הקישור
kidichicusa.com
Winter 2025 Girls – Kidichic

נו, מה חשבת? שזה יהיה מהקולקציה החדשה?בקולקציה עכשיו המחירים לא זולים
בעודפים יש קצת זול ממש בלי מידות
קרה לי אותו דבר בדיוק.אולי שווה להזמין משם והמשלוחים משם לפה כולל הפער בעלות המשלוח יצאו אותו מחיר אבל יגיעו יותר מהר.
משלוח שהזמנתי שבוע וחצי לפני פסח (לחג כמובן) לא יצא אלי בכלל עדיין עד היום ועוד יש להם תירוצים שהיה באנר באתר שאומר את זה (כשאני הזמנתי בוודאות לא היה)
תסתכלי טוב על המחירים, אין כמעט הבדל מהמחירים בארץ, ולפעמים זה אפילו יקר יותר.אולי שווה להזמין משם והמשלוחים משם לפה כולל הפער בעלות המשלוח יצאו אותו מחיר אבל יגיעו יותר מהר.
משלוח שהזמנתי שבוע וחצי לפני פסח (לחג כמובן) לא יצא אלי בכלל עדיין עד היום ועוד יש להם תירוצים שהיה באנר באתר שאומר את זה (כשאני הזמנתי בוודאות לא היה)
ישיש לקידישיק סניף בחו''ל?
או שהם שלוחים לחו''ל מהארץ?
גם לי אותו דבר בדיוק.קרה לי אותו דבר בדיוק.
הזמנתי בראשון לאפריל ולא היה שום באנר!!
אני מנסה להשיג אותם ולא מצליחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: