כלומר, אין בו משהו שלא היה בקודמים.נכון, אבל היו שהתלוננו שהם לא מתאימים לנערות, ואני אמרתי שאכן, הם לא.
שאלו למה לא כתבתי משהו,
אז הנה, כתבתי.
וכל אמא תעשה כטוב בעיניה.
כלומר, אין בו משהו שלא היה בקודמים.נכון, אבל היו שהתלוננו שהם לא מתאימים לנערות, ואני אמרתי שאכן, הם לא.
שאלו למה לא כתבתי משהו,
אז הנה, כתבתי.
וכל אמא תעשה כטוב בעיניה.
ספר מושלםבחצר האחורית .
ספר לילדים. כתבתי עליו בסביבות עמוד 11 של האשכול, נדמה לי.
טעימה מהספר "חיסול לא ממוקד" של ש. שגבחיסול לא ממוקד זהו ספר ביכורים בסגנון מתח של סופרת מוכשרת ביותר!
מה אם ליבי קליין .???
מתי יוצא הספר ???
יגיע לחנויות בתחילת ניסן בעזרת ה'.
יש עוד הרבה.פספסתי ספר?
הלוואי שתהיישואלת על הספר של דבורי רנד שהתפרסם ב'משפחה'.
זה היה סיפור ששילב את 'אדום לבן' 'תחנות' ו'שומרת השערים'.
יצא? איך קוראים לו?
לכי תביני- יהודית אקשטיין
כבר יצא לחנויות?איך הספר החדש של יונה ספיר? מישהו כבר קרא?
זה המשך על אייל גלבוע או עלילה חדשה?
אמור לצאת בתחילת שבוע הבאכבר יצא לחנויות?
יש את חדר המתנה - ממש יפה!בלת"ק
יצא ספר חדש לא זוכרת את שמו על נשים שמתמודדות עם המתנה לילדים
מומלץ? יצא למישהי לקרוא?
שניהם ספרי מתח טוביםאיך הספרים ציד לילי, וחיסול לא ממוקד ?
זה המשך על אייל גלבוע וסדרת מרגל להשכרהאיך הספר החדש של יונה ספיר? מישהו כבר קרא?
זה המשך על אייל גלבוע או עלילה חדשה?
המוכר בחנות אמר לי שמדברים על זה שהספר "ציד לילי" הוא של יונה ספיר - האמת צריך לשאול את יונה ספיר בעצמה, א"א לדעת. מה שכן רשום על העימוד או משהו כזה RPAPORT - כמו בכל הספרים של יונה ספיר - בקיצור א"א לדעת..איך הספרים ציד לילי, וחיסול לא ממוקד ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: