פגשתי את המתכון הזה
שנראה מוצלח מאוד ומגרה.
תקציר המתכון, למי שאין כח ללנקק: מכינים רביכה בסיר ומוסיפים למרכיבים די רגילים של בצק שמרים (חלבי, עם ביצים)
היא כותבת שאפשר להכין את זה גם בפרווה.
מישהי ניסתה פעם לעשות כזה דבר?
האם הלחם באמת נשאר טרי גם למחרת?
לחמניות עננים - לחמניות חלב יפניות רכות רכות כמו ענן בזכות טריק בהכנה
לחמניות עננים - לחמניות חלב יפניות שמכינים עם טריק קטן שהופך אותך לרכות ואווריריות כמו ענן וכל כך יפות וטעימות. אתם חייבים לנסות את זה.
happykitchen.co.il
תקציר המתכון, למי שאין כח ללנקק: מכינים רביכה בסיר ומוסיפים למרכיבים די רגילים של בצק שמרים (חלבי, עם ביצים)
היא כותבת שאפשר להכין את זה גם בפרווה.
מישהי ניסתה פעם לעשות כזה דבר?
האם הלחם באמת נשאר טרי גם למחרת?