מרקים מה להכניס למרק עוף?

מי כעמך

משתמש רשום
טעמתי פעם משהו מתפו"א - היה טעים יש למישהי מתכון של זה?
חוצמזה סתם מענין לשמוע מה עוד אפשר להכניס לתוך המרק שיהיה מענין:p
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני מכניסה למרק עוף:
עוף
גזר
בטטה
קולרבי
קישוא
בצל
סלרי
מלח
ומבשלת המון זמן.
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
בנוסף להנל:
שורשים
חומוס
שום
דלעת או דלורית
 

מי כעמך

משתמש רשום
אני מחפשת משהו חוץ מכל הירקות ( במקום קניידלך/אטריות וכו')
 

saralulu

משתמש מקצוען
להגיש את המרק עוף לצד קרפלאך זה מושלם!
אנחנו מידי פעם מכינים ללילות שבת גם מגוון וגם מאד טעים!
כמובן יש את הזמנים המיוחדים - ערב יו"כ, הושענא רבא וסעודת פורים.
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יכול להיות שאת מתכוונת למשהו שנקרא 'כרעמזלעך'?
מדובר בלביבות תפו"א מטוגנות שמכניסים למרק.
טעים מאוד!!!
את מבשלת תפוחי אדמה כמו לפירה, מועכת ומוסיפה תבלינים- מלח פלפל וכמובן ביצים (לא הרבה כדי שלא יתפרק).
מטגנת לביבות שטוחות עד להשחמה יפה.(הן לא חייבות להיות קריספיות כי הן נכנסות אח"כ למרק אז את יכולה לארוז אותן גם בצורה אטומה אפילו יום לפני).
מחממים על הפלטה ומגישים ליד המרק או שמים לכל אחד לביבה אחת או שתיים בתוך הצלחת ואז היא הופכת להיות רכה ונמסה בפה עוד יותר.
זה מוצר אמיתי של סבתות וביחד עם מרק עוף- מושלם!
בהצלחה!
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
בשבת האחרונה שמתי בשר (טחון)
אחרי שהמרק רותח זורקים פנימה עיגולי בשר - בשר טחון + מל"פ וגבישי שום.
כמובן, בנוסף לעוף ולירקות (במקום קניידלך)
ואו איזה מרק!
זה מתבשל ונהיה כמו כדורי בשר, וכל המרק נהפך לעשיר וטעים.
הילדים אכלו את הקציצות ביום שישי בתאבון, ובשבת התלקקנו מהמרק.
 

מי כעמך

משתמש רשום
יכול להיות שאת מתכוונת למשהו שנקרא 'כרעמזלעך'?
מדובר בלביבות תפו"א מטוגנות שמכניסים למרק.
טעים מאוד!!!
את מבשלת תפוחי אדמה כמו לפירה, מועכת ומוסיפה תבלינים- מלח פלפל וכמובן ביצים (לא הרבה כדי שלא יתפרק).
מטגנת לביבות שטוחות עד להשחמה יפה.(הן לא חייבות להיות קריספיות כי הן נכנסות אח"כ למרק אז את יכולה לארוז אותן גם בצורה אטומה אפילו יום לפני).
מחממים על הפלטה ומגישים ליד המרק או שמים לכל אחד לביבה אחת או שתיים בתוך הצלחת ואז היא הופכת להיות רכה ונמסה בפה עוד יותר.
זה מוצר אמיתי של סבתות וביחד עם מרק עוף- מושלם!
בהצלחה!
משהו בסגנון הזה אבל בפחות עבודה:rolleyes:
 

DW

משתמש פעיל
בשבת האחרונה שמתי בשר (טחון)
אחרי שהמרק רותח זורקים פנימה עיגולי בשר - בשר טחון + מל"פ וגבישי שום.
כמובן, בנוסף לעוף ולירקות (במקום קניידלך)
ואו איזה מרק!
זה מתבשל ונהיה כמו כדורי בשר, וכל המרק נהפך לעשיר וטעים.
הילדים אכלו את הקציצות ביום שישי בתאבון, ובשבת התלקקנו מהמרק.

גם אצלי ממש אוהבים את זה - הילדים קוראים לזה קניידלאך - ואת מרוויחה מנה שלימה לילדים
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יכול להיות שאת מתכוונת למשהו שנקרא 'כרעמזלעך'?
מדובר בלביבות תפו"א מטוגנות שמכניסים למרק.
טעים מאוד!!!
את מבשלת תפוחי אדמה כמו לפירה, מועכת ומוסיפה תבלינים- מלח פלפל וכמובן ביצים (לא הרבה כדי שלא יתפרק).
מטגנת לביבות שטוחות עד להשחמה יפה.(הן לא חייבות להיות קריספיות כי הן נכנסות אח"כ למרק אז את יכולה לארוז אותן גם בצורה אטומה אפילו יום לפני).
מחממים על הפלטה ומגישים ליד המרק או שמים לכל אחד לביבה אחת או שתיים בתוך הצלחת ואז היא הופכת להיות רכה ונמסה בפה עוד יותר.
זה מוצר אמיתי של סבתות וביחד עם מרק עוף- מושלם!
בהצלחה!
אצלנו זה שייך לפסח
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  16  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה