נעים להכיר- אשכול חומרי גלם

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עד לנישואי לא טעמתי טחינה, חצילים, סלק ,מטבוחה, כבד ועוד כמה דברים.
התקיימתי בעיקר על דגני בוקר ומלפפונים...


לפחות אני מרגישה בחברה טובה
מכינה ומבשלת הכל
אבל חצי מהדברים אני לא אהבתי עד נישואי
וחלק מהדברים אני ממשיכה לא לחבב במיוחד עד היום

ויש לי ילדה בת חמש לצערי קופי שלי
לא מוכנה לטעום כלום מעבר למה שהיא חושבת שהיא אוהבת...
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
לפחות אני מרגישה בחברה טובה
מכינה ומבשלת הכל
אבל חצי מהדברים אני לא אהבתי עד נישואי
וחלק מהדברים אני ממשיכה לא לחבב במיוחד עד היום
לא לבשל לפני הנישואין זה מצוי מאד , אבל לפתח את כל התשוקה לאוכל והטעמים רק מגיל כזה? איפה זה היה עד היום-אני מתפלאה?
אני גם בררנית באוכל אבל דוקא בגלל שאני מרגישה כל טעם כל תבלין ...לכן אני לא מכניסה לפה משהו שלא שווה לי מספיק אם הוא לא הכי בריא והכי "שווה"
 
נערך לאחרונה ב:

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לא לבשל לפני הנישואין זה מצוי מאד , אבל לפתח את כל התשוקה לאוכל והטעמים רק מגיל כזה? איפה זה היה עד היום-אני מתפלאה?
גם לאהוב מאכלים חדשים רק אחרי הנישואים זה מצוי מאד מאד מאד.
מכירה מלאאאאא כאילו, בררנים פחד באוכל, שפתאום אחרי החתונה למדו לאכול
 

שרלוט

משתמש סופר מקצוען
אני לא יודעת אם כבר כתבו על זה
יש תחליף לג'לטין?
יש לי מתכונים של שרה ווסרמן וכמעט בכולם צריך את המוצר הזה.
את האמת- אין לי מושג איפה משיגים את זה והאם יש אותו בהכשר מהודר.
אפשר בלי זה?
או האם יש תחליף?
תודה לעונות.
 

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא לבשל לפני הנישואין זה מצוי מאד , אבל לפתח את כל התשוקה לאוכל והטעמים רק מגיל כזה? איפה זה היה עד היום-אני מתפלאה?
אני גם בררנית באוכל אבל דוקא בגלל שאני מרגישה כל טעם כל תבלין ...לכן אני לא מכניסה לפה משהו שלא שווה לי מספיק אם הוא לא הכי בריא והכי "שווה"

בישלתי מלא עד הנישואים
הכנתי שבתות שלמות לבד מגיל 14
ברחתי מהלימודים כדי להכין ארוחת צהרים כי זה היה שווה יותר מלהקשיב למורה

אבל עד היום אני אכין דברים ולא אגע בהם
כמו חציל טחינה חומוס עגבניות טריות פלפל
לא אוכלת שום סוג של גבינה רכה גבינת שמנת או קוטג לא שותה חלב ושוקו

בכללי בררנית וכמו שאת אומרת אם אין אוכל שווה אני אשאר רעבה
עד שאמצא משו שמספיק שווה טעים וטרי כדי שאוכל אותו

ואל דאגה אני לא רעבה בכלל אני אוכלת מלא דברים אחרים שאנשים סטנדרטים לא נוגעים
 

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא יודעת אם כבר כתבו על זה
יש תחליף לג'לטין?
יש לי מתכונים של שרה ווסרמן וכמעט בכולם צריך את המוצר הזה.
את האמת- אין לי מושג איפה משיגים את זה והאם יש אותו בהכשר מהודר.
אפשר בלי זה?
או האם יש תחליף?
תודה לעונות.


אני לא מכירה תחליף לגלטין
אבל יש גלטין בכשרות מעולה בכל חנות למוצרי אפיה
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא יודעת אם כבר כתבו על זה
יש תחליף לג'לטין?
יש לי מתכונים של שרה ווסרמן וכמעט בכולם צריך את המוצר הזה.
את האמת- אין לי מושג איפה משיגים את זה והאם יש אותו בהכשר מהודר.
אפשר בלי זה?
או האם יש תחליף?
תודה לעונות.
אגר אגר- התחליף הטבעוני של ג'לטין, יותר קשה להשגה מג'לטין עצמו.
אין שום בעיה למצוא בהכשר מהודר... בארץ קל להשגה.
לא יודעת מה מצבכם אבל קשה לי להאמין שאין לכם.

אישית מעדיפה שלא להכין מתכונים שיש בהם יותר מכמות קטנטנה של ג'לטין,
זה ניכר בטעם ובמרקם. בעיני נטיה של מתכונים לא מקצועיים דיים.
לפעמים זה רק בשביל הנראות, ואם את לא מכינה לאירוע, את לא צריכה.

שפים עשויים למלא גם כבד קצוץ בג'לטין כדי שיעמוד להם יפה...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ואל דאגה אני לא רעבה בכלל אני אוכלת מלא דברים אחרים שאנשים סטנדרטים לא נוגעים
מעניין.
פרטי
נמקי
והביאי דוגמאות.
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
אבל עד היום אני אכין דברים ולא אגע בהם
כמו חציל טחינה חומוס עגבניות טריות פלפל
לא אוכלת שום סוג של גבינה רכה גבינת שמנת או קוטג לא שותה חלב ושוקו
אנשים אוהבים את האוכל שלך? כי את יודעת שמה שמבשלים בלי להתחבר לא תמיד יוצא טעים
מי שמבשל מתוך אהבה ותשוקה -מרגישים את זה באוכל !
 

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מעניין.
פרטי
נמקי
והביאי דוגמאות.

לצורך הענין אני פריקית של דגים בצורות שונות ומשונות
עד להכין סושי בבית
צולה דגים שלמים בגריל (יש אנשים שלא יכולים לראות בכלל דג עם ראש וזנב)
קבב דגים
והכל חייב להיות מדג טרי

סוגים שונים של בשר שאנשים נרתעים מלבשל
כמו מח, בשר ראש חלקי פנים למינהם
 

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אנשים אוהבים את האוכל שלך? כי את יודעת שמה שמבשלים בלי להתחבר לא תמיד יוצא טעים
מי שמבשל מתוך אהבה ותשוקה -מרגישים את זה באוכל !


אני לא רוצה שיצא שאני עפה על עצמי
אבל אנשים מאוד אוהבים מה שיוצא...
שאנחנו נוסעים לשבת למקומות שונים יש אנשים שמזמינים דברים ספציפים שנביא איתנו
ולצורך הענין בחופשה המשפחתית שלנו אני היחידה שמתבלת את האוכל (בשרים למנגל וכד')
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לא יודעת אם כבר כתבו על זה
יש תחליף לג'לטין?
יש לי מתכונים של שרה ווסרמן וכמעט בכולם צריך את המוצר הזה.
את האמת- אין לי מושג איפה משיגים את זה והאם יש אותו בהכשר מהודר.
אפשר בלי זה?
או האם יש תחליף?
תודה לעונות.
ג'לטין מייצב את המסה שלא תהיה נוזלית מידי
לדעתי יש הרבה מתכונים שאפשר להשמיט בהם ג'לטין או להוסיף משהו אחר במקום אבל צריך לבדוק כל מתכון לגופו
יש בכשרות מהודרת
למי שמקפיד על אכילת דגים וגבינות בהפרדה יש דעות שזה בעייתי להכניס במוצרי חלב כי זה מופק מדגים , ויש שלא מקפידים כי זה כמו חומר חדש
 

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
סבתא שלי מכינה ריאות.

את זה עוד לא מצאתי בהכשר שאנחנו אוכלים
אבל הייתי שמחה לנסות

אבל אני בהחלט עושה דברים שזה תפקידים של סבתות
כמו סימנים לר"ה לכל המשפחה
קרפלעך לכל המשפחה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה