שקד מולבן טחון. ראיתי שזה אותו גודל פירורים כמו שבמה שכתוב קמח שקדים, וזה הרבה ותר זול. (קניתי באושר עד- בד"ץ, ויש גם בחנויות פיצוחים של הרב לנדא- נכון לשנה שעברה. השנה עוד לא בדקתי)אפשר לעשות לבד קמח שקדים? או איפה משיגים?
מצרפת מתכון לעוגת גבינה פירורים. (ויש גם תמונה…)@יוניקורן
אשמח למתכון של הבצק פרורים
תודה
כןבמתכון של הרולדה אפשר לוותר על הא. אפיה?
וואו, נראה מדהים!!מצרפת מתכון לעוגת גבינה פירורים. (ויש גם תמונה…)
לבצק:
כוס קמח תפוא (170 גר')
3/4 1 כוסות שקדים מולבנים טחונים (180 גר')
1/2 כוס + כף אבקת סוכר (70 גר')
160 גר' חמאה או 130 גר' שמן קוקוס
ביצה
במיקסר או במעבד מזון מעבדים את כל החומרים חוץ מהביצה עד לקבלת פירורים.
מוסיפים את הביצה ומערבבים לאיחוד.
שוטחים חלק מהבצק בתבנית (לבסיס) והשאר על נייר אפיה (לפירורים)
אופים עד להזהבה
למלית:
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מאחדים עם גבינה 9% שעורבבה עם שמנת חמוצה וסוכר / אבקת סוכר.
ניתן להוסיף לתערובת גם 4 חלבונים מוקצפים עם אבקת סוכר.
צריך להשאיר יום במקרר להתייצבות (מכוסה היטב למניעת ״טעימות״...)
התמונה!!!!!!מצרפת מתכון לעוגת גבינה פירורים. (ויש גם תמונה…)
לבצק:
כוס קמח תפוא (170 גר')
3/4 1 כוסות שקדים מולבנים טחונים (180 גר')
1/2 כוס + כף אבקת סוכר (70 גר')
160 גר' חמאה או 130 גר' שמן קוקוס
ביצה
במיקסר או במעבד מזון מעבדים את כל החומרים חוץ מהביצה עד לקבלת פירורים.
מוסיפים את הביצה ומערבבים לאיחוד.
שוטחים חלק מהבצק בתבנית (לבסיס) והשאר על נייר אפיה (לפירורים)
אופים עד להזהבה
למלית:
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מאחדים עם גבינה 9% שעורבבה עם שמנת חמוצה וסוכר / אבקת סוכר.
ניתן להוסיף לתערובת גם 4 חלבונים מוקצפים עם אבקת סוכר.
צריך להשאיר יום במקרר להתייצבות (מכוסה היטב למניעת ״טעימות״...)
האמת שאנחנו עושים לפי הטעם...וואו, נראה מדהים!!
כמה סוכר מוסיפים לגבינה?
תודה רבה!האמת שאנחנו עושים לפי הטעם...
ולדעתי - אבקת סוכר עדיפה בהרבה.
משהו כמו בערך 3/4 כוס.
אפשר גם סוכר...תודה רבה!
אני לא משתמשת באבקת סוכר בפסח... אולי אנסה לטחון לבד...
זאת עוגה כיד הדמיון...@יוניקורן
יש מתכון לעוגה שבתמונה השניה?
כתבו פה שאבקת סוכר אפשר לקבל ע"י טחינה של סוכר.תודה רבה!
אני לא משתמשת באבקת סוכר בפסח... אולי אנסה לטחון לבד...
איזה מגרה…מצרפת מתכון לעוגת גבינה פירורים. (ויש גם תמונה…)
לבצק:
כוס קמח תפוא (170 גר')
3/4 1 כוסות שקדים מולבנים טחונים (180 גר')
1/2 כוס + כף אבקת סוכר (70 גר')
160 גר' חמאה או 130 גר' שמן קוקוס
ביצה
במיקסר או במעבד מזון מעבדים את כל החומרים חוץ מהביצה עד לקבלת פירורים.
מוסיפים את הביצה ומערבבים לאיחוד.
שוטחים חלק מהבצק בתבנית (לבסיס) והשאר על נייר אפיה (לפירורים)
אופים עד להזהבה
למלית:
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מאחדים עם גבינה 9% שעורבבה עם שמנת חמוצה וסוכר / אבקת סוכר.
ניתן להוסיף לתערובת גם 4 חלבונים מוקצפים עם אבקת סוכר.
צריך להשאיר יום במקרר להתייצבות (מכוסה היטב למניעת ״טעימות״...)
חנות פיצוחים.אפשר לעשות לבד קמח שקדים? או איפה משיגים?
נכון.חנות פיצוחים.
זה בעצם שקדים מולבנים טחונים דק מאוד.
איזה שתי סוגים היו?באמת קניתי באושר עד, והיו שם 2 סוגים
אחד ליד הסוכר- כתוב עליו קמח ששקדים (נראה לי של מיה)איזה שתי סוגים היו?
לדעתי מדובר באות מוצרלמבינות מה יותר טוב?
שעות אחרונות! אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח ממשיך לשעות בודדות 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: