מה ניתן לעשות עם ירקות רקובים?
קניתי בבר כל טוב ירקות לשבת במחיר מלא
וכמעט הכל רקוב (או רק נראה רקוב)
בתור מקצוענים שקונים שם קבוע, רציתי לשאול אתכם:
בטטה שהיא רכה, זה נקרא רקוב או שבטיגון זה בסדר?
לימון שיש בו מראה חום בפנים, זה בסדר או שזה כנימות?
כנ"ל תפו"א עם מראה ירוק ועוד...
יש לכם כאבי בטן אחרי הסעודות או שזה בסדר?
קניתי בבר כל טוב ירקות לשבת במחיר מלא
וכמעט הכל רקוב (או רק נראה רקוב)
בתור מקצוענים שקונים שם קבוע, רציתי לשאול אתכם:
בטטה שהיא רכה, זה נקרא רקוב או שבטיגון זה בסדר?
לימון שיש בו מראה חום בפנים, זה בסדר או שזה כנימות?
כנ"ל תפו"א עם מראה ירוק ועוד...
יש לכם כאבי בטן אחרי הסעודות או שזה בסדר?