אני מוכנה ללכת לעבוד עם אנשים שיודעים לשמור על הכללים (קיים??)בכל הנוגע לעבודה אני איתך...
בנוגע לשגרת הגנים קשה לי להסכים...
בכל הנוגע לעבודה אני איתך...
אפילו אני שהייתי עד עכשיו כמעט ברזלנראה לי שכל ההורים האחרונים שכתבו פה עשויים באמת מברזל.
או שהילדים שלהם עשויים מחמאה....
אם המגמה הנכחית תיעצר ותחמיר - זה בגלל שיחרור המשק והגנים, ואז יעצרו את הכל ומי שנדבק מסכן יכנס לבידוד ויוצא שהוא לקח סיכון להיות חולה ולהשאר בבית 5 שבועות בעבור חצי שבוע ברוטציה.
לעומת זאת אם המגמה הנכחית תימשך, הרי שעוד שבועים יהיה ניתן לספור את המקרים החדשים על יד אחת, וזה תהיה ההוכחה הניצחת שסיכויי ההידבקות אפסיים נקודה, למה? לא יודע (אולי בגלל ששומרים על ההנחיות אולי בגלל מזג האויר גם בגלל התפילות ובגלל קופת העיר וגם בוודאי רק בגלל שהתגלתה מזימת הציונים להרוס את היהדות - בהומור).
וכשהסיכויים להידבק אפסיים, אז יותר מסוכן בכביש.זה הכל.
לחשוש מהתפרצות נוספת? זה כמו לא לשלוח לגן בדרום מחשש להתפרצות מלחמה, כשיהיה סיבה לחשוש נחשוש.
אני חושבת שזו שאלה נכונה,אני רוצה לוודא שכולם כאן מבינים שגם אם מס' הנדבקים יהיה אפס זה לא בגלל ש"ניצחנו את הקורונה", והר הבית בידנו. כל עוד אין עדיין חיסון זה ענין של ימים ספורים עד להתפרצות חדשה, ובל נשכח שכשמגלים חולה מאומת חוזרים אחורה ל-14 יום שקדמו לו, והסיכוי לגלות עוד כמה אלפים מאומתים גדול פי כמה.
זו מהות השאלה שלי, מה ההבדל אם להחזיר מחר או עוד שבועיים. העקומה לא מעניקה נתוני מזור ורפואה, היא סך הכל מעידה על הנחיות בידוד וסגר טובות שבוצעו לפני 14 יום! אז עד מתי נתחבא מתחת השמיכה?!
את בעצם אומרת שלא משנה מה נעשה, בכל מקרה הקורונה תנצח אותנו במוקדם או במאוחר עד למציאת חיסון,אני רוצה לוודא שכולם כאן מבינים שגם אם מס' הנדבקים יהיה אפס זה לא בגלל ש"ניצחנו את הקורונה", והר הבית בידנו. כל עוד אין עדיין חיסון זה ענין של ימים ספורים עד להתפרצות חדשה, ובל נשכח שכשמגלים חולה מאומת חוזרים אחורה ל-14 יום שקדמו לו, והסיכוי לגלות עוד כמה אלפים מאומתים גדול פי כמה.
זו מהות השאלה שלי, מה ההבדל אם להחזיר מחר או עוד שבועיים. העקומה לא מעניקה נתוני מזור ורפואה, היא סך הכל מעידה על הנחיות בידוד וסגר טובות שבוצעו לפני 14 יום! אז עד מתי נתחבא מתחת השמיכה?!
למה, את חושבת שהגנים יכולים לעמוד בקריטריונים ?
הפוך,בכל הנוגע לעבודה אני איתך...
אני מאוד מקווה שזה נכון.את המראות של אדר לא נראה יותר באף מקום.
וממילא לא נצטרך לחזור לסגר של ניסן.
לעולם לא נחזור אחורה,
באותם ימים ראשוניים לא ידענו הרבה לא רק הציבור אלא גם מקבלי ההחלטות.
כיום יש לנו נגיף שמוכר לנו כבר חצי שנה, ומתחילים להתרגל לחיות אתו.
את המראות של אדר לא נראה יותר באף מקום.
וממילא לא נצטרך לחזור לסגר של ניסן.
נכון חלקית.אני חושבת שאפשר להתמגן היטב, בתור מבוגר בין ילדים.
אם הבנתי נכון החשש הגדול הוא מפני הקרבה הצמודה בין הילדים בזמן משחק וכדו'.
מה הוא אמר??כי כששמעתי את ר' בני פישר הוא דיבר קצת אחרת.
הפוך,
לגבי עבודה זה ספק פיקוח נפש כי לא יהיה מה לאכול.
לגבי הגנים אנחנו יכולים להחזיק את הילדים בבית הם לא מחבלים ולא עיזים.
מחפשת את ההקלטה כדי להעלות.מה הוא אמר??
את בעצם אומרת שלא משנה מה נעשה, בכל מקרה הקורונה תנצח אותנו במוקדם או במאוחר עד למציאת חיסון,
אז במקום להתחבא מתחת לשמיכה עדיף לצאת לדו קרב ברחוב/בגן/במעון?
הבנתי נכון??
שה' יתן לך כוח!הם לא מחבלים, רק שועלךים קטנים מחבלים בכרמים.
אין לי טיח על הקירות בבית, משהו קולט את זה?! כשילד בן חמש רץ אלי בוכה ונסער, מחבק אותי חזק וזועק את זעקת חייו: "אבל אמא, עד מתי??? עד מתי אין גן? עד מתי נהיה בבית???" משהו שהיה נדמה כמו זעקתו של כל עמ"י בוקעת מגרונו- קשה לי להישאר אדישה.
כעת זועקת יחד איתו, באשכול זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: