אז ככה מהכרות קורבה עם גני ילדים צהרונים
הילדים 95 אחוז מהם אוכלים כל מה שמוגש להם
יש תפריט בריא מאוד( לא חושבת שמבוגרים היו אוכלים כך)
בורגול , פסטה מלאה ,אורז מלא ,לחם מלא, ירקות ופירות
מכל הסוגים
באמת חבל שבחיידר מגשים רק גאנק פוד
בורקס פיצה קוגל וכד
שמחה לשמוע. באמת הקטן שלי רשום בצהרון ואז בימים רגילים שיש צהרון יש להם אוכל משם והרבה' שלהם חותך להם את הפירות ומחלק לכולם (מה שבגנים אצל הבנות שלי אף פעם לא קרה, תמיד שלחו אותם הביתה עם הפרי. תפוח הן יכלו לנגוס ככה, ואם היתה קלמנטינה - אז זה היה התפקיד שלי בדרך הביתה - לקלף אותה)
בימים שאין צהרון רשמי מביאים להם את האוכל של שאר הכיתות.
בחיידר אצלינו יש (מבחינת חלבונים) רק פעם בשבוע עוף ממש, פעם בשבוע שניצל והשאר זה נקניקיות או יותר גרוע כמו שאת כותבת רק קוגלים, בורקסים וכאלו, פעם בשבוע שבועיים הארוחת צהרים משולש פיצה, פעם בשבועיים פסטרמה.
כל זה מידיעה מלפני כמה שנים וממה ששמעתי מאחותי מממשיך כך... אצלי הגדול היה בארוחת צהרים מהחיידר אולי חודשיים והפסקנו עם זה והיה תקופה ששלחתי לו אוכל ואח"כ התחיל לחזור הביתה כדי לאכול... (גרים לא מידי רחוק והבנים מספיקים לרוץ הביתה לאכול מהר ולרוץ חזור)
על סגנון התפריט הזה אני מדברת.
והמנהל לא מעוניין שיחזרו הביתה לאכול, מבחינה חינוכית לימודית יש לו הסברים למה זה לא טוב.
ולגבי מה שאוכלים ממה שנותנים - אני חושבת שזה הרבה אוירה.
אחד הבנים מפונק למדי בבית בנושא האוכל, אבל אני שומעת ממנו שבחיידר הוא אוכל גם את העוף (כשיש...) כל הילדים אוכלים וגם הוא. (כנראה בגיל הגדול יותר, אז מתחיל הקטע שלא נאה לאכול מה שמגישים)