מומלץ מומלץ!
הרגשתי צורך להעלות לכאן את הקישור הזה- אני נהנתי, אז למה שאחרים לא יהנו גם...
הכנתי היום נגלה שנייה, יצא יותר עסיסי ממטוגן.
רך, כייפי, טעם חמאתי קטיפתי כזה, ענוג. ובלי תופעות לוואי כמו "אוףף למה אכלתי את השומן הזה..??"
רק תוספת קטנה משלי שהשביחה מאוד לדעתי...
אחרי שהסופגניות יצאו מהתנור- ויתרתי על שלב 2 של הברשה החמאה/המרגרינה (חארם על הבריאות פשוט) ומרחתי אותן בסירופ הבא:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפיות מיץ לימון
1/2 כפית תמצית וניל
כיסיתי במגבת נקייה.
הכנתי שתי צלחות שטוחות: אחת עם ריבת חלב נוזלית. והשנייה בשוקולד מריר מומוס עם מעט שמן
טבלתי מלמעלה כל סופגניה וקישטתי בסוכריות.
הכנסתי את כולן לקופסאות שקופות כמו מקונדיטוריה, וקשרתי ממעל סרט חמוד (ביננו אנחנו אוכלים עם העיינים)
אכלנו והתענגנו ושלחנו גם לסבא וסבתא שגרים קרוב.
הנה מהאתר של ניקי https://nikib.co.il/misc/holidays/hanuka/5320/
בהצלחה!
הרגשתי צורך להעלות לכאן את הקישור הזה- אני נהנתי, אז למה שאחרים לא יהנו גם...
הכנתי היום נגלה שנייה, יצא יותר עסיסי ממטוגן.
רך, כייפי, טעם חמאתי קטיפתי כזה, ענוג. ובלי תופעות לוואי כמו "אוףף למה אכלתי את השומן הזה..??"
רק תוספת קטנה משלי שהשביחה מאוד לדעתי...
אחרי שהסופגניות יצאו מהתנור- ויתרתי על שלב 2 של הברשה החמאה/המרגרינה (חארם על הבריאות פשוט) ומרחתי אותן בסירופ הבא:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפיות מיץ לימון
1/2 כפית תמצית וניל
כיסיתי במגבת נקייה.
הכנתי שתי צלחות שטוחות: אחת עם ריבת חלב נוזלית. והשנייה בשוקולד מריר מומוס עם מעט שמן
טבלתי מלמעלה כל סופגניה וקישטתי בסוכריות.
הכנסתי את כולן לקופסאות שקופות כמו מקונדיטוריה, וקשרתי ממעל סרט חמוד (ביננו אנחנו אוכלים עם העיינים)
אכלנו והתענגנו ושלחנו גם לסבא וסבתא שגרים קרוב.
הנה מהאתר של ניקי https://nikib.co.il/misc/holidays/hanuka/5320/
בהצלחה!