ניסיתי לאפות חלות מקמח מלא ללא סוכר בכלל, הבצק תפח מצוין וגם היה נראה טוב המרקם אך החלות היו ממש כבדות ולא טעימות.
יש למישהי נסיון עם חלות או לחמניות כאלו? האם אפשר באמת לוותר לגמרי על סוכר, וכן האם אפשר להוריד למינימום את כמות השמן?
אציין שהשתמשתי בקמח מלא 100% של חברה ממש זולה (פחות מ6 ש"ח לקילו) אולי בזה יש הבדל? אבל לפני שאני מנסה עם קמח של רובינפלד נגיד, אשמח לעצות מבעלות נסיון.
תודה רבה!
יש למישהי נסיון עם חלות או לחמניות כאלו? האם אפשר באמת לוותר לגמרי על סוכר, וכן האם אפשר להוריד למינימום את כמות השמן?
אציין שהשתמשתי בקמח מלא 100% של חברה ממש זולה (פחות מ6 ש"ח לקילו) אולי בזה יש הבדל? אבל לפני שאני מנסה עם קמח של רובינפלד נגיד, אשמח לעצות מבעלות נסיון.
תודה רבה!