דרוש מידע מה אפשר לעשות עם דלעת/קרא?

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
לא מרק.
לא מחית.
לא לבשל בסוכר ובקינמון.
לא קציצות מטוגנות.

כן בכיוון של פשטידה...
או רעיון מקורי אחר אם יש...

אודה מאוד למסייעים!
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
קרא זה לא דלעת, זה יותר לכיוון של קישוא.
אני מבשלת אותו קוביות במים מלח ופלפל שחור, כולם טורפים את זה.
אבל אני מבינה שזה לא מה שאת מחפשת.
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
פרוסות דלעת בתנור עם פפריקה, מלח פלפל וסילאן ואפשר גם רוטב צ'ילי
 

פלא

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
לבשל עם סוכר ולשים בבצק עלים ולאפות [בורקס דלעת] מאוד מומלץ!
 

elibeli

משתמש מקצוען
שילוב של קרא וכרתי
הכנתי מין קציצות אפויות- פשטידות מיני, משהו באמצע כזה...
לטגן טבעות של כרתי-לוף. (כמובן שאפשר להחליף בבצל רגיל)
להוסיף לזה את הקרא מגורד דק בפומפיה ולטגן כמה דקות נוספות
להעביר לקערה ולהוסיף הכמויות לפי איך שאת מכינה קציצות:
פרורי לחם/ קמח מצה/ קמח (מה שאת רגילה לשים בכאלו דברים- אני השתמשתי בפ.לחם)
מלח
פלפל שחור
ביצים
לערבב.

לרפד תבניות מאפינס/שקעים בנייר אפיה.(בתבנית סיליקון אין צורך בנ. אפייה רק לשמן קצת)
לשים מהעיסה- הכמות תלויה אם את רוצה את זה נמוך כמו קציצה או יותר גבוה כמו פשטידה.
לרסס מעל בספריי שמן או למרוח עם מברשת ביצה קצת שמן.
לאפות ב180 מעלות. משך הזמן תלוי בכמות שיש בתבניות.
בהצלחה.
אם את רוצה אני יפרט לך את הכמויות שאני הכנתי.

חוץ מזה חשבתי על עוד משהו אבל לא ניסיתי:
לחתוך לפרוסות ולטגן/ לאפות כמו שניצל חציל.
 

elibeli

משתמש מקצוען
אמאלה... מה כתבתי שם? עושה מטגנת??:mad: אני לא מבינה מה זה;)

עוד משהו...
אני מקפיאה את הפשטידות- קציצות האלו ומחממת על הפלטה.

תעדכני איך יצא.
 

אחות

משתמש מקצוען
בישלתי עם רסק עגבניות הרבה סוכר מלח פפריקה.
יצא טעים. דומה לרוטב קישואים.

הכי חשוב-שיקרע רוע גזר דיננו ויקראו לפניך זכויותנו.

את הלוף טיגנתי קצוץ והוספתי תבלינים יצא דוקא טעים מאוד.
 

דבורה ק

משתמש פעיל
יש לי מתכון של פאי דלעת, הפאי קצת מתוק ועם קנמון, למי שמתאים...
אם מענין אותך אוכל להעלות מתכון מחר
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אצלנו קרא זה דלורית
אני מטגנת פרוסות דקות מאוד
ומיד בסיום הטיגון שופכת דבש מעל
זה יוצא מעדן שאין כמוהו

שימי לב- זה רגיש מאוד- יש לשמור בקרור כל הזמן.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה