התכנית היתה לפסטה מוקרמת אבל השגנו רק ספגטי מאחרי פסח אז המנה הפכה לספגטי מוקרם.
יש המון וריאציות לפסטה מוקרמת.
זו הוואריציה שלי
שווה ניסיון.
זו הכי אהובה על המשפחה שלי
רכיבים:
1 חבילת פסטה או ספגטי
500 מ"ל שמנת לבישול
1.5 כוסות פתיתי גבינה צהובה
1 שימורי פטריות [אפשר סלסלת פטריות טריות מאודות במעט שמן]
3 כפות אבקת מרק פטריות
250 גרם קוטג' [לא חובה, אבל מוסיף טעם]
מלח
פלפל
מעט אגוז מוסקט [לא חובה אבל מאוד מוסף]
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן
בינתיים מכינים את הרוטב:
בסיר קטן מביאים לסף רתיחה את השמנת
מוסיפים קוטג' ו 1/2 כוס גבינה צהובה. מערבבים תוך כדי בישול עד שהקוטג' והגבינה נמסים.
מוסיפים תיבול ופטריות. מערבבים היטב.
מכבים את האש.
מסננים את הפסטה מהנוזלים.
לא צריך לשטוף את הפסטה.
יוצקים מיד את הרוטב מעל לפסטה ומוסיפים את הכוס הנותרת של פתיתי הגבינה צהובה.
ממתינים חצי דקה ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
בתאבון
יש המון וריאציות לפסטה מוקרמת.
זו הוואריציה שלי
שווה ניסיון.
זו הכי אהובה על המשפחה שלי
רכיבים:
1 חבילת פסטה או ספגטי
500 מ"ל שמנת לבישול
1.5 כוסות פתיתי גבינה צהובה
1 שימורי פטריות [אפשר סלסלת פטריות טריות מאודות במעט שמן]
3 כפות אבקת מרק פטריות
250 גרם קוטג' [לא חובה, אבל מוסיף טעם]
מלח
פלפל
מעט אגוז מוסקט [לא חובה אבל מאוד מוסף]
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן
בינתיים מכינים את הרוטב:
בסיר קטן מביאים לסף רתיחה את השמנת
מוסיפים קוטג' ו 1/2 כוס גבינה צהובה. מערבבים תוך כדי בישול עד שהקוטג' והגבינה נמסים.
מוסיפים תיבול ופטריות. מערבבים היטב.
מכבים את האש.
מסננים את הפסטה מהנוזלים.
לא צריך לשטוף את הפסטה.
יוצקים מיד את הרוטב מעל לפסטה ומוסיפים את הכוס הנותרת של פתיתי הגבינה צהובה.
ממתינים חצי דקה ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
בתאבון