דרוש מתכון מתכון לקישקע פרווה שלא יוצא אצי-?

שושני1

משתמש צעיר
יש למישהי מתכון מוצלח לקישקע פרווה לחמין שלא נחנקים ממנו?
אשמח מאוד לשמוע!
 

ביתה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
חמותי עושה קישקע מירקות טוחנת דק תפו"א , גזר , בצל , קצת בטטה קמח , ביצים , שמן ותבלינים ומערבבת אותם ביחד
ושמחה בתוך הטשולנט
אני לא אוהבת קישקע אבל כשאני נוסעת אני רואה אותם זוללים אותו עד הפרור האחרון של הקישקע
 

פלמונה

משתמש פעיל
אני מכינה את המתכון של תום פרוץ, יוצא מעולה

יש למישהי מתכון מוצלח לקישקע פרווה לחמין שלא נחנקים ממנו?
אשמח מאוד לשמוע!
 

משה ביק

משתמש מקצוען
1 קילו קמח
3 בצל מטוגן עם 2 כוסות שמן
2 כפיות פלפל שחור
4 כפות פפריקה
1/2+1 כף מלח
2 אבקת אפיה
7 כפות סוכר
2 תפו"א חי מגורד דק
2-4 כפות אבקת מרק (לאלו שיש להם בבית...)
מעט צ'ילי גרוס

להכניס לתחתית השקית סנדביץ, לגלגל ולהקפיא

בתיאבון!!!

אני עשיתי חצי מהכמות ויצא לי בערך 7 חתיכות.

אח"כ כשמבשלים את הטשולנט. להוציא מהשקית להכניס לנייר אפיה, לעטוף ולגלגל כמו סוכריה. מעדן!!!!!!
 

963SHIRA

משתמש פעיל
לי יש מתכון מוצלח מאוד

כוס קמח
בצל קטן או חצי בצל- אין צורך לטגן
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
כפית סוכר
כפית פפריקה
חצי כפית מלח
זה לא מופיע במתכון אבל אני אוהבת להוסיף מעט פלפל שחור
לערבב. לשפוך לשקית או נייר אפיה, לגלגל ולהכניס לסיר.
 

יוכבד02

משתמש פעיל
אנ עושה פשוט וקל

משרה את שני הכיפות של הלחם במים ל10 דקות
במקביל מטגנת 1 בצל
אח"כ סוחטת את הלחם לאחכ מוסיפה בערך רבע כוס קמח ותבלינים פפריקה מלח א.שום ופלפל
וסיפה את הבצל
שמה את התערובת בתוך שקית אוכל
וזורקת לסיר של החמין יוצא מושלםםם
בהצלחה
 

Chani!

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
כוס קמח
כוס פרורי לחם מוזהבים
בצל גדול קצוץ
3/4 כוס שמן
1/4 כוס מים
מלח, פלפל, פפריקה

לשים בשקית בלי לקשור לחורר בתחתית ולהכניס לסיר

יוצא מאד טעים!!!
לטעמי דומה מאד לקישקע בשרי אבל לא דחוס בכלל.
 

פצוץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
יש למישהי מתכון מוצלח לקישקע פרווה לחמין שלא נחנקים ממנו?
אשמח מאוד לשמוע!
עצה קטנה:
איזה מתכון לא מומלץ: הישיבתי,
ככר לחם שלמה+ העטיפת ניילון....
שמזה לבד נחנקים!
 

חסדי

משתמש פעיל
יש מכניסים סודה במקום מים ואומרים שהקישקע תופח ויוצא רך, לא ניסיתי
יש מכניסים אבקת אפיה כעצה שיצא רך
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
1 כוס קמח
1/2 כוס פירורי לחם (עדיף מוזהבים)
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים רותחים
1 בצל קטן קצוץ ומטוגן
2 שיני שום כתושות
מלח, פפריקה
שמים הכל בשקית ניילון מערבבים היטב
יוצרים קלופס וזורקים לטשולנט המבעבע
 

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
המתכון המנצח שלנו שכל המשפחה אוהבת לבוא בשביל זה!!!
כוס קמח מצה
3 כוסות קמח
1 וחצי כוסות שמן(להפחית קצת ולהוסיף עם צריך)
1 וחצי כוסות מים רותחים
2 וחצי כפיות מלח
כף סוכר
תבלינים לפי הטעם (אני אוהבת הרבה פפריקה ואבקת שום טיפה פלפל לבן)
מערבבים הכל יחד ומקפיאים קלופסים

לשדרוג:
#אני קונה שומן צלעות טחון ומחליפה אותו בשמן.אמהההלהה איך זה משבח!!!
#בצל מטוגן דק דק ומלא זמן שיתאדה טוב להוסיף לעיסה מוסיף מאד!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה