...)שוב, השאלה היא כמה.
וגם לגבי הרגלי אכילה, אישית לא חושבת שילד שמתרגל לאכול כל יום לחמניה זה טוב.
זה נכון אבל זה תקף הן ללחמניה ביתית והן ללחם קנוי.
אם מסתכלים על בריאות בבחינת החומרים שניהם לא משהו
אם מסתכלים על משביע וחשוב להרגלים בריאים. שניהם בקטגוריה. ואכן ילדים צריכים לאכול לשובע.
לא רואה שום העדפה של לחמניה ביתית על לחם קנוי.
בראשון יש יותר סוכן ושמן.
בשני יותר משפרי אפיה.
בכלל לא בטוח שהשני פחות בריא מהראשון.
ואני, אמא שלי שמה לי גבינה בלחם (ששנאתי) כי זה יותר בריא משוקולד....למרות שבילדותי אכלתי כל יום לארוחת הבוקר לחמניה קנויה, אין לי בעיות היום... (עברו מאז משו כמו 20 שנה...)
כך שפיתה ודאי לא נראית בעייתית, בסוף ימאס להם, אצל ילדים הכל תקופתי בדר"כ (חוץ מהשמרנים)
חח. מתחילת האשכול רציתי לכתוב את זה ולא היה לי דקה. בסוף נפלתי על ההודעה הלא נכונה.מסכימה עם כל מילה שלך.
אין לי מושג למה ציטטת ההודעה שלי.
אני כתבתי על זה שאצל ילדים לא עושים חשבון של "משמין ולא משמין", אלא חשבון של "בריא ולא בריא".
מבחינת לחם ולחמניה או פיתה, כל עוד זה בגדר לחם ו"אוכל" זה בסדר.
יותר חשוב שהילד יאכל ויהיה רגוע, וילמד כמו שצריך ולא יריב עם חברים כי הוא רעב.
מאשר שהוא יאכל פחות 2 כפיות שמן בלחם.
זה לא פחות משביע, זה רק יותר קל לנשנוש ולכן לילדים יותר נחמד לאכול את זה, במיוחד לסרבני אכילהאני גם רואה שאת הפיתות הילדים פחות לועסים
אולי לכן זה פחות משביע?
בארץ כיום אסור להלבין קמחאני יודעת שלחם רגיל הוא מקמח אחיד קרי קמח שלא עבר הלבנה.
אם אתן זוכרות פעם היה לחם לבן לא פרוס, הוא היה מקמח לבן.
קמח לבן בבית, זה גם קמח שעובר הלבנה והשבחה, אז זה גם לא הכי בריא.
פיתה היא מקמח לבן שכן עובר הלבנה.
בפיתה אין כמעט שמן [נאמר לי במאפיה]
לחם אחיד הוא לחם לבן לכל דבר - בדיוק כמו פיתות.אני יודעת שלחם רגיל הוא מקמח אחיד קרי קמח שלא עבר הלבנה.
אם אתן זוכרות פעם היה לחם לבן לא פרוס, הוא היה מקמח לבן.
קמח לבן בבית, זה גם קמח שעובר הלבנה והשבחה, אז זה גם לא הכי בריא.
פיתה היא מקמח לבן שכן עובר הלבנה.
בפיתה אין כמעט שמן [נאמר לי במאפיה]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכז
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר: