עוגה בחושה?
[FONT="]עוגת קפה עם הפרדת ביצים.
[/FONT]
[FONT="]חומרים:[/FONT]
[FONT="]5 ביצים[/FONT]
[FONT="]1 וחצי כוסות סוכר[/FONT]
[FONT="]1 וחצי כוסות קמח[/FONT]
[FONT="]חצי כוס שמן[/FONT]
[FONT="]2 כפות קפה בתוך 3/4 כוס מים רותחים[/FONT]
[FONT="]1 אבקת אפיה[/FONT]
[FONT="]קצת וניל[/FONT]
[FONT="]1 חפיסת שוקולד מריר.[/FONT]
[FONT="]להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים עם הסוכר ואז להוסיף את הקערה השנייה שבה שאר החומרים פרט לשוקולד, לאפות בחום בינוני, כשזה אפוי להוציא לשים מעל את השוקולד ולהחזיר לכמה דקות עד שהשוקולד נמס, לזגזג עם מזלג, אפשר לפזר אגוזים או שקדים טחונים. [/FONT][FONT="][/FONT]
בהצלחה!!