נכתב ע"י בת יהודה;1989193:1 ביצה
כוס שמן
לשים בכלי של בלנדר יד את הביצה, להוסיף את השמן באיטיות תוך כדי הפעלת הבלנדר, וכך ליצור מיונז.
לאחר שמתהווה מיונז סמיך, להוסיף קופסת זיתים ולהמשיך לטחון. ככל ששתתחני יותר, הזיתים יהיו קטנים יותר. אפשר לטחון רק קצת ואז יש חתיכות גדולות יותר של זיתים.
טוב במקרר לכשבועיים, שלוש.
בהצלחה!
סליחה שאני מקפיצה...נכתב ע"י קרמבו;1989165:סלט זיתים מושלם
1 קופסאת זיתים ירוקים, מגולענים
3-4 שיני שום
1/2-1 פלפל ירוק חריף
5-6 כפות מיונז
לשים את כל החומרים במג׳ימיקס ולטחון.
יוצא בצבע ירוק בהיר.
נכתב ע"י פלאפון;1998504:סליחה שאני מקפיצה...
קרמבו, אפשר לוותר על הפלפל ........??.???
תודהה!
לא אני דווקא כן התכוונתי עם שום.. אבל לא בא לי פלפל..נכתב ע"י yochi000;1998534:בטח.
׳טפנד זיתים׳, לזה כוונת המשוררת.
עושים את זה עם זיתים ומיונז בלבד. אין צורך אפילו בשום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טו
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם: