• משתמשים יקרים!

    בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

חלבי מי אמר דובאי ולא קיבל?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
האמת,
רק אחרי שהבנתי מה מכילות חפיסות שוקולד דובאי עם הקדאיף והפיסטוק, הבנתי למה כל חפיסה עולה כל כך יקר.

עמדתי כמה פעמים מול חפיסות כאלו אבל, הקב"ה באהבתו הרבה אלי, הביא לכך שאין לקנות אותו בכשרות שאני אוכלת. אז חסכתי כסף. והרבה כי לכאורה זה לא היה נגמר בחפיסה אחת.

אממה,
יצא לי לדבר על השוקולד הזה עם כמה נשים.
והדגדוג הזה בקצות האצבעות,
זה שכבר כתבתי עליו בפורום לא מעט פעמים
התחלתי להרגיש אותו.
וכשבקרתי בחנות למוצרי אפיה, צדה עיני קופסא של מחית פיסטוק. ותחתה בדיוק היו שוקולדים חלביים לבן ורגיל, והקדאיף היה ממש קרוב במקפיא, אז תגידו אתם, אם זה לא רמז שאני צריכה להכין את השוקולד הזה, מה זה?

עם רמזים כאלו לא צריך אצבעות מדגדגות ולא קופסאות שנופלות מהארון על הראש כשהארון נפתח, ואפילו לא חידוד אוזניים לשמיעת קול בכי של מוצר שכוח כזה או אחר בארון.


אז קניתי כל מה שצריך. וכשערכתי חשבון בקופה, זה היה הרגע שבו הבנתי למה כל חפיסה כזו עולה בממוצע 32-36 שקל.
שילמתי.
הלכתי משם
באתי הביתה.
קראתי קצת במה בדיוק מדובר שאדע מה עוד להכניס למתכון שאני עומדת להמציא.

וזה מה שיצא בסוף:
IMG_9920_1024x682.jpg


אבל אולי כדאי שנתחיל מהתחלה?
[אז אפשר לקרוא שוב את הפוסט הזה מהתחלה, או להתחיל מכאן]



מהמתכון הזה קיבלתי 2 חפיסות שלמות [כמו שרואים בתמונה] + תבנית אינגליש שהניבה לי 10 אצבעות קדאיף.
לכאורה יספיק ל-3 תבניות של חפיסת שוקולד, ואז בלי האינגליש.

רגע, רק משהו חשוב,
למי שמקבלת חלישות הדעת מלראות ולחשוב על הכנת הדבר הזה, ולא בגלל המחיר, במיוחד בשבילה ישנה בשורה בסוף הפוסט.

400 גרם שוקולד חלבי רגיל
2 כפות שמן
175 גרם שוקולד חלבי לבן
150 גרם שערות קדאיף מופשרות וקצוצות לחתיכות קטנות
100 גרם מחית פיסטוק
100 גרם טחינה גולמית
[או, במקום המחית והטחינה אפשר 200 גרם קרם פיסטוק ושוקולד לבן]
75 גרם חמאה
100 גרם פיסטוק טחון

ממיסים 200 גרם שוקולד חלבי עם 1 כף שמן.
יוצקים לתבניות סיליקון של חפיסות שוקולד, שימו לב שצריך תבנית עם גובה ולא חפיסה שטוחה יחסית, שכבה דקה של השוקולד המומס. מטלטלים את התבנית כדי לגרום לשוקולד להתפשט על כולו ולכסות את התחתית. מקפיאים להתקשות. אם התבנית בעלת בליטות גבוהות, צריך לשים לב לכסות את כל הבליטות בשוקולד.

מכינים את הקדאיף:
במחבת גדולה ממיסים חמאה ומוסיפים את הקדאיף. מערבבים תוך כדי טיגון עד שהקדאיף משחים. בערך 5-7 דקות.
מעבירים לקערה.

ממיסים שוקולד לבן עם מחית פיסטוק וטחינה גולמית לקרם חלק. יוצקים על הקדאיף, מוסיפים את הפיסטוק הטחון ומערבבים היטב עד לכיסוי מושלם של הקדאיף בשוקולד המומס עם המחית פיסטוק והטחינה.
אפשר להמיר טחינה בעוד כמות של קרם פיסטוק [אבל חבל על הכסף....התחלתי בלי הטחינה והמרקם לא היה מה שרציתי להגיע אליו, ונגמר לי המחית. חיפשתי מה יש בבית שיכול להמיר ומצאתי את הטחינה הגולמית שעשה את העבודה נהדר. רגע זה אומר שמשהו כן צעק אלי מהארון בבית?]

מקררים את שערות הקדאיף שלא יהיו חמים.
מוציאים מההקפאה את התבניות וממלאים בשכבה של כחצי ס"מ של תערובת שערות הקדאיף. בשוליים ממש לא שמים קדאיף כדי שהשוקולד מהשכבה שסוגרת את החפיסה ייזל לצדדים יאטום את חפיסת השוקולד המוכנה. באצבע לחה לוחצים על הקדאיף לדחיסה קלה ומוודאים שיש מספיק מקום לשכבת השוקולד הסוגרת.

ממיסים את יתרת השוקולד החלבי [200 גרם] עם 1 כף שמן ויוצקים מעל לשכבת שערות הקדאיף ומטלטלים בעדינות לכיסוי של הקדאיף בשוקולד המומס. מוודאים שהשוקולד מגיע גם לשוליים.
מקפיאים היטב ורק אז מחלצים מהתבניות.
אם השוקולד הסוגר גלש מעבר לשולי החפיסה, מסירים את העודפים בסכין.

אורזים יפה ושולחים למישהו שרוצים להוקיר באמת.
IMG_9921_1024x682.jpg


הבשורה?
כן, לא שכחתי.

הכנתי 2 חפיסות.
מהיתר הכנתי בתבנית אינגליש.
שכבת שוקולד מומס
שכבת קדאיף עם כל מה שמעורבב בו
ושוב שכבת שוקולד מומס.

קיררתי במקרר להתקשות מוחלטת.
הוצאתי לשיש. חכיתי כדקה ופרסתי בסכין עוגות לאצבעות. וזה מה שרואים בחזית התמונה ובאריזות האישיות הקטנות.

ולמה זו בשורה?
א. אפשר לומר "דובאי" ולקבל אותו גם בלי תבנית ייעודית לחפיסות שוקולד.
ב. הרבה יותר קל ומהיר להכין. המתכון כולו יכול לכסות תבנית קטנה מA4. חותכים לאצבעות כדי לקבל אצבעות שוקולד דובאי או לריבועים קטנים כדי לקבל ריבועי שוקולד דובאי.

אז תגידו אתן, זו בשורה או לא?


IMG_9923_1024x682.jpg
IMG_9922_682x1024.jpg


פורים שמח
וכל השנה שמח
הלוואי!



אה, נזכרתי
תוך כדי ההכנה חשבתי על זה שיש כאלו שלא אוהבים פיסטוק.
אז אם אתם מאלו, אפשר להמיר מחית פיסטוק לחמאת בוטנים למשל ובמקום פיסטוק טחון להשתמש בבוטנים טחונים. נסו. יהיה טעים בעז"ה


כן, אני יודעת שהתמונות מטושטשות. לא נורא.
 

יוכי שטרן

משתמש רשום
וואהו
תודה רבה
יש לי שאלה לפני שאני מכינה את זה - זה טעים? מאוד??
ועוד שאלה הזהב של החפיסה איפה אפשר לקנות בבני ברק?
והקוביות זה עם סכין עם שתי ידיות?
ואין עליך המתכונים שלך שווים ברורים וטעימים והעיקר זה לכל אחת
תודה ממש
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואהו
תודה רבה
יש לי שאלה לפני שאני מכינה את זה - זה טעים? מאוד??
ועוד שאלה הזהב של החפיסה איפה אפשר לקנות בבני ברק?
והקוביות זה עם סכין עם שתי ידיות?
ואין עליך המתכונים שלך שווים ברורים וטעימים והעיקר זה לכל אחת
תודה ממש
טעים. כן
אבל כמו כל דבר-- ענין של טעם

השכנה כאן טעמה ומאודדד אהבה
 

מלכה123

משתמש מקצוען
@ה. בקר שתדעי שאני פותחת את האשכולות שלך קודם כל כדי לקרוא את דברי החוכמה והשנינות שלך, ואחר כך כדי לראות את המתכון...
בעצם, כמה עולה חפיסת שוקולד מיוחד כזה בהכנה ביתית?
ועוד שאלה- כתבת שאפשר במקום מחית פיסטוק אפשר לשים חמאת בוטנים, זה לא יוצא מתוק מדי?
 

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
העני זה מגרה, אלופה!!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר שתדעי שאני פותחת את האשכולות שלך קודם כל כדי לקרוא את דברי החוכמה והשנינות שלך, ואחר כך כדי לראות את המתכון...
בעצם, כמה עולה חפיסת שוקולד מיוחד כזה בהכנה ביתית?
ועוד שאלה- כתבת שאפשר במקום מחית פיסטוק אפשר לשים חמאת בוטנים, זה לא יוצא מתוק מדי?
חמאת בוטנים טבעית לא ממותקת.
שוקולד הוא מתוק לא?

כמה יוצא בהכנה ביתית?
לא חישבתי מדוייק
אבל נראה לי יותר זול
לא בטוח בהרבה
מה שכן בטוח, בכשרות יותר מהודרת למי שלא אוכל בית יוסף וכיוצ"ב.
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
נראה מושלם.
אז את כבר מסודרת עם משלוחי מנות? ;)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
העני זה מגרה, אלופה!!!!
חבל שהבנות שלך היו כאן לפני שהיה מוכן. אחרת היית זוכה באצבע
נראה לי שראיתי שוקולד דובאי בחנו טייבלטופ בבי"ש בכשרות טובה...
איזה כשרות? ומחיר?
ראיתי בכשרות יותר ב-56 שח!!
הזוי
 

תותים בלבן

משתמש מקצוען
ואוו
נראה מגרה וטעים
כשתנוח עלי הרוח, אתיישב לנסות

תודה על כל המתכונים!
לא זזה במטבח בלעדייך!
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
@ה. בקר
זה מהמם ומגרה ואסטתי ו ו ו ואין מילים אהבתי את היצירתיות
הקינוחי דובאי נכנסו לאחרונה מאוד חזק
השילוב המתפצפצ של הקדאיף והפסטוק שילוב נדיר
הכנתי לאחרונה חיתוכיות דובאי, וכמו שאמרת, מבינה למה זה ככ יקר
שווה את המחיר. לגמרי
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

מרגישה כבר כמו תקליט שבור, כזה שנתקע וחוזר על אותם הדברים שוב ושוב,
אבל מה ל'שות ואכן שוב יש מקום לכתוב את אותם הדברים-
אז,
גם זו,
עוגה יפה,
קלה מאוד להכנה,
ללא צורך במיקסר,
טעימה,
מפיקה כמות גדולה,
מעולה לאירוח, ולסתם כך כשרוצים לכבד מישהו, או שבת או חג,
וגם סתם, כך, לפנק את בני הבית, ואת בחורי הישיבות היקרים, ששבים הלילה מהישיבה לבינהזמנים.
IMG_9550_682x1024.jpg

תבנית תנור

לבסיס:
2 כוסות קמח
1/2 כוסמסוכר
2 כפות קקאו
1/2 כוס שמן
2 חלמונים
2 כפות פיסטוק טחון
1/2 כוס ריצ'

לבחושה פיסטוק:
6 ביצים + 2 חלבונים שנותרו מהבסיס
1 ו 1/4 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח
1/3 כוס מחית פיסטוק
2/3 כוס ריצ'
1 כפית סודה לשתיה
1 כוס פיסטוק טחון

לציפוי:
250 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל ריצ'
1 כוס פיסטוק גרוס

הכנה:
מערבבים בקערה את רכיבי הבסיס לבצק אחיד. משטחים בשכבה אחידה [ודקה...] בתבנית מרופדת בניר אפיה.

באותה קערה טורפים בעזרת טרפה את רכיבי שכבת הבחושה פיסטוק עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים מעל לשכבת הבסיס.
אופים ב 180 מעלות 25-30 דקות עד שהעוגה יציבה.
מקררים

מכינים ציפוי:
ממיסים ריצ' ושוקולד מריר לגנאש אחיד וחלק ומורחים מעל לעוגה.
מפזרים פיסטוק גרוס
פורסים את העוגה כשהיא קפואה למחצה או לפחות כשהגנאש יבש לגמרי.
IMG_9549_682x1024.jpg
מה עוד צריך בשביל ביס מתוק לברכת שהכל?
כלום.
הן כל כך אלגנטיות הקוביות האלו.
הלוזים משובצים בהם כמו יהלומים
והטעם-
שילוב של שוקולד ונוגט, עם קרנצ'יות של פצפוצי אורז והיהלומים הקטנים האלו, הלוזים.

IMG_9554_682x1024.jpg

תבנית A4

לבסיס:
5 כוסות פצפוצי אורז טחונים חלקית, אפשר לרסק מעט בשקית בעזרת מערוך
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס ריצ'
4 כפות גדושות קרם נוגט
1 כוס קרוקנט לוז

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס ריצ'
2 כפות קרם נוגט
1 כוס אגוזי לוז מולבנים, חצויים

לקישוט שוקולד לבן + מעט קרם נוגט

ממיסים שוקולד עם ריצ' לגנאש חלק.
שמים את פצפוצי האורז בקערה ויוצקים מעליהם את הגנאש. מוסיפים קרם נוגט וקרוקנט. מערבבים היטב לתערובת אחידה.
משטחים במהודק ממש בתבנית A4. מניחים שקית או ניר אפיה על התערובת ומהדקים ממש בעזרת הידיים.

אם התערובת יבשה מדי [תלוי בפצפוצי האורז], מוסיפים עוד מעט ריצ' שיהיה במרקם לא יבש, כזה שניתן לשטח. אבל לא ממש רטוב.

מכינים ציפוי:
ממיסים שוקולד עם ריצ' וקרם נוגט.
מוסיפים אגוזי לוז לקרם השוקולד ומערבבים.
יוצקים על הבסיס שבתבנית ומורחים על כל הבסיס. דואגים שהלוזים יכסו את כל אזורי העוגה ולא יתרכזו רק באזור אחד.

מקפיאים להתקשות חלקית
פורסים לקוביות קטנות, בסכין חדה ומשוננת, טבולה במים חמים

מאחסנים בהקפאה, או במקרר בקופסא אטומה
 תגובה אחרונה 
את השוקולד הזה, ראיתי על המדף בסופר בזמן שערכתי קניה.
1717451005512.png.
לא אחת כמוני, תראה ולא תיקח.
אז לקחתי. 3 יחידות. שיהיה.
עוד רגע שבועות
ובטוח אמצא מה לעשות עם זה.

ואכן,
מוכרחה לציין שאחרי שהכנתי יש מסקנות כדי שלכם יצא יותר יפה....אבל המתכון לא משתנה אז בכל זאת, ודווקא כי אני אוהבת להביא תמונות אותנטיות ולא כאלו שעברו תיקונים-עיבודים וכל מיני מהסוג הזה, בחרתי להביא את התמונה כמו שהיא.
אז מה אם היא נראית כמוכת הלם?
גם אני :)
IMG_9009_1024x682.jpg

בסוף המתכון אסביר מה לא לעשות כדי שהיא תצא יפה יותר, עם ציפוי אטום יותר וחיתוך מדוייק יותר...

אבל לפני המתכון, כבר כשלקחתי את השוקולד ההוא מהמדף ידעתי שיש מי שלא יאהב וירצה את הטעם הוונילי הרגיל והבנאלי במקצת.
בשביל אלו הכנתי את אותה עוגה, רק כולה במוס גבינה ווניל-
IMG_9004_682x1024.jpg

זהו,
עכשיו שאני בטוחה שכולם יהיו מרוצים, הנה המתכון.
המתכון הוא אותו מתכון...רק שלמוס הורוד יש תוספת יותר מהלבן.

אז נתחיל?

מתכון ל-2 תבניות אינגליש.
[המתכון כאן הוא לתבנית אחת מכל סוג, אפשר להכפיל את כמויות התוספת לבסיס המוס בדביל להכין רק טעם אחד]

מוס בסיס:
1 שמנת מתוקה 500 מ"ל
750 גרם גבינה 5%
2 פודינג וניל
100 גרם אבקת סוכר
ביסקוויט שוקולד- או אחר.
חלב להרטבת הביסקוויטים

לטעם ווניל:
200 גרם שוקולד לבן חלבי

לטעם פירות יער:
150 גרם תותים טחונים דק עם שליש כוס חלב
200 גרם שוקולד בטעם פירות יער של כרמית [לטעם פירות יער]

אם רוצים 2 תבניות של אותו טעם- מכפילים את כמות התוספת לטעם הרצוי ומוסיפים למוס הבסיס.
[אני שמתי באחד רק ווניל ובשני שכבה אחת של פירות יער ונשאר לי פירות יער ששמתי בכוסיות...]

לציפוי:
טעם ווניל- גנאש שוקולד חלב:
150 גרם שוקולד חלבי
125 מ"ל שמנת מתוקה
50 שוקולד כלשהו משובח לפיזור מעל לגנאש [אני השתמשתי בשוקולד חצי חצי- 2 שכבות חלבי ולבן]

לטעם פירות יער:
150 גרם שוקולד בטעם פירות יער
50 מ"ל שמנת מתוקה

[מהציפוי גם כמות אחת אמורה להספיק ל-2 פסים בשכבת ציפוי דקה]


הכנה:
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת. מוסיפים אבקת סוכר, גבינה ופודינג. מחלקים את מוס הבסיס ל-2
לחצי אחד מוסיפים את התוספת למוס ווניל ולחצי השני את התוספת למוס פירות יער.

מכינים 2 תבניות אינגליש. אין צורך בניר אפיה.

טובלים ביסקוויטים בחלב. לשכבה הראשונה צריך 3.5 ביסקוויטים לכל תבנית.
מסדרים אותם לאורך התבנית. לרוחב הם לא נכנסים בשכבה זו מכיוון שהתבנית צרה יותר למטה.
בתבנית אחת מורחים מוס ווניל על העוגיות בשכבה בגובה של כ-1.5 ס"מ. בתבנית שניה מוס פירות יער. מכסים בשכבת ביסקוויטים טבולים בחלב. בשכבה זו 5 ביסקוויטים לרוחב.
שוב מורחים מוס בטעם המתאים. מכסים בשכבת נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב, שוב לרוחב. 5 ביסקוויטים.
מכסים בשכבת מוס שלישית . מורחים בקו ישר. מכסים בשורה אחרונה של 2 ביסקוויטים טבולים בחלב.
מעבירים להקפאה.

לאחר הקפאה טובה. מכינים ציפוי.
ממיסים את רכיבי הציפוי המתאים לטעם, לגנאש חלק. [טעות שלי בגנאש פירות יער ששמתי יותר מדי שמנת ביחס לשוקולד וכן הוא קצת שקוף. במתכון כבר כמות מתוקנת].
מחלצים מהתבנית. אפשר לחתוך מעט את התבנית באחת הפינות בעזרת מספריים ואז המוס יוצא בקלות.
מניחים על מגש.
בעזרת כף מורחים גנאש באופן שייזל מעט לצדדים.
מחזירים להקפאה. רצוי בקופסא לרולדה. מוציאים מההקפאה ומעבירים למקרר כחצי שעה לפני ההגשה.

לשוקולד שמעל לגנאש במוס הווניל- קוצצים את השוקולד בסכין לחתיכות קטנות ולא סימטריות. מפזרים על הגנאש בעודו רטוב.


ומה עוד לא תעשו כמוני כדי שיצא לכם יפה יותר מבתמונה [בנוסף לציפוי פירות יער שכבר תקינתי כמויות במתכון]?
אל תתפתו לפרוס כשעוגת המוס קפואה מדי. אם תבדקו תראו שבתמונה של המוס פירות יער איבדתי את הסבלנות ופרסתי כשהיה קפוא קצת יותר מדי והחיתוך החלק התחתון לא משהו ....

ועוד משהו,
אפשר להכין בכוסיות.
את הביסקוויטים טוחנים ושמים כפית בתחתית כל כוסית קינוח. מעל לביסקוויטים הטחונים מוס ווניל ומעליו מוס פירות יער. מוותרים על הגנאש. מקשטים בתלתלי שוקולד פירות יער. או תלתלי שוקולד משובח מכל סוג אם מכינים רק מוס ווניל

אה, ועוד משהו,
אפשר להמיר את שוקולד פירות היער לשוקולד חלב רגיל או שוקולד פיסטוק [של כרמית] ואז אין צורך בתותים. אם מוסיפים שוקולד פיסטוק, כדאי להוסיף 1 כוס פיסטוק קצוץ דק.
עוגת קרמבו מאתר פודיק
עוגה שאי אפשר לעצור אחרי ביס אחד מניסיון

לתחתית העוגה
2 ביצים L
75 גרם כוס שמן (שליש כוס)
1 כוס סוכר חום (בנפרד 180 מ"ל)
2 כפות חלב
100 גרם קמח לבן (כחצי-שלושתרבע כוס בנפח 240 מ"ל)
4 כפות קקאו הולנדי
1 כפית אבקת אפייה
1 קמצוץ מלח
1 חפיסת שוקולד מריר איכותי קצוצה
לקרם וניל
2 שמנת מתוקה 32%-38% (סה"כ 500 גרם)
0.5 כוס חלב 120 מ"ל
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל צרפתי
1 כפית מחית וניל
1 כף אבקת סוכר
לגנאש שוקולד מלמעלה
150 מ"ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
150 גרם שוקולד מריר (חפיסה וחצי)


אופן ההכנה
1
חימום תנור וטיפול בתבנית
מחממים תנור ל-170 מעלות חום עליון תחתון משמנים תבנית 26 ומרפדים בנייר אפייה.

2
הכנת תחתית העוגה
לקערה מוסיפים את כל המצרכים שכתובים למעלה עבור תחתית העוגה: הביצים השמן הסוכר החלב הקמח הקקאו הולנדי אבקת האפייה קמצוץ המלח והשוקולד המריר הקצוץ ומערבבים היטב עד שאין גושים.

3
אפיית התחתית
מעבירים לתבנית האפייה מיישרים ואופים בתנור כ-25 דקות עד שקיסם נכנס ויוצא עם מעט פירורים לחים, מוציים ונותנים לזה להתקרר לגמרי.

4
לקרם וניל
לקערה מוסיפים את השמנת המתוקה החלב האינסטנט פודינג וניל צרפתי, מחית הוניל ואבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקרם על גבי בסיס העוגה שהתקרר ומיישרים, מעבירים למקפיא לכשעה.

5
הכנת הגנאש ושלב סופי
מכינים את גנאש השוקולד: ממיסים בשיטת בן מארי או בתוך קלחת 150 גרם שמנת מתוקה ו-150 גרם שוקולד מריר עד להמסה מוחלטת ושהתערובת חלקה ללא גושים ונותנים להצטנן מעט. מוציאים את העוגה מהמקפיא ויוצקים עליה את הגנאש, מיישרים הכל בעדינות מכסים ומעבירים למקרר לכ-3 שעות או לילה. בתיאבון

לא צילמתי כשהכנתי, אז הבאתי תמונה מהאתר שלו

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה