א-ירושלמית
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
•
על העצמות יש הרבה בשר. תנסו לפרק, תראו כמה.
מה עושים איתם?
קבלו את התפריט שלי, שיכול להוות מנה בפני עצמה, ויכול גם להיות מילוי בפיתות או בלאפה של @רוחי בלבוחי.
בשר מפורק מ6-8 עצמות (לפחות), כולל בשר מגרונות עוף
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
קופסת שימורי פטריות
תבלינים מכל הסוגים והמינים, כולל מעט מלח וסוכר והמון פפריקה (שהם חובה!)
מטגנים את הבצל. כשמזהיב, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן. אם צריך שמן - מוסיפים.
כשהפטריות משחימות בקצוות, מוסיפים את הבשר המפורק. יתכן שיהיו נוזלים מהמרק - וזה בסדר לגמרי.
מוסיפים את התבלינים (אצלי: פפריקה מתוקה, חריפה, מעושנת, פלפל שחור, שום גבישי, כורכום, כמון, תבלין לשווארמה, גריל, בזיליקום יבש, כוסברה, אורגנו, סוכר ומלח, לא זוכרת מה עוד...) וממשיכים לאדות ולערבב היטב. הבשר מתפרק לפירורים ממש תוך כדי הערבוב המאסיבי וסופג את התבלינים היטב.
לפעמים אני מוסיפה קוביות כבד, מעשיר מאד את הטעם.
טעים מאד למילוי לחמים, פיתות, לחמניות.
מה עושים איתם?
קבלו את התפריט שלי, שיכול להוות מנה בפני עצמה, ויכול גם להיות מילוי בפיתות או בלאפה של @רוחי בלבוחי.
בשר מפורק מ6-8 עצמות (לפחות), כולל בשר מגרונות עוף
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
קופסת שימורי פטריות
תבלינים מכל הסוגים והמינים, כולל מעט מלח וסוכר והמון פפריקה (שהם חובה!)
מטגנים את הבצל. כשמזהיב, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן. אם צריך שמן - מוסיפים.
כשהפטריות משחימות בקצוות, מוסיפים את הבשר המפורק. יתכן שיהיו נוזלים מהמרק - וזה בסדר לגמרי.
מוסיפים את התבלינים (אצלי: פפריקה מתוקה, חריפה, מעושנת, פלפל שחור, שום גבישי, כורכום, כמון, תבלין לשווארמה, גריל, בזיליקום יבש, כוסברה, אורגנו, סוכר ומלח, לא זוכרת מה עוד...) וממשיכים לאדות ולערבב היטב. הבשר מתפרק לפירורים ממש תוך כדי הערבוב המאסיבי וסופג את התבלינים היטב.
לפעמים אני מוסיפה קוביות כבד, מעשיר מאד את הטעם.
טעים מאד למילוי לחמים, פיתות, לחמניות.