דגים מה עושים עם רולדה קנויה וויטפיש?

שושני1

משתמש צעיר
קיבלתי רולדת וויט פיש ואף פעם לא יצא לי להכין כזה.
מה עושים עם זה?
מה המתכון הקלאסי?
המון תודה!
אשמח למתכון מדוייק...
 

פ. הלר

משתמש פעיל
אני עושה כך:
מרתיחה מים בסיר ומוסיפה -
בצל
2 שיני שום
גזר
כף מלח
סוכר (אני שמה ממתיק נוזלי - 2 כוסיות).
פלפל שחור
אני נותנת לזה להתבשל בערך 20 דקות ואז מוסיפה את הרולדה.
מבשלת שעתיים וחצי על אש בינונית.
להגיש קר.
 

7126

משתמש פעיל
ג"א מבשלת כמו המתכון הנ"ל רק בלי שום, פחות מתחברת לשום בדגים מבושלים.
אם תרצי להשביח בטעם של דגים שימי עור/עצמות של קרפיון במים.
 

פייגי גפנר

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אצלינו פורסים לפרוסות ומטגנים....(אני אופה בתנור עם פחות שמן)
מכינים רוטב שום מהמהם שמכיל כמובן רביכת של קמח להסמכה
מחממים את זה יחד
ולא צריך סלטים כי יש מספיק רוטב לחלות
 

נחמה רובין

ביצועיסטית בנשמה.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אם בא לך רעיון לא לשבת
אמא שלי מכינה לצ'ו מבצל פלפל וקישואים, מתובל ברסק עגבניות מלח פלפל שחרו קצת סוכר
וכשהירקות מבושלים חלקים היא מוסיפה את הקלופס ומבשלת עוד כשעה
טעים מאד....
 

L_M

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
שמים את הרולדה קפוא/מופשר בתבנית אינגליש קייק
שופכים מעל ומתחת מטבוחה קנויה / ביתית
מכסים בנייר כסף ואופים על 180 כ20-30 דקות
 

בינה מלכותית

משתמש מקצוען
אני מבשלת ככה
מרתיחה מים בסיר מוסיפה בצל
אחרי רתיחה מוסיפה את הקלפוס,
בהמשך מוסיפה קצת סוכר ודבש,
אוהבת לבשל ארוך יוצא מעדן(רק להזהר שישאר כל הזמן מים)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה