דרוש מתכון מה עושים עם כמות מטורפת של קרקרים?

חשמל

אמנות העימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
בבית הכנסת לישיבת בין הזמנים עכשיו
כי אחר כך גם הם עושים פינוי
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כזה רעיון חיפשתי :)
יש מתכון?
לי אין מתכון מסודר ממש.
בגדול על כל כמות של קרקרים מוסיפים חמאה או שמן במשקל של כמחצית מכמות הקרקרים.
לדוגמא: על 200 גר' קרקרים כ-100-120 גר' חמאה.
טוחנים לפירורים דקים , מערבבים עם שמן/חמאה/מרגרינה/שמן קוקוס עד לקבלת מרקם של חול רטוב ושוטחים על התבנית. מעבירים למקפיא לייצוב לרבע שעה בערך ואז יוצקים את המלית.
אם זו קלתית עגולה כמו פאי אופים עם המלית, אם זה בסיס שטוח לפשטידה הייתי אופה אותו בנפרד כ-10 דקות.
אפשר להוסיף לתערובת גם חלבון ביצה שיעזור להדביק אותה.
 

בינה

משתמש מקצוען
לי אין מתכון מסודר ממש.
בגדול על כל כמות של קרקרים מוסיפים חמאה או שמן במשקל של כמחצית מכמות הקרקרים.
לדוגמא: על 200 גר' קרקרים כ-100-120 גר' חמאה.
טוחנים לפירורים דקים , מערבבים עם שמן/חמאה/מרגרינה/שמן קוקוס עד לקבלת מרקם של חול רטוב ושוטחים על התבנית. מעבירים למקפיא לייצוב לרבע שעה בערך ואז יוצקים את המלית.
אם זו קלתית עגולה כמו פאי אופים עם המלית, אם זה בסיס שטוח לפשטידה הייתי אופה אותו בנפרד כ-10 דקות.
אפשר להוסיף לתערובת גם חלבון ביצה שיעזור להדביק אותה.

כל פשטידה שהיא מתאים לשים מעל?
 

בלומי קליין

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
איזה סוג קרקרים?
אם זה התפוחים האלה אז יש מתכון לחטיף מתוק וטעיםםם
לא זוכרת לגמרי את המתכון
אבל הרעיון הוא ששוטחים את הקרקרים, שופכים מעל תערובת של מרגרינה, דש, שוקולד
אופים קצת ואז שוברים את הקרקרים- מעדן משמין(:
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איזה סוג קרקרים?
אם זה התפוחים האלה אז יש מתכון לחטיף מתוק וטעיםםם
לא זוכרת לגמרי את המתכון
אבל הרעיון הוא ששוטחים את הקרקרים, שופכים מעל תערובת של מרגרינה, דש, שוקולד
אופים קצת ואז שוברים את הקרקרים- מעדן משמין(:
מתכון של מאיה מרום מבצק אלים.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שמנה לב לא להעתיק מתכון בשלמותו כולל תמונות מאתרים.
זה חושף את האתר לבעיה של הפרת זכויות יוצרים.
אם זה בלוג אוכל כשר אפשר לתת קישור. אם זה אתר בעייתי אין לתת קישור.
 

בינה

משתמש מקצוען
איזה סוג קרקרים?
אם זה התפוחים האלה אז יש מתכון לחטיף מתוק וטעיםםם
לא זוכרת לגמרי את המתכון
אבל הרעיון הוא ששוטחים את הקרקרים, שופכים מעל תערובת של מרגרינה, דש, שוקולד
אופים קצת ואז שוברים את הקרקרים- מעדן משמין(:

קרקרים פשוטים.
 

המאורות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
שמנה לב לא להעתיק מתכון בשלמותו כולל תמונות מאתרים.
זה חושף את האתר לבעיה של הפרת זכויות יוצרים.
אם זה בלוג אוכל כשר אפשר לתת קישור. אם זה אתר בעייתי אין לתת קישור.
מה הכללים בזה לגבי העתקה של תוכן מתכונים וכדומה - לגבי זכויות יוצרים?
 

piku

משתמש צעיר
הנדסת תוכנה
אם את אוהבת שילוב של מתוק-מלוח את יכולה לנסות להכין שניצלים מצופים בפירורי קרקר גרוס.
הכניסי לאפיה קצרה בתנור עד הזהבה (שהעוף לא יתייבש) וכשיוצא מהתנור תזלפי דבש (אני שמה בשקית אוכל שתי כפות דבש, קושרת ומכניסה לכלי עם מים רותחים, כשהשניצלים יוצאים מהתנור מחוררת עם קיסם ומקשקשת דבש).

א. לפעמים אני מצפה את החזה עוף רק במעט שמן וקרקרים.
ב. אוהבת להוסיף שומשום או להשתמש בקרקרים עם שומשום.
ג. מתפורר מאוד אבל שווה.

טעים טרי, חימום נוסף מיבש את העוף.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  21  פעמים

לוח מודעות

למעלה