• משתמשים יקרים!
    בשל עבודות תחזוקה בשרתים ייתכן שתחוו שיבושים ואיטיות באתר. אנחנו מטפלים בתקלות ומקווים שהן תבאנה על פתרונן בהקדם. תודה על הסבלנות!

מידע שימושי נוטרמיגן תמ"ל משהו יודע מה ההכשר שלו????

אודיה נגר

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
הרופא אמר לי להביא לתינוק שלי ואני לא יודעת מה ההכשר שלו....
זה דחוף לי מאוד!!!!!!!!

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה שאלת רב.
כיוון שלצורך הכנת הפורמולה משתמשים באינזים של לבלב חזיר.
אבל זה לא אומר שזה טרף- בטח אם ניתן כתרופה, ועוד קולות (בטל בשישים ועוד) שרב יכול להתיר.

diklonet

משתמש מקצוען
זה דחוף לי מאוד!!!!!!!!
אין לזה הכשר
תשאלי רב
אני התחלתי לתת ואח''כ הלכתי לד''ר הרט שהוא רופא חרדי
והוא אמר שבמקרה שלנו אפשר לתת מטרנה צמחית
אז העדפנו לעבור לצימחי

Ruti Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
זה דחוף לי מאוד!!!!!!!!

מה הסיבה לנתינת התמל הזה?
יש היום עוד תחליפי מזון לתינוקות רגישים, כמו נאוקייט ועוד.
שווה לכם לבדוק קודם מה הכי טוב לתינוק שלכם, ולסיבה הספציפית שלו. (הרופאים בקופה ממליצים לפעמים על מה שזול יותר לקופה)

רחללל

משתמש חדש
אני בדקתי את הנושא לפני כחצי שנה התקשרתי למפקח כשרות בכיר בעדה"ח ושאלתי אותו אם הרופא נתן את זה לילד שלי אם אפשר לקחת הוא אמר לי שאם אין אפשרות לקחת משהוא אחר אז מותר לכתחילה שאלתי אותו מה הבעיה האם זה נכון השמועה על תערובת חזיר וכדומה, הוא אמר לי שממש ממש לא והנידון הוא ממש לא אוחז ברמה כזו של בעיה אלא שהם לא יכולים לתת כשרות על מוצר שהם לא הצליחו להגיע לביקורת מלאה על היצור, כ"כ את אותו תשובה קבלתי מבית מרקחת פרינץ שהם בדקו את הנושא ואין שום בעיה של חזיר או על טריפות.

היפי

משתמש פעיל
גם כשאנחנו בררנו נאמר לנו שאין בעיה של חזיר או טריפות וניתן לתת.
בפועל הוא לא אהב את זה, והדיאטנית אישרה לנו בקלות נאוקייט - שיש לו הכשר מהודר.

וייס1

משתמש מקצוען
לנו לא היתה ברירה...
הילד לא עיכל כלום חוץ מיזה
בשאלת רב נעננו כי כיוון שמבחינת הילד זו תרופה
לתת לו.
תעשי הכל לבדוק אולי את יכולה לתת משהו אחר...
זה מצפון לא קטן,
גם אחרי שאין ברירה...

227

משתמש מקצוען
לפי הבירורים שעשיתי כשהשתמשנו בזה לתינוק שלנו, אז כן, יש בזה רכיבים מבהמות טמאות אלא שיש צדדים בהלכה להקל בזה בגלל התהליך הכימי ופירוק החומרים שנעשה עד שהחומר מוכן, ועל כן הרבנים אמרו לי שבשעת הדחק תינוק שזקוק לזה יכול לאכול.

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה