עברו כבר השנתיים וחצי האלו..."לזוכי מחיר למשתכן, עד שנתיים וחצי שעדיין אין עידכונים מהפרויקט נא לא להטריד, זה עדיין לא חריג"
מדבר על שוק חופשי מידיעה?עכשיו נשארו שם רק דירות של חמש חדרים במחיר שתי מליון, כמה שווה כזה דירה בחופשי?
עברו עכשיו והנה קראו לכנס זוכיםעברו כבר השנתיים וחצי האלו...
המידע הזה לא מדויקעברו עכשיו והנה קראו לכנס זוכים
אז מה הלחץ ?
בהגרלה מס' 963 יש כעת בחירת דירות
אנחנו היינו בראשוןבהגרלה מס' 963 יש כעת בחירת דירות
ומכאן קריאה לכל הזוכים
אשמח לדעת אם אתם מגיעים היום (ג').
וכמה מהזוכים הוזמנו להיום?
תודה
בהגרלה 962 יש עכשיו גם בחירת דירות
בהגרלה מס' 963 יש כעת בחירת דירות
ומכאן קריאה לכל הזוכים
אשמח לדעת אם אתם מגיעים היום (ג').
וכמה מהזוכים הוזמנו להיום?
תודה
אנחנו היינו בראשון
נשארו רק חמישה חדרים במליון שמונה מאוד פלוס מינוס. זה שווה מאוד השאלה אם יש לכם הון עצמיהאם ידוע לכם איזה סוג דירות נשארו ?
כי אמרו לי שנשארו רק הדירות הגדולות במחירים גבוהים. השאלה אם זה עדיין משתלם לרכוש אותם.
מה הקישור של האתר של הפרויקט?נשארו רק חמישה חדרים במליון שמונה מאוד פלוס מינוס. זה שווה מאוד השאלה אם יש לכם הון עצמי
מה הקישור של האתר של הפרויקט?
הדירות שנשארו הם לזוכים בהגלה הבאים בתור, @ירמי וולדמן ידוע לך על דירות בשוק חופשי שם?נשארו רק חמישה חדרים במליון שמונה מאוד פלוס מינוס. זה שווה מאוד השאלה אם יש לכם הון עצמי
לא מכיר השוק חופשיהדירות שנשארו הם לזוכים בהגלה הבאים בתור, @ירמי וולדמן ידוע לך על דירות בשוק חופשי שם?
היה 1 או 2 וזהו, בגדול יש שם 4 או 5 חדריםלא מכיר השוק חופשי
אני שואל אם היה בכלל דירות של 3 חדרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: