מיועד לריסוק ירקות
מיועד לריסוק ירקות
מג'ימיקס של קנווד? אם כן אשמח לקערה שלויש לי למסירה מג'ימקס 5100 הבסיס מנוע וכן קערה ללא מכסה וגם דיסקיות @זמר
אני לא שומרת. מי שיבוא ראשון.לצערי לא..
וגם אני אומרת מראש שאני לא גרה במרכז אז אני אצטרך למצוא דרך לקחת וזה לא יהיה מידי
יכול להיותיש לך איך להעביר לב"ב?
עדיין רלוונטי?למסירה בבית שמש
חבילה כמעט שלמה של ספאטון- תוסף ברזל בשקיות
לא , של חברת מג'ימקסמג'ימיקס של קנווד? אם כן אשמח לקערה שלו
במייל 3864YMS שטרודל גימיילנשמח לקבל פרטים
שולחת לך עוד מעט הודעה באישייכול להיות
רק שבוע הבא
תכתבי לי בבקשה איך ליצור איתך קשר
איזה שכונה בירושלים?יש לי למסירה מג'ימקס 5100 הבסיס מנוע וכן קערה ללא מכסה וגם דיסקיות @זמר
משהי רוצה תכלס עדין לא לקחהרלוונטי?
איפה בירושלים?
באמריקה קוראים לו "סכין קוגל" כי הוא מרסק את התפו"א ויש כאלו שאוהבים את הקוגל ממש חלק ולא עם פסים (הפסים זה הסכין בצד ימין קיצוני).
גירוד מרוסקרק שאלה -
מה השימוש של הסכין הזאת? (יש לי את המכשיר ולא יודעת למה מיועד)
@קפפוצצינו סליחה... רואה שמסובך לי להעביר לבני ברק... יש לך איך לקחת מבית שמש?יכול להיות
רק שבוע הבא
תכתבי לי בבקשה איך ליצור איתך קשר
יש לך איך להעביר לביתר?@קפפוצצינו סליחה... רואה שמסובך לי להעביר לבני ברק... יש לך איך לקחת מבית שמש?
mausprog @ gmail.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: