מחפשת מתכון לקוביות חזה עוף

dasi a

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
קל, פשוט, וטעים. עדיף בלי ירקות (תפו"א אפשרי)
 

תלתלי

משתמש פעיל
להשרות לכמה שעות עם קטשופ ורוטב צילי מתוק
או יין אדום קטשופ ודבש
יוצא מעדן
גם בתנור וגם במחבט טפלון
בלי טיפת שמן
רק פחות מרבע כוס מים
הרתחה והורדה לאש נמוכה לחצי שעה בישול איטי
בתאבון
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
פשוט וטעים:
לטגן בצל
להכניס קוביות חזה עוף ו"להקפיץ" עד שהקוביות נעשות לבנות
לתבל איך שמתאים לך
להנמיך את האש ולבשל בערך חצי שעה.
 

dasi a

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
תודה, אשמח לעוד.
 

efrat1

משתמש סופר מקצוען
לטגן בצל
להוסיף קופסת שימורי פטריות
להוסיף את העוף+תבלינים ולאדות...
 

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
להשחים בצל.
להוסיף: פלפל, גזר, עגבניה, כרוב, קישוא את חתיכות החזה וטיפונת מים.
לתבל ברסק וגריל עוף.

מעדן!
מכינה את זה כמעט כל שבת.
משחקת עם הירקות. לפעמים מוסיפה פטריות, משמיטה גמבה, מדלגת על קישוא ושמה במקום תירס. בקיצור- איזה ירק שיש.

בימות השבוע כשאני ממהרת ורוצה להכין הכל בסיר אחד, אני מוסיפה מים רותחים,
מוסיפה אורז או פסטה, מלח, ויש לי ארוחה מוכנה.
פסטה על מצע ירקות בתוספת חתיכות חזה.
 

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
מטגנת הרבה בצל קצוץ
כשמשחים, מוסיפה תבלין גריל/שוארמה, פפריקה מתוקה
מערבבת היטב עם הבצל
מוסיפה את נתחי העוף
מערבבת היטב
מעבירה ללהבה בינונית נמוכה
מערבבת מידי פעם.
מדובר בבישול קצר.
לא לבשל יותר מידי כדי לא לייבש את חזה העוף.
מוכן כאשר נועצים מללג והעוף מתפרק.
 

רבקי100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
לפרוס את חזה העוף לרצועות, לטבול בקמח (אני טובלת בפירורי לחם).
לסדר בתבנית בצפיפות.
להניח מעל פרוסות תפו"א לא דקות מדי.
להכין משרה:
שליש כוס שמן
שליש כוס מים
מלח
פלפל שחור
פפריקה
דבש
אני שמה ככל העולה על רוחי...
לערבב ולשפוך מעל.
לאפות בחום גבוה.
ארוחה שלמה אפילו בלי סיר! טעיםםםם...
 

dasi a

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י רבקי100;1603998:
לפרוס את חזה העוף לרצועות, לטבול בקמח (אני טובלת בפירורי לחם).
לסדר בתבנית בצפיפות.
להניח מעל פרוסות תפו"א לא דקות מדי.
להכין משרה:
שליש כוס שמן
שליש כוס מים
מלח
פלפל שחור
פפריקה
דבש
אני שמה ככל העולה על רוחי...
לערבב ולשפוך מעל.
לאפות בחום גבוה.
ארוחה שלמה אפילו בלי סיר! טעיםםםם...
תודה, יכול ללכת גם עם קוביות חזה? כי זה כבר חתוך לי לקוביות...
כמה זמן לאפות?
מה עוד את שמה מהעולה על רוחך?
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
"שווארמה" (הילדים שלי קוראים לזה פלאפל בשרי)
בתוך שקית: פפריקה, שום כתוש, אבקת מרק, שמן (אפשר גם כמון, גריל עוף)
מכניסה את קוביות העוף, מחממת שמן במחבת ומטגנת.
הגשה: פיתה, ממרח חומוס, סלט, קוביות עוף מטוגנות, צ'יפס, חמוצים, טחינה.

אצלנו משוגעים על זה. בד"כ ארוחת צהרים בר"ח (שאז בעלי מקפיד ליטול ידים בארוחה),
או לחילופין כשאני צריכה להכין משהו מהיר... (העוף אפילו לא צריך להפשיר לגמרי)

בתאבון
חני
 

כוכב

משתמש פעיל
UX UI
D I G I T A L
ארוחת צהריים ב2 דקות הכנה

לערבב קוביות חזה עם תבלינים ושמן זית, להוסיף פרורי לחם או שומשום (מי שרגיש)
להניח בתבנית, 20 דקות בתנור- יוצא מעדן...
אפשר להגיש עם אורז, פסטה...
 

מללי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בסיר קטן לחמם מעט שמן להוסיף את החזה ולבשל עד שילבין (7 דק' בערך)
להוסיף דבש, סירופ מיפל , רוטב צילי ותבלינים פפריקה מתוקה ומה שמתחשק
לבשל על אש נמוכה עוד 10 דק' יוצא טעים!!! עם הרבה רוטב
 

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
להשרות את החזה במירנדה של תבלינים ביחד עם רוטב סויה ולטגן.

יוצא מאאאד טעים!!!
 

שולחנית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
להכין בקערה קטנה קטשופ, מיונז, חרדל וקצת מלח. לערבב טוב ולהוסיף גם שמן. להכניס את הקוביות לתערובת ולערבב טוב. כדאי להשרות בפנים כך סופג יותר את הטעם.
בתבנית ח"פ לשים קוביות קטנות של בצל וקוביות קטנטנות של תפו"א ( שיתרכך מהר וטוב).
ואז לשפוך מעל זה את הקוביות עם התערובת ולערבב טוב את הכל שיתמרח מכל הכוונים.
לשים בתנור לשעה בערך עד שמוכן ומתייבש קצת מלמעלה. (במקור זה מיועד לשיפודים)
מעדן מיוחד!!!
 

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא קראתי את כל המתכונים שכתבו לך אבל יש לי כמה מתכונים נחמדים:
לטגן המון בצל,
להוסיף פטריות (עדיף טריות)
להמשיך לטגן
להוסיף את קוביות חזה עוף.
לתבל: פ.שחור, מלח, פפריקה
ולבשל
אם יש צורך אפשר להוסיף מעט מים.
הולך מעולה עם אורז לבן / פירה

מאד טעים!!!!!


ארוחה בסיר אחד:
לטגן בצל
להוסיף קוביות קטנות של עגבניה+ גמבה (אם זה בגדר ירקות אז ממש לא חייב, זה יוצא מעולה גם בלי)
להוסיף קוביות תפו"א עם מעט מים
ולתת להם להתבשל.
כשהם מבושלים כמעט לגמר, להוסיף את קוביות החזה עוף, לתבל: פ.שחור, פפריקה, מלח, מעט א. מרק)
ולתת לזה להתבשל.
מעולה!!!!
 

קורס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא היה לי כח לקרוא הכל... סליחה.

אני עושה את זה המון, וגם הקטנים 'משוגעים' על זה:
לטגן בצל - טיגון טוב,
להוסיף קוביות חזה עוף שהיו מושרות ברוטב צ'ילי מתוק, קצת פפריקה, קצת מלח וסוכר
לבשל על אש נמוכה כ-20 דקות עד חצי שעה. (להיות עירניים שלא מתייבש).

אני מגישה את זה על פירה או אורז לבן. בתאבון.
 

bekki

משתמש מקצוען
להשרות קוביות בשר ב:
מעט רוטב סויה
דבש
פלפל גרוס
חרדל
אבקת שום
מלח.
חצי שעה
לכתוש שן שום להשחים במחבת [ללא שמן]
להוסיף פירורי לחם פפריקה מלח
לערבב היטב עד שמזהיב מעט
להניח בתבנית אפיה את חזות העוף ,לכסות את הכל עם הפירורים המתובלים.לכסות בנייר כסף
ולאפות למשך חצי שעה.
לשחרר נייר כסף ולהשחים עוד כשלוש ד'
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  44  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה