מידע שימושי מרוב עצים לא רואים את היער! - מילוי לגליליות...?

aser

משתמש מקצוען
יש בפורום שפע של מתכונים לגלידות ומוסים!
בלע"ה...;)

אך לא מצאתי את מבוקשי,

מחפשת מתכון למילוי גליליות.

הקריטריונים:
מילוי שוקולדי מתוק מאד!!!
דווקא שוקולד!
פרווה

יש למישהי?
תודה.
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גנאש שוקולד מוקצף - מילוי מוס שוקולדי מתוק

200 גרם שוקולד מריר מופרד לקוביות
125 מ"ל (חצי מיכל) קצפת צמחית
250 מ"ל (מיכל נוסף) קצפת צמחית

אופן ההכנה:

1. ממיסים במיקרוגל / בבן מארי 1/2 מיכל קצפת יחד עם 200 ג' שוקולד.
מערבבים ומצננים לטמפרטורת החדר.
2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא או במקרר לקרור מלא. (אפשר גם להכין יום קודם ולשמור במקרר)
3. כשגנאש השוקולד קר מאד מוציאים מהמקפיא או מהמקרר ומעבירים לקערת המיקסר.
4. מפעילים את המיקסר לשלושה סיבובים בדיוק, רק כדי לרכך מעט את התערובת.
5. מוסיפים מיכל קצפת שלם ומקציפים במהירות בינונית, עד לקבלת מוס –גנאש מוקצף. יש להיזהר מהקצפת יתר שתיצור מוס קשה עם גושים.

(יש גם גנאש מוקצף שלא מוסיפים לו ריצ' נוסף, אבל הוא יהיה נוקשה מדי כדי למלא גליליות)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מקציפים ריצ' גדול [500מ"ל]
מוסיפים לו 6 כפות אבקת נוגט
ו-250 גרם שוקולד שהומס עם 4 כפות שמן.

יוצא מצוין ומאוד טעים. מזלפים לתוך הגליליות.
לא להיבהל אם קצת מתקשה עדין ניתן לזלף בקלות בעזרת שקית זילוף וצנטר....

אני הייתי טובלת את קצה הגליליות בשוקולד מומס ואח"כ בקורקנט [ברס...] אגוזי לוז.
מצרפת תמונה [מאוד גרועה כי היא סריקה מצילום מפותח במצלמה ישנה..וחוץ מזה היא הפוכה]
צפה בקובץ המצורף 270690
 

מרחבים

משתמש מקצוען
מקציפים ריצ' גדול [500מ"ל]
מוסיפים לו 6 כפות אבקת נוגט
ו-250 גרם שוקולד שהומס עם 4 כפות שמן.

יוצא מצוין ומאוד טעים. מזלפים לתוך הגליליות.
לא להיבהל אם קצת מתקשה עדין ניתן לזלף בקלות בעזרת שקית זילוף וצנטר....

אני הייתי טובלת את קצה הגליליות בשוקולד מומס ואח"כ בקורקנט [ברס...] אגוזי לוז.
מצרפת תמונה [מאוד גרועה כי היא סריקה מצילום מפותח במצלמה ישנה..וחוץ מזה היא הפוכה]
צפה בקובץ המצורף 270690
לכמה גליליות מתאימה הכמות הזו?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה העני!
אפשר לבקש גם רעיון, לצד מה מתאים להגיש את הגליליות האלה כקינוח?
עם מה זה הולך טוב?
או שפשוט ככה, לבד?
מתאים כך לבד לדעתי.
עם עוד משהו זה כבר הרבה.
אפשר לסדר יפה 2 על צלחת ולזלף קצת גנאש על הצלחת בצורה יפה
 

הדר רעני

משתמש רשום
מקציפים ריצ' גדול [500מ"ל]
מוסיפים לו 6 כפות אבקת נוגט
ו-250 גרם שוקולד שהומס עם 4 כפות שמן.

יוצא מצוין ומאוד טעים. מזלפים לתוך הגליליות.
לא להיבהל אם קצת מתקשה עדין ניתן לזלף בקלות בעזרת שקית זילוף וצנטר....

אני הייתי טובלת את קצה הגליליות בשוקולד מומס ואח"כ בקורקנט [ברס...] אגוזי לוז.
מצרפת תמונה [מאוד גרועה כי היא סריקה מצילום מפותח במצלמה ישנה..וחוץ מזה היא הפוכה]
צפה בקובץ המצורף 270690

אשמח לדעת האם אפשר להכין מראש ?
זה מוצלח בהקפאה?

תודה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה