מחפשת מילוי מוצלח לשמרים

אסתי אחת

משתמש מקצוען
מחפשת מילוי מוצלח עסיסי שוקולדי שלא בורח מהבצק וללא מרגרינה
אנא כתבו באיזה סוג כוס מדובר
תודה
 

ספר קריאה

משתמש פעיל
מלית שמבשלים בסיר:
200 גרם שוקולד מריר
6 כפות קקאו
12 כפות סוכר
2\1 כוס מים
2\1 כוס שמן
לקילו בצק אני מכפלה פי אחד וחצי....
מלית מוצלחת מאד וטעימה(היא נוזלית יותר ולכן מתאימה בעיקר לפסים יותר מרוגלעך...)
הכמויות בכוסות חד פעמי
 

בבושקה...

משתמש פעיל
מילוי קל ומשגע..
כוס ושליש סוכר
כוס ושליש קקאו
כוס ושליש שוקולית
כף קינמון -
שמן לפי הצורך - אם תשימי הרבה יצא לך מיימי ויגלוש מהבצק . לכן שימי חצי כוס ואז תערבבי טוב
ותוסיפי איך שניראה לך
(כוס של 240 מ"ל , הכמות היא לקילו בצק 4 פסי שמרים )
 

דבורי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
מלית מווושלמת!!!
להמיס בסיר:
150 גר שוקולד מריר
1.5 חבילות ריץ'
לאחמ"כ להוסיף לסיר:
3 כוסות קקאו
3 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
להמיס הכל יחד, למרוח על הבצק, לאפות ולהתלקק...
בתאבון!
 

רבקי גוטהולד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מלית מעולה ממש, ודקה הכנה!
מספיק לקילו של שמרים (5 פסים)
1 כוס קקאו

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מים

11/2 כוס סוכר חום דמררה

מעט רום - לבחירה

2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל


לערבב בקערה ולמרוח.
 

מבקשת מידע

משתמש מקצוען
מורחת שמן בנדיבות
מוסיפה אבקת שוקו.

טעים ופשוט.
מצטרפת, יצא לי הכי טעם מכל מה שניסיתי, וגם הכי קל,
בזמן האחרון אני מפזרת גם שוקוציפס מעל, מאד מוסיף.

בנוגע למילוי שגולש,
כאן עוזרת דוקא צורת המילוי והתבנית,
לי יצא מוצלח כך:
לחתוך את הבצק לריבוע, למלא אותו, לקפל ל2, למלא שוב ולגלגל לרולדה,
לחתוך את הרולדה באמצע ל2, ללפף אחד על השני (כמו בורג)
ולאפות בתבנית אינגליש קייק
 

Saryh

משתמש רשום
מלית מווושלמת!!!
להמיס בסיר:
150 גר שוקולד מריר
1.5 חבילות ריץ'
לאחמ"כ להוסיף לסיר:
3 כוסות קקאו
3 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
להמיס הכל יחד, למרוח על הבצק, לאפות ולהתלקק...
בתאבון!
להוסיף ביצה באפיה זה יוצה מושלם
 

חמחם

משתמש מקצוען
מצטרפת, יצא לי הכי טעם מכל מה שניסיתי, וגם הכי קל,
בזמן האחרון אני מפזרת גם שוקוציפס מעל, מאד מוסיף.

בנוגע למילוי שגולש,
כאן עוזרת דוקא צורת המילוי והתבנית,
לי יצא מוצלח כך:
לחתוך את הבצק לריבוע, למלא אותו, לקפל ל2, למלא שוב ולגלגל לרולדה,
לחתוך את הרולדה באמצע ל2, ללפף אחד על השני (כמו בורג)
ולאפות בתבנית אינגליש קייק
ראיתי פטנט , נראה לי של אביגיל מייזליק
להקיפא איזה חצי שעה אחרי שממלאים ומגלגלים לרולדה
ורק אח"כ לחתוך וללפף
אצלי היה הבדל רציני וכמעט שלא נשפך!

מילוי - סוכר, קקאו(כחצי מכמות הסוכר), ואבקת סוכר,
שמן כמו שכתבו למעלה - להתחיל בחצי כוס ולראות כמה צריך להוסיף

בתאבון
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
יש לי מילוי מעולה
לא ברוח וטעיםםםם!
(ראיתי אותו כאן בפרוג ושיניתי טיפה)

1 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג
1/2 כוס מים רותחים
1 ביצה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קמח מצה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה