• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

מידע שימושי מטורף!!! אתר של קידישיק, הדס, מלאנז', פסטל בלו עם פריטים במחירים של שני דולרים

shir4

משתמש פעיל
בקיצור סתם פייק המחירים כמעט רגילים ומה שזול זה עודפים בלי מידות בכלל וגם זה אזור 30 שח אז אין ממה להתלהב בכלל

נחמי ברלינגר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
איזה מוצלח להם שיש להם אתר אחד שמאחד את כל החברות...
לנו הישראלים האתר הזה בטח פחות רלוונטי בגלל המשלוח...

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
כמה פריטים בודדים ב2 דולר, ואין כמעט מידות.
והמשלוח לישראל עולה פי כמה מכל הנחה.

פרסום דובדבן

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אולי שווה להזמין משם והמשלוחים משם לפה כולל הפער בעלות המשלוח יצאו אותו מחיר אבל יגיעו יותר מהר.
משלוח שהזמנתי שבוע וחצי לפני פסח (לחג כמובן) לא יצא אלי בכלל עדיין עד היום ועוד יש להם תירוצים שהיה באנר באתר שאומר את זה (כשאני הזמנתי בוודאות לא היה)

נערך לאחרונה ב:

Shosh M

משתמש חדש
אולי שווה להזמין משם והמשלוחים משם לפה כולל הפער בעלות המשלוח יצאו אותו מחיר אבל יגיעו יותר מהר.
משלוח שהזמנתי שבוע וחצי לפני פסח (לחג כמובן) לא יצא אלי בכלל עדיין עד היום ועוד יש להם תירוצים שהיה באנר באתר שאומר את זה (כשאני הזמנתי בוודאות לא היה)
קרה לי אותו דבר בדיוק.
הזמנתי בראשון לאפריל ולא היה שום באנר!!
אני מנסה להשיג אותם ולא מצליחה.

shishi

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לקידישיק סניף בחו''ל?
או שהם שלוחים לחו''ל מהארץ?

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
תסתכלי טוב על המחירים, אין כמעט הבדל מהמחירים בארץ, ולפעמים זה אפילו יקר יותר.
ועל זה תצטרכי להוסיף את מחיר המשלוח.
יש שם כמה פריטי אאוטלט בודדים זולים מאוד, אבל כמעט אין בהם מידות.

מירוני

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
קרה לי אותו דבר בדיוק.
הזמנתי בראשון לאפריל ולא היה שום באנר!!
אני מנסה להשיג אותם ולא מצליחה.
גם לי אותו דבר בדיוק.
הזמנתי הזמנה גדולה מהאתר, לא קיבלתי לפסח ולא ראיתי שום הודעה בענין המשלוחים שלא יגיעו לחג.
ועדיין לא קיבלתי שום הודעה מהם לגבי המשלוח.
מבאס שזה השירות שלהם...

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה