ניהול מה לקנות? איזה מיקסר הכי מומלץ? איך משתמשים במכשיר הזה? כל אלו וכל השאלות מן הדומים לאלו-----כאן!!!

ביי ושלום:)

משתמש רשום
הייתי שמחה לשמוע אם יש למישהו מידע או ניסיון עם מיקסר כזה - חברת המילטון.
 

קבצים מצורפים

  • צילום מסך 2024-02-08 085103.png
    צילום מסך 2024-02-08 085103.png
    KB 447.9 · צפיות: 25

אליהוא

משתמש חדש
מישהו מכיר את הסדרה של קנווד kvl או דגמים ספציפיים שלה?????
אשמח לדעת אם אתם מרוצים מהם...
 

שירה:)

משתמש מקצוען
מתעניינת בשביל בעלת עסק בתחום המזון-
אשמח למידע על המיקסר המקצועי של דבו ANKARSRUM 6230, עבור לישה של כמה קילו בצק בתדירות גבוהה(לפחות 2.5 קילו ל פעם).
וגם, איך ההקצפה שלו ?
הלישה נראית מושלמת, אבל ההקצפה נראית פחות נוחה, אשמח לשמוע מהנסיון שלכם...
1707426669366.png
 

1661

משתמש פעיל
@ציפורנית
@nikit
@תהילה ישכיל
וכל מיש שיש לה דאבו אנקרסרום.
קניתי לפני שבוע וניסיתי כמה פעמים ואף פעם לא מגיעה לבצק טוב כמו שהייתי מגיעה אליו עם הבוש.
ניסיתי עם הוו לישה ועם הרולר ולשתי 10 ו20 דקות ולא הגעתי לבצק רך ונמתח כמו שהייתי מגיעה בבוש.
שמתי כמו ההוראות דבר ראשון את הנוזלים ואז את הקמח וזה נראה כאילו הבצק סתם מסתובב סביב עצמו.
אשמח מאוד להוראות ולמתכון לבצק חלה שאתן מכינות במיקסר הזה.
ואשמח לדעת האם אתן מגיעות לבצק רך ונמתח. בבוש כשהייתי מותחת את הבצק הוא לא היה נקרע והייתי יכולה להגיע לבצק כמעט שקוף (מה שנקרא window pane) ועם המיקסר הזה זה לא הולך.
 

שחרית

משתמש פעיל
ליבי ליבי, באמת מתסכל. השקעת המון כסף במיקסר טוב שכולם היללו, וכעת התוצאות מאכזבות...

לגופו של ענין:
אני משתמשת כבר כמה שנים, ובלי עין הרע יוצא מעולה.
המתכון רגיל למדי:
קילו קמח לחלות
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
ביצה
כף מלח
חצי כוס שמן
2 כוסות מים פושרים


מאז ההדרכה שלהם, אכן התחלתי לשים קודם את הנוזלים. אני שמה קודם למספר דקות את החלק של ה"מרית" עד שכל הבצק די אסוף, ורק אז מוסיפה ל"מרית" את וו הלישה.
שימי לב, לא כמו שהם אומרים לך: לכי לעיסוקייך, תני למיקסר לעבוד, תחזרי כשיהיה מוכן. אז ממש לא.
יש חלק לבן שאיתו את אמורה לעזור לבצק מלמעלה כל התהליך! או כמו שמישהי הגדירה : במקום שהוא יעבוד בשבילי, אני עובדת בשבילו...
לא לנטוש באמצע. אני מנצלת לומר תהילים ותפילות, כי צריך כמה דקות טובות.
בהצלחה, מקווה שעזרתי
 

אילה ג

משתמש פעיל
לא קראתי את כל התגובות-אולי כבר דנו בזה
אבל יש לי שאלה שאשמח למענה:
יש לי מיקסר של בוש שהמחסה שינה צורה ולא מתחבר לא ברור איך אולי מחום..
יש אפשרות להשיג חלקים?
לכי רק לברגידה מירושלים, הוא טכנאי ותיק ויש לו גם חלקים של דגמים ישנים. הוא באיזור הדוידקה.
 

Revi-רוי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ליבי ליבי, באמת מתסכל. השקעת המון כסף במיקסר טוב שכולם היללו, וכעת התוצאות מאכזבות...

