מי יכול לעזור לי אני באמצע הכנת הכדורי גבינה

  • פותח הנושא RAME
  • פורסם בתאריך

RAME

משתמש מקצוען
הכנתי את המתכון של כדורי גבינה שהעלתה @פוטו טופ
וטחנתי את כל החומרים שהם: גבינה,פירורי ביסקוויטים,חמאה,סוכר וסוכר וניל
טחנתי הכל במגימיקס בחלק הטוחן!
ועכשיו העיסה אני לא מצליחה לעשות איתה כדורים היא נדבקת ליד ולא מתקרב לעיסה של כדורי שוקולד לדוג'
היא לא כתבה שצריך לטחון אבל הייתי חיבת בגלל החמאה שנוצר ממנה גושים
תכלס איך יוצרת כדורים?העיסה דביקית!(אבל מנסיון)
תודה
 

RAME

משתמש מקצוען
ועוד שאלה אם אני רוצה לגרד שוקולד חלבי במגימיקס
1 (האם אין משהו באלי אקספרס כבר לצורך זה (חוץ מפומפיות ומקלפים אלא משהו מיועד לזה בלי כל הלכלוך!)
2 באיזה חלק מגרדים בחלק הטוחן? או החלק של הקוגל לדוג?
 

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
הכנתי את המתכון של כדורי גבינה שהעלתה @פוטו טופ
וטחנתי את כל החומרים שהם: גבינה,פירורי ביסקוויטים,חמאה,סוכר וסוכר וניל
טחנתי הכל במגימיקס בחלק הטוחן!
ועכשיו העיסה אני לא מצליחה לעשות איתה כדורים היא נדבקת ליד ולא מתקרב לעיסה של כדורי שוקולד לדוג'
היא לא כתבה שצריך לטחון אבל הייתי חיבת בגלל החמאה שנוצר ממנה גושים
תכלס איך יוצרת כדורים?העיסה דביקית!(אבל מנסיון)
תודה
להוסיף בסקוויטים טחונים
או להכניס לקירור לשעה
 

RAME

משתמש מקצוען
להוסיף בסקוויטים טחונים
או להכניס לקירור לשעה
לכזה מלא זמן וואו רציתי ליותר מוקדם
וגם בהקשר לפירורי ביסקוויטים נראה לך יעזור? כי שוב אם אשים פירורים ואטחן שוב לא יהיה טוב
אלא אם כן אני מבינה שרק לערבב ולא לטחון?
ותכלס לא נכון שטחנתי רק שאבין ? שאדע להבא!
 

שוקולד נוגט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אפשר לטחון את הביסקויטים בנפרד, ולערבב את כל החומרים.
את החמאה להמיס.
אבל רב העיסות האלה יוצאות קצת נוזליות וצריך להכניס למקפיא לחצי שעה בערך.
 

רבקה כ.

משתמש פעיל
אפשר לטחון את הביסקויטים בנפרד, ולערבב את כל החומרים.
את החמאה להמיס.
אבל רב העיסות האלה יוצאות קצת נוזליות וצריך להכניס למקפיא לחצי שעה בערך.
תטחני כמות של בסקוטים, ותוספי בהדרגה, עד שיהיה לך מרקם שאת יכולה לעבוד איתו
את החמאה והמרגרינה ממיסים אפשר בתוך שיקית קשורה בספל מים חמים,
 

saryk

משתמש מקצוען
עשיתי את זה גם פעם, ולצערי לעיסה היה טעם של עיסה לא אפויה...
ממליצה לך להוסיף בסקויטים טחונים גס כדי להימנע מזה.
 

חביבונת

משתמש מקצוען
נראה לי הכי טוב לשים בקירור, חבל להוסיף ביסקוויטים ולאבד את הטעם של הגבינה...
העיסה הזאת נהיית דביקית מאוד מהר, ולכן גם אחרי שתשימי בקירור, תצטרכי לגלגל כמות, ושוב לשים בקירור,
או שתוציאי חלק לגלגל ובינתיים תשאירי את השאר במקרר.
גם אחרי שהכדורים מוכנים צריך לשמור בקירור, וכדאי לשים במנג'טים כדי שלא להתמרח מדי כשאוכלים...
 

RAME

משתמש מקצוען
נראה לי הכי טוב לשים בקירור, חבל להוסיף ביסקוויטים ולאבד את הטעם של הגבינה...
העיסה הזאת נהיית דביקית מאוד מהר, ולכן גם אחרי שתשימי בקירור, תצטרכי לגלגל כמות, ושוב לשים בקירור,
או שתוציאי חלק לגלגל ובינתיים תשאירי את השאר במקרר.
גם אחרי שהכדורים מוכנים צריך לשמור בקירור, וכדאי לשים במנג'טים כדי שלא להתמרח מדי כשאוכלים...
אז למה במתכון לא כתוב לשים במקרר?
רק בגלל שטחנתי? שאבין!
 

RAME

משתמש מקצוען
תטחני כמות של בסקוטים, ותוספי בהדרגה, עד שיהיה לך מרקם שאת יכולה לעבוד איתו
את החמאה והמרגרינה ממיסים אפשר בתוך שיקית קשורה בספל מים חמים,
היא לא כתבה שם להמיס החמאה השאלה איך בדיוק ואם בכלל
 

חביבונת

משתמש מקצוען
אז למה במתכון לא כתוב לשים במקרר?
רק בגלל שטחנתי? שאבין!
סליחה, לא קראתי מה היא כתבה במתכון, לפי המרכיבים שכתבת הבנתי שזה מתכון שיש לי גם.
מתכון בסיסי ומוכר.
ברור שצריך לטחון. עשית בסדר.
במציאות לי תמיד קשה להתעסק עם העיסה הזאת...
 

RAME

משתמש מקצוען
זה המתכון (תגידו לי אם היה טוב שטחנתי או לא):
כדורי גבינה חלביים

2 כוסות ביסקוויטים מפוררים
חצי כוס סוכר
חצי חבילה חמאה (50 גר')
250 גרם גבינה
1 סוכר וניל

לערבב את החומרים , ליצור כדורים

לגרד על צלחת שוקולד חלבי

ולגלגל את הכדורים על הצלחת עם השוקולד המגורד עד לעיטוף

( הכי קל להוזיז את הצלחת הלוך ושוב )

להקפיא ולהוציא כחצי שעה לפני ההגשה .
 

RAME

משתמש מקצוען
סליחה, לא קראתי מה היא כתבה במתכון, לפי המרכיבים שכתבת הבנתי שזה מתכון שיש לי גם.
מתכון בסיסי ומוכר.
ברור שצריך לטחון. עשית בסדר.
במציאות לי תמיד קשה להתעסק עם העיסה הזאת...
אין פתרון חוץ מלשים במקרר?עד כמה שזכור לי פעם קודמת כשהכנתי אותם אז רק ערבבתי (ואכן נוצרו קצת גושים מהחמאה)
והצלחתי להסתדר עם העיסה הכנתי די בקלות
השאלה היא אם בגלל שטחנתי נהיה עיסה הרבה יותר דביקה
(ההתלבטות אם לערבב וישארו גושים או לטחון ו... לא יודעת כבר
זה בכלל לא אמור להיות מסובך כפי הנראה לעין בהתחלה
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ממליצה לך להכין את כדורי הגבינה של שושי סירקיס
להיט אצלי
שם טוחנים כמות של ביסקוויטים לפי גרם (כוסות לטעמי הן מאוד אינדבדואליות)
ממיסים את החמאה ומקפיאים לפני הציפוי
 
נערך לאחרונה ב:

saryk

משתמש מקצוען
הכוונה שגם אני לקחתי מתכון רגיל של כדורי גבינה (של שושי סירקיס כמו שהעלו פה) שתמיד יוצא פצצה
וטחנתי במעבד מזון, ויצא עיסתי ודביק. אבל גם המרקם לאחר ההקפאה היה כמו של בצק לא אפוי... :(
 

RAME

משתמש מקצוען
ממליצה לך להכין את כדורי הגבינה של שושי סירקיס
להיט אצלי
שם טוחנים כמות של ביסקוויטים לפי גרם (כוסות לטעמי הן מאוד אינדבדואליות)
ממיסים את החמאה ומקפיאים לפני הציפוי
זה (חץ למטה) בעצם המתכון:
וזה א' ממש כמו שהעלתי רק השוני הקטן בחמאה המומסת?
ב' האם אפשר לטחון הכל במעבד מזון או שלא, דוקא הערבוב עם הכף זה עושה תהבדל במרקם


1652389740861.png
 

דפה

משתמש מקצוען
טחנת הכל יחד. אם כן זה בג
זה (חץ למטה) בעצם המתכון:
וזה א' ממש כמו שהעלתי רק השוני הקטן בחמאה המומסת?
ב' האם אפשר לטחון הכל במעבד מזון או שלא, דוקא הערבוב עם הכף זה עושה תהבדל במרקם


צפה בקובץ המצורף 1117485
ברור שלא טוחנים הכל זה יוצא עיסה איכס.
פעם אחת עשיתי את הטעות הזו, בעעעע...
גם פירה טחנתי פעם אחת כי שמעתי שזה מרקם מהמם, יואו, כמה הקאתי אח"כ.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה