• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

בית חולים מיון בלינסון - מתייחסים אליכם?

ריקי שי

משתמש פעיל
הייתי לאחרונה.
היה ממש בסדר ב"ה.
אבל אולי בגלל שהגעתי בכוננות מיון, ולקחתי מראש משהו לקרוא ומים ומשהו לכרסם כשאהיה רעבה. כי מיון זה שעות ודורש סבלנות.

אופססס ;)

משתמש מקצוען
גם במיון אפשר להיות אנושיים ואפשר לא...
לא נראה שפותחת האשכול ביקשה לזרז לה דברים.
לפני כמה שנים הייתי במיון יולדות- בבית חולים אחר. אבל זה לשם הדוגמא- לבירור מסוים.
כחלק מהבדיקות שערכו לי שלחו אותי למיון כללי להערכת נוירולוג.
בגלל סיבות מסוימות הייתי עם כסא גלגלים בסיכון לנפילה ולכן את המעבר למיון הכללי עשו בעזרת סניטר באמצע הדרך הוא ראה סניטר אחר ואמר לו יאללה תוריד אותה לכללי. כמו איזה מסירת כדור.
אח"כ הגעתי למיון. היה שם עומס מטורף. אחת האחיות אמרה לסניטר לשים אותי בחוץ בהמתנה. וזהו. משם אף אחד לא התייחס אלי. ישבתי על כסא גלגלים. במצב מתקדם ממש עם אנשים חולים סביבי המון זמן. באיזה שלב נשבר לי וקמתי לאחיות ואז אחות אחת אמרה לי 'את רוצה ליפול' ואז התערבה אחות אחרת ששאלה אותי למה אני שם וכו' והיא הייתה כ"כ אנושית. היא אמרה לי אני עכשיו דואגת שיקחו אותך בחזרה ליולדות והנוירולוג יגיע לשם. אמרתי לה זה כבר סוף משמרת שלך. היא אמרה לי אז מה... אני לא הולכת הביתה עד שלא מגיעה סניטר להחזיר אותך. וככה היה. תוך 10 דק' החזירו אותי והנוירולוג הגיע ליולדות.
בלי האחות ההיא אני לא יודעת כמה זמן עוד הייתי יושבת שם.

ברכי ר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לפני שנה +
היית ממש מרוצה.

מלכי ל.

משתמש צעיר
מנסיון- בכל מיון זה תלוי מתי מגיעים,
יכול להיות מיון הכי טוב, ולפעמים יש עומס ענק,
אז הם פועלים לפי רמת הדחיפות והחולים האחרים די נזנחים בצד, ודי בצדק...
לא דומה חולה יציב שיכול לחכות כמה דקות או שעות, לחולה שכל רגע הוא קריטי,
ושאני מלווה חולים למיון אני תמיד מתפללת שהמצב יהיה טוב ושלא יצטרכו להתייחס אלינו יותר מידי ;)

לי יש רק שאלה אחת לגבי מיון- רוב הבתי חולים המחלקות נראות מאד טוב, חדשות ומטופחות, ורק המיון תמיד ישן עם אפס תנאים..
לרוב החולים אין מיטה לשכב עליה למרות שהם כאובים ועייפים, וזה יכול להיות גם לילה שלם שהם יושבים על ספסל!

ריקי שי

משתמש פעיל
לי יש רק שאלה אחת לגבי מיון- רוב הבתי חולים המחלקות נראות מאד טוב, חדשות ומטופחות, ורק המיון תמיד ישן עם אפס תנאים..
לרוב החולים אין מיטה לשכב עליה למרות שהם כאובים ועייפים, וזה יכול להיות גם לילה שלם שהם יושבים על ספסל!
בכל מיון יש שתי מחלקות- מיון מהלכים ומיון שוכבים.
למיון מהלכים שולחים את כל אלו שמצבם הרפואי לא מצריך מיטה ומיון שוכבים מיועד לאלו שמצבם הרפואי מחייב מיטה.
אני מניחה שהסיבה שיש צורך בחלוקה הזו היא כי ככל שיש פחות מיטות במיון:
א. יש יותר מקום.
ב. נשמרות יותר מיטות למי שבאמת צריך בהתראה קצרה (כי מישהו הגיע פתאום או שמצבו הידרדר ואין זמן להכין מיטה ולחטא וכו')
אגב, אפרופו מיון בילינסון- שם יש כמה כורסאות מאוד נוחות שאפשר חצי להשכיב גם במהלכים, וגם הכסאות- די נוחים.

-טל

משתמש רשום
מסכימה לגמרי!
בשיבא במיון הולכים יש ספסלים מעץ בסיומת עגולה
מעוצבים יפה לא נוחים בעליל...
באמת לא מותאם ולא מתחשב:(

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
הכי "טוב" להגיע למיון עם ניידת טיפול נמרץ במצב קריטי. ככה בטוח מתיחסים מיד.

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
הכי "טוב" להגיע למיון עם ניידת טיפול נמרץ במצב קריטי. ככה בטוח מתיחסים מיד.
ממש ככה
פעם שברתי את היד והיו לי כאבים נוראיים שאפילו לא יכולתי לחשוב על לקחת מונית למיון
הזמנו אמבולנס, אמנם שילמנו טבין ותקילין
אבל לפחות במיון חסך לי את הקבלה והיתה לי מיטה כל הזמן.
שלא כמו האחרים לידי שישבו על כסאות מתכת קשים.

אני חייב לציין את ארגון 'עזר מציון' שהיה פשוט קרש הצלה שם, הסתובבו עם שתי עגלות עמוסות בכל טוב ארץ מצרים אוכל ושתיה קר וחם עם חיוך ומילה טובה לכל אחד ואחד שמעתי ערבי אומר להם 'אין כמו היהודים'... שאפו!

תותים בלבן

משתמש מקצוען
מבחינת יחס קר לחרדים?
בילינסון ידוע כבית חולים גזעני בקטע שרוב הצוות שמאלני

מבחינת יחס קר לחרדים?
בילינסון ידוע כבית חולים גזעני בקטע שרוב הצוות שמאלני
ראיתי שם שני זקנים חילוניים פשוט בוכים אף אחד לא חושב להסתכל עליהם אחד מהם סיים טיפול ב-6 בערב ובשעה 12 עדיין לא קיבל שיחרור והוא מספר שבשבע למחרת צריך לשוב לבי''ח לדיאליזה!!!!!!:(

תותים בלבן

משתמש מקצוען
ראיתי שם שני זקנים חילוניים פשוט בוכים אף אחד לא חושב להסתכל עליהם אחד מהם סיים טיפול ב-6 בערב ובשעה 12 עדיין לא קיבל שיחרור והוא מספר שבשבע למחרת צריך לשוב לבי''ח לדיאליזה!!!!!!:(
קשוח

אין שם עם מי לדבר?

אולי מעניין אותך גם...