שלום אשמח לשמוע אם יש למשהיא ניסיון עם מטבחים מוסדיים עם אישור ממשרד הבריאות
יש לי פרויקט של מטבח מוסדי שמגיעים אליו ארוחות מוכנות וחמות וצריך רק לחלק אותם לתלמידים דורשים מטבח מחמם וראיתי באחת האתרים שיש גם מושג של מטבח חלוקה ניסיתי לחפש עוד קצת ולא מצאתי, ואם אני עושה מטבח חלוקה זה חוסך להם גם הוצאות וגם שטח, וגם מניסיון שלהם התלמידים בכלל אוכלים בכיתות, אבל הם חייבים לעשות את זה בגלל התקן,
אם משהיא יודעת קצת חומר על העניין או יש לה ניסיון אשמח מאוד לתגובות זה מאוד מאוד יעזור לי
תודה רבה
יש לי פרויקט של מטבח מוסדי שמגיעים אליו ארוחות מוכנות וחמות וצריך רק לחלק אותם לתלמידים דורשים מטבח מחמם וראיתי באחת האתרים שיש גם מושג של מטבח חלוקה ניסיתי לחפש עוד קצת ולא מצאתי, ואם אני עושה מטבח חלוקה זה חוסך להם גם הוצאות וגם שטח, וגם מניסיון שלהם התלמידים בכלל אוכלים בכיתות, אבל הם חייבים לעשות את זה בגלל התקן,
אם משהיא יודעת קצת חומר על העניין או יש לה ניסיון אשמח מאוד לתגובות זה מאוד מאוד יעזור לי
תודה רבה