אם שמים אותו קפוא על הפלטה יוצא מעולה!יאפצ'ק אם שמים אותו מיום שישי, הוא יהיה טוב עד הבוקר? לא יתייבש?
חד משמעית כן. זה רק משביחמתאים לחימום על הפלטה כל השבת?
יש לך מתכון טוב, מעולה, ברור מפורט וטעים לי'פצק?ח
חד משמעית כן. זה רק משביח
בלי רוטב?בלינצ'עס ממולא בכבד/ עוף
יש כבש טרי בד"ץ העד"ח בוול דאן (יש להם סניף בקניון הר חוצבים) רק שזה כמאתיים ש"ח לקילו.כבש?
יש כבש בד"ץ או רובין??
בשר חי לגמרי אין בעיה. לא ידוע לי על מישהו שאוסרבאינו מבושל כל צרכו, לא ידוע לי על מי שנוהג להתיר.
לתבל בשר חי: אסאדו/כתף/צלי כתף/פילה מדומה ועוד..., למשל: עם פלפל שחור גרוס וקצת מלח גס, טימין ועלי דפנה, ו2-3 כפות יין, לשים על תבנית פיירקס - מעל פרוסות בצל מ2-3 בצלים, ולעטוף (לאטום) טוב טוב. ולהניח על הפלטה בהדלקת נרות. הבשר יוצא מושלם רך וטעים.מחפשים משהו חגיגי יותר לכבוד יו"ט...
ויש השנה פעמיים.
בראש השנה אכלנו טורטיות ממולאות עם בשר טחון והיה מעדן (ערבבתי בשר בקר+כבש ויצא מעדן)
גם כבדים כבר אכלנו בקרעפלאך של ערב יום כיפור
ושניצלים בכלל מיצינו...
מה עוד אתם מציעים?
אשמח לשמוע רעיונות
אבל צריך לשים לב שאסור להזיז את הסיר, וגם לא לפתוח או לסגור אותו.בשר חי לגמרי אין בעיה. לא ידוע לי על מישהו שאוסר
זה לא צריך להיות מוכן כמאכל בן דורסאי לפני שבת???לתבל בשר חי: אסאדו/כתף/צלי כתף/פילה מדומה ועוד..., למשל: עם פלפל שחור גרוס וקצת מלח גס, טימין ועלי דפנה, ו2-3 כפות יין, לשים על תבנית פיירקס - מעל פרוסות בצל מ2-3 בצלים, ולעטוף (לאטום) טוב טוב. ולהניח על הפלטה בהדלקת נרות. הבשר יוצא מושלם רך וטעים.
כמאכל בן דרוסאי עד כמה שידוע לי זה יותר בעייתי מבחינה הלכתית לשים. בשר חי זה לכתחילה לכל הדעות.זה לא צריך להיות מוכן כמאכל בן דורסאי לפני שבת???
יש 2 אופציות:זה לא צריך להיות מוכן כמאכל בן דורסאי לפני שבת???
אפשר לצפות אותו בפירורי לחם, כמו אגרול, ולטפטף רוטב שום/ אלף האיים.בלי רוטב?
היי, לא צריך מים?לתבל בשר חי: אסאדו/כתף/צלי כתף/פילה מדומה ועוד..., למשל: עם פלפל שחור גרוס וקצת מלח גס, טימין ועלי דפנה, ו2-3 כפות יין, לשים על תבנית פיירקס - מעל פרוסות בצל מ2-3 בצלים, ולעטוף (לאטום) טוב טוב. ולהניח על הפלטה בהדלקת נרות. הבשר יוצא מושלם רך וטעים.
ממש לא! אם זה עטוף היטב שלא תהיה בריחת אדים, הבשר מתבשל במיץ של עצמו.היי, לא צריך מים?
לא צריך מים בכלל! גם ככה ישאר עוד הרבה רוטב מהבצל והבשר שגם מפריש נוזלים. אני שם 2-3 בצל לגוש של 1-1.5 ק"גהיי, לא צריך מים?
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: