נכתב ע"י פדואלה;n4961179:מתכון שקיבלתי במעדנייה מוכרת בירושלים:
פלפלים בכל הצבעים, חתוכים לרצועות, עם טיפ שמן ומעט מלח.
לאפות עד שהקצוות משחירים טיפה.
להוציא, לזרות שומשום מעל, להכניס לעוד 5 דקות.
בינתיים להכין את הרוטב:
8 כפות שמן(קצת פחות)
8 כפות חומץ
1 כף דבש
6 כפות סוכר(אני שמה פחות)
מעט מלח.
לערבב ולשפוך על הפלפלים עם השומשום.
להשאיר בתנור כבוי(חם) למשך 5 דקות.
להוציא, לקרר ולהנות.
בתיאבון!
נכתב ע"י ישראלית;n4962364:כמה פלפלים?
כמה זמן אפיה וכמה מעלות? בתבנית אפיה או בתבנית אלומיניום?
נכתב ע"י ישראלית;n4962388:אני רוצה לנסות את המתכון על כמות קטנה, השאלה היא אם הרוטב לא יהיה מדי הרבה?
בערך כמה זמן אפיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: