מאפים מרגישה צורך להמליץ לכן על מתכון מעלף לסופגניות אפויות

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מומלץ מומלץ!
הרגשתי צורך להעלות לכאן את הקישור הזה- אני נהנתי, אז למה שאחרים לא יהנו גם...
הכנתי היום נגלה שנייה, יצא יותר עסיסי ממטוגן.
רך, כייפי, טעם חמאתי קטיפתי כזה, ענוג. ובלי תופעות לוואי כמו "אוףף למה אכלתי את השומן הזה..??"

רק תוספת קטנה משלי שהשביחה מאוד לדעתי...
אחרי שהסופגניות יצאו מהתנור- ויתרתי על שלב 2 של הברשה החמאה/המרגרינה (חארם על הבריאות פשוט) ומרחתי אותן בסירופ הבא:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפיות מיץ לימון
1/2 כפית תמצית וניל

כיסיתי במגבת נקייה.

הכנתי שתי צלחות שטוחות: אחת עם ריבת חלב נוזלית. והשנייה בשוקולד מריר מומוס עם מעט שמן
טבלתי מלמעלה כל סופגניה וקישטתי בסוכריות.
הכנסתי את כולן לקופסאות שקופות כמו מקונדיטוריה, וקשרתי ממעל סרט חמוד (ביננו אנחנו אוכלים עם העיינים)
אכלנו והתענגנו ושלחנו גם לסבא וסבתא שגרים קרוב.

הנה מהאתר של ניקי https://nikib.co.il/misc/holidays/hanuka/5320/
בהצלחה!
 

מלי שיר

משתמש פעיל
מומלץ מומלץ!
הרגשתי צורך להעלות לכאן את הקישור הזה- אני נהנתי, אז למה שאחרים לא יהנו גם...
הכנתי היום נגלה שנייה, יצא יותר עסיסי ממטוגן.
רך, כייפי, טעם חמאתי קטיפתי כזה, ענוג. ובלי תופעות לוואי כמו "אוףף למה אכלתי את השומן הזה..??"

רק תוספת קטנה משלי שהשביחה מאוד לדעתי...
אחרי שהסופגניות יצאו מהתנור- ויתרתי על שלב 2 של הברשה החמאה/המרגרינה (חארם על הבריאות פשוט) ומרחתי אותן בסירופ הבא:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפיות מיץ לימון
1/2 כפית תמצית וניל

כיסיתי במגבת נקייה.

הכנתי שתי צלחות שטוחות: אחת עם ריבת חלב נוזלית. והשנייה בשוקולד מריר מומוס עם מעט שמן
טבלתי מלמעלה כל סופגניה וקישטתי בסוכריות.
הכנסתי את כולן לקופסאות שקופות כמו מקונדיטוריה, וקשרתי ממעל סרט חמוד (ביננו אנחנו אוכלים עם העיינים)
אכלנו והתענגנו ושלחנו גם לסבא וסבתא שגרים קרוב.

הנה מהאתר של ניקי https://nikib.co.il/misc/holidays/hanuka/5320/
בהצלחה!
יש לך תמונה של הסופגניות?
 

מה שבטוח

משתמש פעיל
מומלץ מומלץ!
הרגשתי צורך להעלות לכאן את הקישור הזה- אני נהנתי, אז למה שאחרים לא יהנו גם...
הכנתי היום נגלה שנייה, יצא יותר עסיסי ממטוגן.
רך, כייפי, טעם חמאתי קטיפתי כזה, ענוג. ובלי תופעות לוואי כמו "אוףף למה אכלתי את השומן הזה..??"

רק תוספת קטנה משלי שהשביחה מאוד לדעתי...
אחרי שהסופגניות יצאו מהתנור- ויתרתי על שלב 2 של הברשה החמאה/המרגרינה (חארם על הבריאות פשוט) ומרחתי אותן בסירופ הבא:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפיות מיץ לימון
1/2 כפית תמצית וניל

כיסיתי במגבת נקייה.

הכנתי שתי צלחות שטוחות: אחת עם ריבת חלב נוזלית. והשנייה בשוקולד מריר מומוס עם מעט שמן
טבלתי מלמעלה כל סופגניה וקישטתי בסוכריות.
הכנסתי את כולן לקופסאות שקופות כמו מקונדיטוריה, וקשרתי ממעל סרט חמוד (ביננו אנחנו אוכלים עם העיינים)
אכלנו והתענגנו ושלחנו גם לסבא וסבתא שגרים קרוב.

הנה מהאתר של ניקי https://nikib.co.il/misc/holidays/hanuka/5320/
בהצלחה!
לכאורה מבחינה בריאותית הברשה בחמאה עדיפה על סירופ סוכר... סתם לידיעה
 

מלי שיר

משתמש פעיל
כמה זה פחות טעים ופחות יפה מסופגניות מטוגנות?
אני צריכה שכנוע אמיתי, כי מבחינתי אין פשרות בסופגניות.

רק אמת!:cool:
זה יצא פשוט מושלם, גם הריח וגם הטעם, הרגשתי סופגניה מטוגנת לכל דבר (אולי בכל אופן קצת... אבל לפעמים יש מטוגן שיותר גרוע מי זה)
אני עשיתי ציפוי של שוקולד לבן וחום,
היה טעים ברמות
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אחד המתכונים מומלץ...
 

ROST

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
חצי שקית שמרים טריים
איזה כמות זה?
יש לי חבילה גדולה של שמרים
 

yael305

משתמש מקצוען
נראה לי 25 גרם (מהזיכרון, אין לי פה את החבילה)
 

חשמל

אמנות העימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
זה חלבי אפשר במקום חמאה?
בקישור שהובא לעיל, בתגובות, היא כותבת שאפשר להחליף את החמאה במחמאה ואת החלב במים או מיץ תפוזים.
(רק להעיר, שאם מחליפים למים, אז לפי האשכנזים לפחות יש לברך על זה המוציא)
 

חשמל

אמנות העימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אני יודעת שהספרדיםאו לפחות לפי הרב עובדיה מאכלים מטוגנים הם מזונות
מטוגנים. כן. גם האשכנזים מברכים מזונות על מטוגן. אבל הסופגניות באשכול הזה הם לא מטוגנות אלא אפויות (זה כל הרעיון שלהם).
 

yael305

משתמש מקצוען
בקישור שהובא לעיל, בתגובות, היא כותבת שאפשר להחליף את החמאה במחמאה ואת החלב במים או מיץ תפוזים.
(רק להעיר, שאם מחליפים למים, אז לפי האשכנזים לפחות יש לברך על זה המוציא)
בדקתי עכשיו..
לפי הספרדים זה די ספק,
אפשר להוסיף עוד לא הרבה סוכר כדי שיהיה מזונות.
@חשמל תודה על ההערה!
 

אדם מן הישוב

משתמש צעיר
אחד המתכונים מומלץ...
יצא מדהים!!
ממליצה גם בחום ותודה לממליצה!
 

שימפנזיון

משתמש רשום
מומלץ מומלץ!
הרגשתי צורך להעלות לכאן את הקישור הזה- אני נהנתי, אז למה שאחרים לא יהנו גם...
הכנתי היום נגלה שנייה, יצא יותר עסיסי ממטוגן.
רך, כייפי, טעם חמאתי קטיפתי כזה, ענוג. ובלי תופעות לוואי כמו "אוףף למה אכלתי את השומן הזה..??"

רק תוספת קטנה משלי שהשביחה מאוד לדעתי...
אחרי שהסופגניות יצאו מהתנור- ויתרתי על שלב 2 של הברשה החמאה/המרגרינה (חארם על הבריאות פשוט) ומרחתי אותן בסירופ הבא:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפיות מיץ לימון
1/2 כפית תמצית וניל

כיסיתי במגבת נקייה.

הכנתי שתי צלחות שטוחות: אחת עם ריבת חלב נוזלית. והשנייה בשוקולד מריר מומוס עם מעט שמן
טבלתי מלמעלה כל סופגניה וקישטתי בסוכריות.
הכנסתי את כולן לקופסאות שקופות כמו מקונדיטוריה, וקשרתי ממעל סרט חמוד (ביננו אנחנו אוכלים עם העיינים)
אכלנו והתענגנו ושלחנו גם לסבא וסבתא שגרים קרוב.

הנה מהאתר של ניקי https://nikib.co.il/misc/holidays/hanuka/5320/
בהצלחה!
פליזזז תמונות
את בטח עשית את זה מדהים
אני רוצה השראה מהתמונות
תודה אלופה!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה