מאפים מישהי עשתה פעם מתכון ללחם שמרים עם סטארטר של רביכה?

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
פגשתי את המתכון הזה
שנראה מוצלח מאוד ומגרה.

תקציר המתכון, למי שאין כח ללנקק: מכינים רביכה בסיר ומוסיפים למרכיבים די רגילים של בצק שמרים (חלבי, עם ביצים)


היא כותבת שאפשר להכין את זה גם בפרווה.
מישהי ניסתה פעם לעשות כזה דבר?
האם הלחם באמת נשאר טרי גם למחרת?
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אני הכנתי הרבה פעמים
יש את המתכון הזה -
שהוא במקור פרווה
אבל יכול להיות שהמרה לחלב צמחי עדיפה מאשר מים

אני משתמשת בטכניקה הזו גם לעוגות שמרים
וזה בהחלט נשאר הרבה יותר זמן טרי וטעים.

בלחמים בד"כ אני מיד מקפיאה בכל מקרה כי אני מכינה כמות לתקופה.
 
  • תודה
Reactions: GRN

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני הכנתי הרבה פעמים
יש את המתכון הזה -
שהוא במקור פרווה
אבל יכול להיות שהמרה לחלב צמחי עדיפה מאשר מים

אני משתמשת בטכניקה הזו גם לעוגות שמרים
וזה בהחלט נשאר הרבה יותר זמן טרי וטעים.

בלחמים בד"כ אני מיד מקפיאה בכל מקרה כי אני מכינה כמות לתקופה.
וואו תודה!
עזרת לי מאוד!
ותודה על הקישור לאתר, לא הכרתי
 
נערך לאחרונה ב:

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
ותודה על הקישור לאתר, לא הכרתי
בכיף
אתר שווה הצצה.
יש לה שם כמה מתכונים עם רביכה.
ואם מעניין אותך הנושא הזה-
פיית העוגיות גם כתבה עליו כמה פוסטים
ואת המתכון של השמרים לקחתי ממנה והתאמתי לפרווה.
 
  • תודה
Reactions: GRN

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
פגשתי את המתכון הזה
שנראה מוצלח מאוד ומגרה.

תקציר המתכון, למי שאין כח ללנקק: מכינים רביכה בסיר ומוסיפים למרכיבים די רגילים של בצק שמרים (חלבי, עם ביצים)


היא כותבת שאפשר להכין את זה גם בפרווה.
מישהי ניסתה פעם לעשות כזה דבר?
האם הלחם באמת נשאר טרי גם למחרת?
הכנתי פעם אחת את המתכון הזה.
יצא ממש טעים.
הכנתי חלבי.
 
  • תודה
Reactions: GRN

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לרביכה הזו קוראים טנגזונג
היא פחות סטארטר ויותר שיטת הכנסת נוזלים לבצק באופן מבוקר לקבלת בצק אוורירי במיוחד
לפיית העוגיות יש גם המרה לפרווה.
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
פגשתי את המתכון הזה
שנראה מוצלח מאוד ומגרה.

תקציר המתכון, למי שאין כח ללנקק: מכינים רביכה בסיר ומוסיפים למרכיבים די רגילים של בצק שמרים (חלבי, עם ביצים)


היא כותבת שאפשר להכין את זה גם בפרווה.
מישהי ניסתה פעם לעשות כזה דבר?
האם הלחם באמת נשאר טרי גם למחרת?
גם אני מקבלת ממנה מיילים מגרים...


הכנתי את זה לחג. בחלבי
יצא מעולה +++++++++++++
 
  • תודה
Reactions: GRN

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה