מרקים מרק היום---- מרק עגבניות קרמי עם שעועית לבנה--

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
IMG_5896_800x600.jpg


ראש שום מפורק לשיניים
4 עגבניות בשלות- קוביות
1 בצל קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות מלח
מעט פלפל שחור
500 גרם רסק עגבניות [בעדיפות לרסק לפסטה]
2 כפות פפריקה
2 כפות אבקת מרק בצל [לא חובה]
1/4 כוס שמן
3 כוסות שעועית לבנה מבושלת במים- רכה.

הכנה:
מאדים בשמן, בסיר גכדול את הבצל והשום לשקיפות.
מוסיפים קוביות עגבניות ורסק.
מערבבים
מוסיפים את יתר הרכיבים, למעט כוס שעועית מבושלת
מוסיפים כ- 3 ליטר מים.

מבשלים כחצי שעה על אש בינונית. מגביהים את האש ומבשלים עוד כמה דקות להסמכה של המרק. אם המרק כבר הסמיך אין צורך לבשל עוד.

טוחנים במקל למרקם אחיד וקטיפתי.

בהגשה מפזרים מהשעועית ששמרנו בצד ולא נטחנה עם המרק
IMG_5898_800x600.jpg
IMG_5897_800x600.jpg
IMG_5895_800x600.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צפה בקובץ המצורף 1241943

ראש שום מפורק לשיניים
4 עגבניות בשלות- קוביות
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות מלח
מעט פלפל שחור
500 גרם רסק עגבניות [בעדיפות לרסק לפסטה]
2 כפות פפריקה
2 כפות אבקת מרק בצל [לא חובה]
1/4 כוס שמן
3 כוסות שעועית לבנה מבושלת במים- רכה.

הכנה:
מאדים בשמן, בסיר גכדול את הבצל והשום לשקיפות.
מוסיפים קוביות עגבניות ורסק.
מערבבים
מוסיפים את יתר הרכיבים, למעט כוס שעועית מבושלת
מוסיפים כ- 3 ליטר מים.

מבשלים כחצי שעה על אש בינונית. מגביהים את האש ומבשלים עוד כמה דקות להסמכה של המרק. אם המרק כבר הסמיך אין צורך לבשל עוד.

טוחנים במקל למרקם אחיד וקטיפתי.

בהגשה מפזרים מהשעועית ששמרנו בצד ולא נטחנה עם המרק
צפה בקובץ המצורף 1241945צפה בקובץ המצורף 1241946צפה בקובץ המצורף 1241947
תודה על המרקים
בול בזמן בשביל אחת כמוני שאוהבת לגוון
אבל חייבת מתכון שבטוח טעים
עליך סומכת!!!

מה זה הקלות במרק?
קורטונם ביתיים?
 

dinaday

משתמש פעיל
נראה משובח ועשיר!
ברשימת הרכיבים אין בצל, בהוראות ההכנה יש. מה נכון?
כמה זה צרור פטרוזיליה, והאם את טוחנת אותה או מוציאה לפני הטחינה?
שעועית מבושלת משימורים?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה על המרקים
בול בזמן בשביל אחת כמוני שאוהבת לגוון
אבל חייבת מתכון שבטוח טעים
עליך סומכת!!!

מה זה הקלות במרק?
קורטונם ביתיים?
כן.
נראה משובח ועשיר!
ברשימת הרכיבים אין בצל, בהוראות ההכנה יש. מה נכון?
כמה זה צרור פטרוזיליה, והאם את טוחנת אותה או מוציאה לפני הטחינה?
שעועית מבושלת משימורים?
הוספתי.
צרור זה צרור :) חצי חבילה בערך
אפשר משימורים. אני אוהבת לקנות קפואה ולבשל במים קצת
 

אמא לשני מתוקים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מעניין.
חמותי מכינה מרק עגבניות הרבה יותר מיימי.
החמיצות של העגבניות מורגשת בו מאד.
איך זה? טעם עגבניות חמצמץ?
טעם כמו הקוטב של השעועית בשימורים?
אני רוצה לנסות אבל לא בא לי שילך סיר לפח
זה נראה משכנע בתמונה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מעניין.
חמותי מכינה מרק עגבניות הרבה יותר מיימי.
החמיצות של העגבניות מורגשת בו מאד.
איך זה? טעם עגבניות חמצמץ?
טעם כמו הקוטב של השעועית בשימורים?
אני רוצה לנסות אבל לא בא לי שילך סיר לפח
זה נראה משכנע בתמונה
לא מרגישים חמיצות.
לדעתי
שעועית לבנה יבשה, ילך?

נראה ממש טוב!
אבל צריכה להיות מבושלת.
אם תבשלי אותה במרק תצטרכי בישול הרבה יותר ארוך, והשריה מקדימה של השעועית
 

rivkic

App.Up.Go! -פיתוח תוכנות / אתרים מורכבים / קורסים
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L

rivkic

App.Up.Go! -פיתוח תוכנות / אתרים מורכבים / קורסים
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
אהבתי ת'צילחות :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה