עוגות/עוגיות משורה יוצא מתכון - חיתוכיות שוקולד טעימות יותר מדי

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
בטעימות של משפחה הציע השף תום פרנץ לקחת תערובת לכדורי שוקולד, לשים מעליה שקדים פרוסים או קליפות הדרים מסוכרות, ולצפות בגנאש שוקולד.
צרפנו את מתכון כדורי השוקולד החביב על ביתי בת ה- 11 עם גנאש השוקולד שאוהבת להכין בת ה- 16, וביחד נולדו חיתוכיות שוקולד טעימות מאין כמותן.

לשכבת הבסיס:
300 גרםביסקויטים מסוג 'פתי בר' מפורררים
8 קוביותשוקולד מריר (30 גרם) מומס (בשקית ניילון בתוך מים רותחים)
50 גרםגרם מרגרינה מומסת
6 כפותאבקת שוקולית
1/4 כוסיין
1/4 כוסמים

לשכבת הביניים:
1 חבילהקליפות הדרים מסוכרות

לשכבת הציפוי:
200 גרםשוקולד מריר
40 גרםשמן קוקוס
3 כפותמים רותחים

הוראות:
לערבב היטב את כל רכיבי הבסיס ולשטוח בתבנית בינונית.
לפזר את קליפות ההדרים המסוכרות באופן אחיד.
להמס את השוקולד (בתוך שקית המונחת בקערת מים רותחים), לערבב עם שמן הקוקוס והמים הרותחים, ולשטוח מעל קליפות ההדרים.
להקפיא ואחר כך לחתוך לקוביות קטנות.
 
נערך לאחרונה ב:

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

2

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה