זה שונה.הרב דיסקין (חסיד חב"ד) הוא הרב של קרית אתא, ההכשר של הרב דיסקין זו רבנות.
אלו (החרדים, כמובן) שאוכלים בגרג או שאר המקומות תחת הגשחת המהדרין של רבנות קרית אתא (מנסים למתג את זה כהכשר של הרב דיסקין ולא כרבנות), סומכים על המשגיח במקום. וכך ניתן לראות בכל הפרסומות של המסעדות האלו את שם המשגיח ומספר הטלפון שלו.
אם רבנות קרית אתא מהדרין זה הכשר טוב או לא, אינני יודע. ומכל מקום לסמוך על זה רק בגלל שזה מה שכולם (לא נכון!) עושים, זו פשיעה הגובלת בטפשות. מי שצריך לשאול זה מומחים בכשרות, בטח שלא את הציבור הרחב שאין לו ידיעה של ממש בתחום בכלל, ובנעשה בכשרות זו או אחרת בפרט.
בחיפה יש מסעדות בהגשחת רבני הקהילה החרדית (ויש מאפיה כמדומני בהשגחת הרב לנדא), ברכסים יש בהשגחת הרב זוננפלד, בקרית אתא יש בהשגחת הרב דיסקין, הרב מחפוד וכמובן בית יוסף. אין שום דבר בהשגחת גופי הכשרות הגדולים והמקובלים בקרב ציבור בני התורה.
בגרג יש לרב דיסקין כשרות שונה ומוקפדת הרבה יותר מהכשרות שהוא נותן במקומות אחרים.
אני כותבת את זה מתוך היכרות וידיעה ברורה.
זו ממש לא כשרות של רבנות קרית אתא. זה שונה לחלוטין, ונעשה מתוך מטרה ברורה שיהיה לאנ"ש מקום מהודר שיוכלו לאכול בו.
לצורך הענין, אנחנו ועוד רבים כמונו לא נאכל במקום שיש רבנות קרית אתא, אך בגרג נאכל בהחלט.
ושוב, אני כותבת מתוך ידיעה ברורה והיכרות אישית.