לגופו של ענין:
אני משתמשת כבר כמה שנים, ובלי עין הרע יוצא מעולה.
המתכון רגיל למדי:
קילו קמח לחלות
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
ביצה
כף מלח
חצי כוס שמן
2 כוסות מים פושרים


מאז ההדרכה שלהם, אכן התחלתי לשים קודם את הנוזלים. אני שמה קודם למספר דקות את החלק של ה"מרית" עד שכל הבצק די אסוף, ורק אז מוסיפה ל"מרית" את וו הלישה.
שימי לב, לא כמו שהם אומרים לך: לכי לעיסוקייך, תני למיקסר לעבוד, תחזרי כשיהיה מוכן. אז ממש לא.
יש חלק לבן שאיתו את אמורה לעזור לבצק מלמעלה כל התהליך! או כמו שמישהי הגדירה : במקום שהוא יעבוד בשבילי, אני עובדת בשבילו...
לא לנטוש באמצע. אני מנצלת לומר תהילים ותפילות, כי צריך כמה דקות טובות.
בהצלחה, מקווה שעזרתי
אני בהתחלה פשוט רציתי להרביץ לאחותי ששיכנעה אותי לקנות, לא הבנתי מה ההתלהבות ממכשיר כ"כ יקר?!!
אבל אחרי שהיא קיבלה הדרכה עד הבית (בהתחלה הם היו נותנים) אז היא באה והסבירה לי לשים קודם נוזלים וכו
ואני ממש מרוצה
ממש!!
גם עוגות והקצפות
 

Revi-רוי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
שימי לב, לא כמו שהם אומרים לך: לכי לעיסוקייך, תני למיקסר לעבוד, תחזרי כשיהיה מוכן. אז ממש לא.

ב2 קילו אני באמת שמה ומתעסקת בדברים אחרים במטבח וזה עובד לבד ויוצא מעולה

מתכון ששנים אני עושה ומותאם ל"דאבו":
בסדר הזה:
6 כוסות (מדידה) מים פושרים
1 כוס שמן
2 כפות מלח
שופכת קילו קמח
7 כפות סוכר
3 כפות שמרים יבשים
שופכת עוד קילו קמח

שותה קפה ונותנת לו לעבוד קצת , הוא צריך ,שילמנו הרבה !!
הבצק מתאסף נהדר
שמה את המכסה המיועד להתפחה
אחרי ההתפחה הבצק קצת דביק לעבודה , אז מקמחת משטח ויוצרת יצירות מבצק
 

Revi-רוי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
משפר אפיה מוסיפים לבצק שמרים,
לא חובה אך הוא משפר את הבצק.
אין לו תחליף.
קצת מאוחר מדי חחחח
אבל לידע כללי
אחותי מכינה בצקים מעולים במקום משפר אפיה היא מוסיפה אבקת אפיה
ויש לה עננים במקום לחמניות
מצרפת סרטון שלה
 

1661

משתמש פעיל
ליבי ליבי, באמת מתסכל. השקעת המון כסף במיקסר טוב שכולם היללו, וכעת התוצאות מאכזבות...

לגופו של ענין:
אני משתמשת כבר כמה שנים, ובלי עין הרע יוצא מעולה.
המתכון רגיל למדי:
קילו קמח לחלות
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
ביצה
כף מלח
חצי כוס שמן
2 כוסות מים פושרים


מאז ההדרכה שלהם, אכן התחלתי לשים קודם את הנוזלים. אני שמה קודם למספר דקות את החלק של ה"מרית" עד שכל הבצק די אסוף, ורק אז מוסיפה ל"מרית" את וו הלישה.
שימי לב, לא כמו שהם אומרים לך: לכי לעיסוקייך, תני למיקסר לעבוד, תחזרי כשיהיה מוכן. אז ממש לא.
יש חלק לבן שאיתו את אמורה לעזור לבצק מלמעלה כל התהליך! או כמו שמישהי הגדירה : במקום שהוא יעבוד בשבילי, אני עובדת בשבילו...
לא לנטוש באמצע. אני מנצלת לומר תהילים ותפילות, כי צריך כמה דקות טובות.
בהצלחה, מקווה שעזרתי

אני בהתחלה פשוט רציתי להרביץ לאחותי ששיכנעה אותי לקנות, לא הבנתי מה ההתלהבות ממכשיר כ"כ יקר?!!
אבל אחרי שהיא קיבלה הדרכה עד הבית (בהתחלה הם היו נותנים) אז היא באה והסבירה לי לשים קודם נוזלים וכו
ואני ממש מרוצה
ממש!!
גם עוגות והקצפות
תודה על התגובות.

אני מקווה שגיסתי לא רוצה להרביץ לי אחרי שהתלבטנו שעות ביחד והחלטנו שתינו לקנות, אבל היא די סמכה עלי שהמלצתי לה מאוד בעקבות זה שיש את זה לאמא שלי😉
קניתי בביטחון מלא שיודעת להשתמש כי לאמא שלי יש את זה שנים אבל לצערי אני ממש לא מרוצה. מקווה שרק בינתיים.
האמת שקניתי באמזון צרפת (גרה שם) ויש לי אופציה להחזיר אבל כל כך לא רוצה לוותר אז מנסה עוד פעם ועוד פעם.
אולי אני לא אמורה לקבל בצק כמו שהייתי מקבלת בבוש? הבצק יוצא יפה ויחסית חלק אבל לא נמתח, בבוש הייתי יכולה ממש למתוח ולראות את האור דרך הבצק ופה אני לא מגיעה לזה. ניסיתי גם עם הוו לישה וגם עם הרולר, ניסיתי פעם אחת 2 וחצי קילו ובשאר הפעמים קילו כדי לא לבזבז את החומרים סתם.

האם אתן מצליחות להגיע לבצק חלק ואחיד וללא קרעים?
אני רק תוהה וחושבת פתאום תוך כדי כתיבה, אולי זה קשור לזה שאני מנסה לראשונה להכין לחמניות מזונות עם מיץ תפוזים וסוכר בכמות גבוהה, האם זה יתכן?
 

Revi-רוי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תודה על התגובות.

אני מקווה שגיסתי לא רוצה להרביץ לי אחרי שהתלבטנו שעות ביחד והחלטנו שתינו לקנות, אבל היא די סמכה עלי שהמלצתי לה מאוד בעקבות זה שיש את זה לאמא שלי😉
קניתי בביטחון מלא שיודעת להשתמש כי לאמא שלי יש את זה שנים אבל לצערי אני ממש לא מרוצה. מקווה שרק בינתיים.
האמת שקניתי באמזון צרפת (גרה שם) ויש לי אופציה להחזיר אבל כל כך לא רוצה לוותר אז מנסה עוד פעם ועוד פעם.
אולי אני לא אמורה לקבל בצק כמו שהייתי מקבלת בבוש? הבצק יוצא יפה ויחסית חלק אבל לא נמתח, בבוש הייתי יכולה ממש למתוח ולראות את האור דרך הבצק ופה אני לא מגיעה לזה. ניסיתי גם עם הוו לישה וגם עם הרולר, ניסיתי פעם אחת 2 וחצי קילו ובשאר הפעמים קילו כדי לא לבזבז את החומרים סתם.

האם אתן מצליחות להגיע לבצק חלק ואחיד וללא קרעים?
אני רק תוהה וחושבת פתאום תוך כדי כתיבה, אולי זה קשור לזה שאני מנסה לראשונה להכין לחמניות מזונות עם מיץ תפוזים וסוכר בכמות גבוהה, האם זה יתכן?
קודם כל דש לפריז היפה!!
שנית , כן, יוצא לי בצק יפה ואחיד בלא קרעים
מבריק ונוח לעבודה מאוד
תעשי רק עם הוו לישה לא המערוך ותתני לזה זמן להתגבש וללישה
אולי גם יש להם אתר לשאול אותם או וואצאפ
 

חני ליבוביץ

משתמש מקצוען
כתבתי באיש את רעהו, ועכשיו מגלה את האשכול הזה
איזה דגם של אנקסרום הכי מומלץ?
ואיזה חלקים נילוים שווה לקנות?
מישהי מכירה את האביזר להכנסת פסטה? את האביזר להכנת עוגיות?
תודה רבה!!!!
 

מ ש

משתמש חדש
מתעניינת בשביל בעלת עסק בתחום המזון-
אשמח למידע על המיקסר המקצועי של דבו ANKARSRUM 6230, עבור לישה של כמה קילו בצק בתדירות גבוהה(לפחות 2.5 קילו ל פעם).
וגם, איך ההקצפה שלו ?
הלישה נראית מושלמת, אבל ההקצפה נראית פחות נוחה, אשמח לשמוע מהנסיון שלכם...
צפה בקובץ המצורף 1572404
מיקסר מעולה!! באמת שאין דברים כאלה.
אני עושה כל פעם 2 קילו בצק, אבל לפי דעתי אפשר גם יותר. עם שניים מתמודד מצוין.
מה שכן, צריך לדעת איך להשתמש בו לטובת לישת בצק, אני ראיתי כמה סרטונים שלהדרכה ואז הבנתי (סדר הכנסת המוצרים וכו')
גם בהקצפות הוא פצצה
והוא טוב גם בכמויות קטנות, שזה משהו שהדאיג אותי לפני שקניתי.
אחת הקניות הכי מוצלחות שעשיתי.
דרך אגב, אני רכשתי אותו באמזון צרפת או איטליה, מגיע עם שקע שמתאים לישראל ויצא לי באזור 3000 שח לפני כשנתיים, הפרש משמעותי ממה שעלה בזמנו.
שווה לבדוק.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה