חגים מה עושים עם זה ?

ארות

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עושים לביבות:
מרסקים גס את הקרע,
מוסיפים בצל מטוגן
ביצה
פרורי לחם
מלח ופלפל
ומטגנים ללביבות.
יוצא מאד טעים בלי שום טעם לוואי.
 
אני גם ממליצה על לביבות קרא: טחנתי בצל קרא ללא הגרעינים, לחם שרוי במים וסחוט תבלינים קצת אבקת מרק עוף מלח פלפל וקמצוץ סוכר. טגנתי ללביבות ויצא מצוין.
 

רוגעל'ה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
בדקתי ואנחנו אכן נוהגים לא לאכול סימנים מלוחים
זה לא אומר שלא מוסיפים קורט מלח כשצריך כמו שלא נמנעים משימוש בלימון כשצריך למרות שלא אוכלים חמוץ..
מענין.
אז איך אתה מכין את הסילקא והכרתי? גם מתוק?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה