מס הכנסהמס הכנסה או מעמ?
זה היה די בהתחלה, נראה לי עוד לפני שעברה שנה מפתיחת העסקכמה שנים אחורה ביקשו?
מס הכנסהמס הכנסה או מעמ?
זה היה די בהתחלה, נראה לי עוד לפני שעברה שנה מפתיחת העסקכמה שנים אחורה ביקשו?
אז למה שלא יבדקו רק עסקים שאין להם מייצג??הוא טען לי שהיות ולרובם אין מייצג ואינם יודעים את ההוראות להתנהלות נכונה הם רוצים להדריך אותם.
בשביל הפגישה צריך לבוא אליך או שאפשר בטל'?למי שאין מייצג ורוצה חד פעמי פגישת הדרכה לביקורת
כנראה שזה תירוץ, או שהם לא סומכים על המייצגים (הם צודקים לדעתי) שנותנים את ההדרכה הנכונה לאורך השנים.אז למה שלא יבדקו רק עסקים שאין להם מייצג??
לפחות שאלה שמשלמים ירוויחו משהו...
שהם לא סומכים על המייצגים
לא הבנתי, מה התחילו בקורונה?הם אמרו לי שהם התחילו מהקורונה יותר מורכב ללכת לעסקים..
אם לא סומכים יותר גם על מייצגים, אז אין עדיפות ללכת למייצג בשביל שיהיה פחות ביקורות?לא נראה לי שהם מבדילים, הכוונה שבאופן כללי הם לא סומכים
תוכל להסביר לי מזה?אין לי ספר תקבולים ותשלומים
תוכל להסביר לי מזה?
האם לא מספיק להוציא קבלות
לא יצא לי ברור,ניהול ספרי החשבונות של העסק
www.kolzchut.org.il
לא יצא לי ברור,
תכלס, האם אני צריך לרשום בספר הזה כל הוצאה קטנה של כמה ש"ח
ולצרף את מספר החשבונית?
למשל אין לי ספר תקבולים ותשלומים כי לא היה לי מושג שצריך.
לא. ספר תקבולים ותשלומים אמור להיות ספר כרוך או בתוכנה חוקית (כמו חשבונית ירוקה אם ממלאים את ההוצאות)קובץ אקסל זה טוב?
באתר כל זכות כתוב שכן צריך, אבל מצאתי שם כבר טעויות..כעיקרון עוסק פטור לא צריך ספר תקבולים ותשלומים לפי הוראות ניהול ספרים
אם לא צריך על סמך מה הם דורשים זאת?ישנם פקידי שומה שדורשים זאת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: