זה בדיוק מה שרציתי לכתוב ! מתכון מופלאכוס יין לבן
תפוז סחוט, חצי לימון סחוט
לפזר מעל - מלח גס, מעט פלפל שחור גרוס
ולתנור ל20 דקות
טעם עדין מאד
להשאיר את זה עם העור?כוס יין לבן
תפוז סחוט, חצי לימון סחוט
לפזר מסביב שיני שום קלופות חתוכות לפרוסות עבות- בערך 4 שיניים
לפזר מעל - מלח גס, מעט פלפל שחור גרוס
ולתנור ל20 דקות
טעם עדין מאד
איך זה עם פרוסות פילה? גם הולך?כוס יין לבן
תפוז סחוט, חצי לימון סחוט
לפזר מסביב שיני שום קלופות חתוכות לפרוסות עבות- בערך 4 שיניים
לפזר מעל - מלח גס, מעט פלפל שחור גרוס
ולתנור ל20 דקות
טעם עדין מאד
אישית לא יצא לי לעשות פרוסות אבל לא רואה סיבה שלא ...איך זה עם פרוסות פילה? גם הולך?
העלתי כאן שבוע שעבר דג שבעלי הכין.יש גם מתכון שמגיגים את הדג אחר כל קר??
ראיתי לפעמים שככה מגישים באולמות וזה מאד טעים ומיוחד.
מישהו יודע??
איך עשו את הראש והזנב?פעם ההורים שלי קיבלו משלוח דג שלם והוא היה מטורף
זה היה פילה שלם שחתוך עד לעור, אבל העור עדיין שלם ומחבר את כל הפרוסות
והוא היה מונח על 2 חצילים גדולים שהיו עטופים בנייר כסף, והעור של הדג היה מונח על החציל עצמו
זה היה נראה סלמון שלם רק שלא הבנו איך זה שהוא בלי עצמות, עד שהדג נגמר ואז גילנו את התרמית
הוא היה מוגש על המון סוגי עלי כמו רוקט, בייבי וכו' והרבה ירקות מפוזרים סביב
היה נראה מדהים וטעיםםםםם!
פעם ההורים שלי קיבלו משלוח דג שלם והוא היה מטורף
זה היה פילה שלם שחתוך עד לעור, אבל העור עדיין שלם ומחבר את כל הפרוסות
והוא היה מונח על 2 חצילים גדולים שהיו עטופים בנייר כסף, והעור של הדג היה מונח על החציל עצמו
זה היה נראה סלמון שלם רק שלא הבנו איך זה שהוא בלי עצמות, עד שהדג נגמר ואז גילנו את התרמית
הוא היה מוגש על המון סוגי עלי כמו רוקט, בייבי וכו' והרבה ירקות מפוזרים סביב
היה נראה מדהים וטעיםםםםם!
לא היה ראש וזנב...איך עשו את הראש והזנב?
לקלף את העור כשהדג קפוא או מופשר?אם את משאירה את העור- תקשקשי אותו קודם. מכירה את הפעולה? הופכים את הדג כשהעור כלפי מעלה, לוקחים סכים מטבח רגילה ומגרדים את הקשקשים לכיוון ההפוך שלהם. מלכלך מאד אבל עדיף שהקשקשים ימלאו את המטבח ולא את הצלחת
אם את רוצה להוריד לגמרי את העור- פטנט שבעלי גילה בשבוע האחרון-כשהדג קפוא לגמרי, לשפוך על העור מים רותחים והופפפ- לתלוש את העור בקלי קלות!!
אני הולכת לעשות על זה פטנט רשום
אחת משתי הפעולות הללו - חובה. או קשקוש או תלישת העור
אמרת שאת רוצה דג שלם, נכון? פשוט להניח שלם בתבנית, לשפוך את החומרים, לחמם תנור על 180 מעלות ולאפות 20 דקות עם כיסוי נייר כסף
אני אישית מוסיפה קצת אורגנו או עשבי תיבול... אבל זה תוספת לפי הטעם
לפעמים גם מפזרת רצועות עגבניות ובצל בצדדים כשמתחשק לי ירקות
דג קפוא לגמרי, ושוטפים את העור לרגע במים חמים, כך שהעור מפשיר והדג לא.לקלף את העור כשהדג קפוא או מופשר?
אני מגרדת קצה אחד של העור ומושכת מתחת למים זורמים.דג קפוא לגמרי, ושוטפים את העור לרגע במים חמים, כך שהעור מפשיר והדג לא.
בדיוק כךאני מגרדת קצה אחד של העור ומושכת מתחת למים זורמים.
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: