• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

דרוש מידע מבצעי אושר עד משתלמים

שלומי מרום

משתמש מקצוען
5 פחיות xl ב-10
6 פחיות blu ב-10
נקניקיות קהילות /עטרה -400 ג' -5.9
כנפיים קפוא-קהילות /לנדאו- 7.9
פחמים 2 ק"ג- 6.9
מלפפון חמוץ בינוני -3.9

הנ"ל בסניף בית שמש

יאיר צ

משתמש מקצוען
יש למישהו נסיון עם המתנפחים של אושר עד?
מומלץ?
אני לא יודע מה מוכרים שם היום, אבל אני קניתי מהם לפני שנתיים בערך ב600 ש"ח טרמפולינה מתנפחת גדולה והילדים ממש נהנים ממנה
אבל יש לציין שאני לא משתמש בה הרבה ואני דיי שומר עליה
אני משתמש בה בעיקר בחופשים וחוה"מ ושומר על הכללים שרק ילדים ולא מידיי הרבה, כך שאני לא יודע מה היה קורה בשימוש אחר

הכל בסדר

משתמש מקצוען
אני לא יודע מה מוכרים שם היום, אבל אני קניתי מהם לפני שנתיים בערך ב600 ש"ח טרמפולינה מתנפחת גדולה והילדים ממש נהנים ממנה
אבל יש לציין שאני לא משתמש בה הרבה ואני דיי שומר עליה
אני משתמש בה בעיקר בחופשים וחוה"מ ושומר על הכללים שרק ילדים ולא מידיי הרבה, כך שאני לא יודע מה היה קורה בשימוש אחר
כמה ילדים יכולים לקפוץ עליה ובאיזה גילאים?

יאיר צ

משתמש מקצוען
כמה ילדים יכולים לקפוץ עליה ובאיזה גילאים?
אני חושב שרישמי כתוב 3 ילדים ועד משקל של 12 קילו
(זה לא מולי הכול בערך)
אני לא מקפיד עכ"כ, אבל בגדול רק ילדים קופצים על זה ובתורנות, עאני יכול לשכב בפנים לידם לפעמים

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

דבשיה

עיצוב צעיר ומוזיקה אקשניסטית:)
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
באשדוד יש כמה מתקנים.
מתחיל ב 500 -1000+
עם מגלשת מים גדולים.

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה